Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je zvědavej, no. Vždycky když si taky začnu myslet, že jsem pro někoho důležitá, protože první vidí moje stories, představim si, jak to z nudy překlikává na záchodě a ten pocit mě přejde
Je to zvědavost, určitě bych nereagovala. Ignorovat a pokud by mi vadilo, že mě sleduje a vtírá se lajkováním, odstřihla bych ho z přátel.
Vidi je mezi prvnimi protoze se nudi a sedi na mobilu, nic vic v tom nehledej. Urcite cilene neceka az neco das na fb aby mohl klikat na like.
@Anonymní píše: Více
Vypadá to, že máš problém se závislostí na sociálních sítích.
Jak mi to přijde? Ty tam hledáš něco, co tam není. A on se zřejmě nudí a neumí se zabavit něčím užitečnějším ![]()
Pokud ti to tak vadí, zřejmě ano když si kvůli tomu založila diskuzi, blokni si ho. Nebo očekáváš že ti tady budeme psát: Stále tě miluje a chce si tě vzít, co? ![]()
Já lidem likuju věci automaticky, pokud jsou nejbližší přátelé a pak občas když se opravdu nudím. Upřímně to pak ani nekoukám na to, kdo ten obrázek zrovna poslal… Nehledala bych v tom víc. Pokud nad tím musíte pořád takhle přemýšlet, jsou dvě varianty. Smazat ex ze sítí, nebo nic neposílat…
@jessica65 píše: Více
Neni nad to, si sama odpovedet.
To si muzes rikat doma do zrcadla.
@Anonymní píše: Více
My se máme se všema ex v přátelích a sledujeme svoje stories nebo si dáváme srdíčka na hezký fotky… a to i na fotky s partnery… ale to dělám i u jiných známých… nevidím na tom nic špátného.
Přítel se mnou rozešel (nic extra komu se to někdy nestalo, bylo to náhlé, ale dost divný rozchod). Teď ač soc. sítě používám málokdy, mi dává „like“ na moje příspěvky, vidí je mezi prvními atd. " když už tam něco přidám". Nesetkali jste se s tím někdy, nevím jestli to jen udržení nějakého random kontaktu, snaha se mi připomenout nebo čeká moji reakci.