Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Přesně tak, náš malý měl ze začátku po UM zácpu, tak bych ho zahuštěním ucpala ještě víc, časem se to upraví samo
Našemu malému budou za týden 4 měsíce ![]()
k tomu oblíkání: mám jedno body, na které ho jen položím a pak mu to zapnu na bříšku a je to. Nechápu, který ťuplas vymyslel to přetahování body a pod. přes hlavu, neznám dítě které by u toho bylo šťastné, že mu někam cpete hlavu ![]()
pokymar píše:
k tomu oblíkání: mám jedno body, na které ho jen položím a pak mu to zapnu na bříšku a je to. Nechápu, který ťuplas vymyslel to přetahování body a pod. přes hlavu, neznám dítě které by u toho bylo šťastné, že mu někam cpete hlavu
Ty jsem používala, když byl prďola maličký, teď rvu přes hlavu ![]()
Jak jste to rešily, kdyz bylo miminko po tomto mleku vic hladove? Nase mala prospiva az moc, Nutrilon davala max.130 ml i na noc a utohoto sunaru je schopna dat i 180 ml. Dnes me v pul pate tak prudila, ze jsem musela pridat a dala prave tech 180 ml.
Co s tim? Prijde mi, ze se nemuze dojist. Menily byste radeji na jinou znacku?? Ja ji to nechci stridat, ale je fakt, ze takove davky, to mi prijde dost prehnane.
natanya píše:
Jak jste to rešily, kdyz bylo miminko po tomto mleku vic hladove? Nase mala prospiva az moc, Nutrilon davala max.130 ml i na noc a utohoto sunaru je schopna dat i 180 ml. Dnes me v pul pate tak prudila, ze jsem musela pridat a dala prave tech 180 ml.
Co s tim? Prijde mi, ze se nemuze dojist. Menily byste radeji na jinou znacku?? Ja ji to nechci stridat, ale je fakt, ze takove davky, to mi prijde dost prehnane.
A co zkusit ten sunar extra?
My máme taky jedlíka, většinou dávám 6×180 ml, teď občas dám jen 150 ml a zacpu ho dudlíkem ![]()
Tak jsem psala do firmy Hero a sunar extra není HA, tudíž pro nás bohužel nepoužitelný ![]()
Lidas píše:
Tak jsem psala do firmy Hero a sunar extra není HA, tudíž pro nás bohužel nepoužitelný
Ja ho zkusim koupit v pondeli. Jen me napadlo, ze ji muze sunar vic chutnat. Protoze v noci se nebudi a vydrzi spat do od 21 do 5, coz jsme po nutrilonu nemeli.
Zkusim ji ho dat jen na noc.
Mate ho nekdo doma.Nevite, jestli je ten extra sunar vic kaloricky?? Diky.
Uz aby jsme mohli prikrmy, jeste 14 dnu a fakt ji zacnu davat zeleninku ![]()
mám taky neotesánka.
obyč nutra defens pěkně baštila ale do dvou hodin řev. zkusila jsem extra a to samé plus se k tomu přidala zelená hustá stolice ![]()
Teď zkoušíme obyčejný sunar complex…je s těch tří nejkaloričtější…v noci mi dneska poprvé spala celou noc…jen jsem zvědavá jestli jí nezabetonuje ![]()
Po nutra jsme kadili krásně každý den míchaná vajíčka ![]()
natanya píše:Lidas píše:Ja ho zkusim koupit v pondeli. Jen me napadlo, ze ji muze sunar vic chutnat. Protoze v noci se nebudi a vydrzi spat do od 21 do 5, coz jsme po nutrilonu nemeli.
Tak jsem psala do firmy Hero a sunar extra není HA, tudíž pro nás bohužel nepoužitelný
Zkusim ji ho dat jen na noc.
Mate ho nekdo doma.Nevite, jestli je ten extra sunar vic kaloricky?? Diky.
Uz aby jsme mohli prikrmy, jeste 14 dnu a fakt ji zacnu davat zeleninku
Nejkaloričtější je Sunar Complex, ten má nejvyšší výživovou hodnotu. Jinak bych si to s tou zeleninkou nemalovala až tak růžově. My už jsme na příkrmech a stejně dítě baští tak, jako baštilo, když bylo jen na mlíku. ![]()
Jinak Nutradefense 1 kalorická hodnota na 100g prášku:
2125 kJ / 510 kcal
Nutradefense Extra 1
2150 kJ / 515 kcal
Complex 1
2190 kJ / 524 kcal
je tu někdo kdo má zkušenost s přechodem z nutradefense na „obyčejný“ sunar? Ne že bych chtěla dítko šidit, ale mateřská končí a rodičovská není žádná sláva, tak se začínám zamýšlet, na čem by se dalo ušetřit. Dítko je určitě to poslední, na čem bych chtěla šetřit, ale pokud se sunar a sunar nutradefense liší jen nějakým detailem.. Ale zase aby z toho neměl bolesti bříška, než jsme v jeho dvou měsících tenhle sunar vybrali, byl to děs běs. Zase si říkám, že teď už má zažívání taky někde jinde… Tak díky za zkušenosti.
Já bych se toho nebála, tam je fakt rozdíl malej, klidně se dá dát normální sunar a potom nutradefens… Ty se spolu dají kombinovat… My přešli teď z nutrilonu na sunar a už v pohodě a to byly na začátku trable… Musel mít nutrilo A.R a teď sunar a je v pohodě ![]()
pokymar píše:
je tu někdo kdo má zkušenost s přechodem z nutradefense na „obyčejný“ sunar? Ne že bych chtěla dítko šidit, ale mateřská končí a rodičovská není žádná sláva, tak se začínám zamýšlet, na čem by se dalo ušetřit. Dítko je určitě to poslední, na čem bych chtěla šetřit, ale pokud se sunar a sunar nutradefense liší jen nějakým detailem.. Ale zase aby z toho neměl bolesti bříška, než jsme v jeho dvou měsících tenhle sunar vybrali, byl to děs běs. Zase si říkám, že teď už má zažívání taky někde jinde… Tak díky za zkušenosti.
Mě tedy normální sunar nepřijde o moc levnější
Poky, skoč do Rossmannu tam mají na nutradefence akci 1+1 zdarma, tak udělej zásoby ![]()
Jak stare mate mimi. Nam je 3,5 mesice.