Ex mi likuje příspěvky

Anonymní
2.11.24 18:39

Jak vám to přijde

Přítel se mnou rozešel (nic extra komu se to někdy nestalo, bylo to náhlé, ale dost divný rozchod). Teď ač soc. sítě používám málokdy, mi dává „like“ na moje příspěvky, vidí je mezi prvními atd. " když už tam něco přidám". Nesetkali jste se s tím někdy, nevím jestli to jen udržení nějakého random kontaktu, snaha se mi připomenout nebo čeká moji reakci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14113
2.11.24 18:42

Vyhoď ho z přátel a nemusíš to řešit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
2.11.24 18:54

Je zvědavej, no. Vždycky když si taky začnu myslet, že jsem pro někoho důležitá, protože první vidí moje stories, představim si, jak to z nudy překlikává na záchodě a ten pocit mě přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10319
2.11.24 19:04
@deniiina píše: Více
:mrgreen: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
2.11.24 19:25

Je to zvědavost, určitě bych nereagovala. Ignorovat a pokud by mi vadilo, že mě sleduje a vtírá se lajkováním, odstřihla bych ho z přátel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5238
2.11.24 19:28

Vidi je mezi prvnimi protoze se nudi a sedi na mobilu, nic vic v tom nehledej. Urcite cilene neceka az neco das na fb aby mohl klikat na like.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16300
2.11.24 20:38
@Anonymní píše: Více

Vypadá to, že máš problém se závislostí na sociálních sítích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
celkemspokojena
2.11.24 21:53

Jak mi to přijde? Ty tam hledáš něco, co tam není. A on se zřejmě nudí a neumí se zabavit něčím užitečnějším :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2
3.11.24 07:05

-

Příspěvek upraven 08.06.25 v 11:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4442
3.11.24 10:02

Pokud ti to tak vadí, zřejmě ano když si kvůli tomu založila diskuzi, blokni si ho. Nebo očekáváš že ti tady budeme psát: Stále tě miluje a chce si tě vzít, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2399
3.11.24 15:27

Já lidem likuju věci automaticky, pokud jsou nejbližší přátelé a pak občas když se opravdu nudím. Upřímně to pak ani nekoukám na to, kdo ten obrázek zrovna poslal… Nehledala bych v tom víc. Pokud nad tím musíte pořád takhle přemýšlet, jsou dvě varianty. Smazat ex ze sítí, nebo nic neposílat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11368
3.11.24 15:49
@jessica65 píše: Více

Neni nad to, si sama odpovedet.
To si muzes rikat doma do zrcadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.25 17:16
@Anonymní píše: Více

My se máme se všema ex v přátelích a sledujeme svoje stories nebo si dáváme srdíčka na hezký fotky… a to i na fotky s partnery… ale to dělám i u jiných známých… nevidím na tom nic špátného.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky