Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já tyhle hry miluji a upřímně mě klasický sex nevzrusuje…Co bych za takového partnera dala ![]()
No ale tohle musíš komunikovat hlavně s nim. Ja to vnímám taky jako zpestření jednou za čas. Pokud ti to neni příjemné, řekni mu to. Můžete to střídat, můžete se domluvit, udělat kompromis.
Bohužel abyste byli oba spokojeni v sexu je důležitý. Nejde aby ses necítila komfortně před každým sexem, stresovala a neužila si to. Takhle to bohužel nebude dlouhodobě dobrý.
Mám to jako ty, zpestření ok, přijde mi to i vzrušující. Ale běžně bych to nechtěla. Mám ráda spontánní sex, a ne se nějak oblíkat a připravovat, aby si to chlap taky užil.
Uvidíš no, ještě bych to chvíli nechala, pak můžete hodit řeč a buď to půjde, nebo ne.
Pochopila bych…když to jednou bude příjemné mně…podruhé vyhovím jemu.
Zkuste si promluvit, najít kompromis. Každopádně pokud si nesednete v posteli, asi se stejně budete muset rozloučit.
Normální? Ne, normalni to není, je to trošku úchylka když normálně ho to nevzrusuje. Hodně lidí nějaké úchylky má, když je to v páru kompatibilní, ničemu to nevadí. Vám to ale k sobě asi nejde když tebe to nevzrusuje, i kdyby ti tu sto lidí řeklo že je to super tak k čemu to. Zkusila bych si promluvit jestli je ještě nějaká jiná forma sexu o kterou by stál, s tím že jenom takhle to pro tebe úplně nefunguje…
A říkají to ti chlapi předem…nebo tam pak nastoupí v uniformě zdravotní sestry
.
Hrát si na sex je dle mě porucha…
Dělají to male děti, ktery se nenápadně osahávají protože jsou zvědavci…hra na doktora, maminku a tatínka atd atd…první obejmutí…
Lidi, kteří toto dělají i v dospělosti mají psychickou poruchu. Sex má být živočišný, drsný a poradny a ne…dobrý den pane doktore…clavin a můžeme hned chicht…humus…úplně se mi zvEdl kufr
Příspěvek upraven 02.11.24 v 20:18
Na mě by tohle nebylo, přijde mi to takové umělé strojené, já mám rád přirozený a živočišný sex, ale každý má něco, nevidím to jako problém, pokud to vyhovuje oběma. My třeba s manželkou máme rádi sex na různých, občas i neobvyklých místech, v posteli jsme měli sex párkrát. Možná to je taky určitá úchylka, ale když to vyhovuje nám oběma, užijeme si to, tak v tom nevidím problém. Stejně jako bych neviděl problém v tomto případě, ale zde je háček, že to vyhovuje jen jedné straně a druhá se přemáhá. To vidím jako velký špatný a perspektivu v tom do budoucna nevidím.
@Anonymní píše: Více
No, jako zpestření, když to chtějí oba ok, ale tebe to evidentně nebaví. Já bych to utla, nechat se do něčeho tlačit nemá cenu.
Zkusim prekvapit zenu, ze si vezmu monterky s laclem a brasnu, abych vypadal jako instalater ![]()
@Anonymní píše: Více
Já bych se zastavil u jedné věci, kterou tady ještě nikdo nezmínil a sice, že si neužíval první sex. Což mi přijde trošku divné, když se s někým seznámíš, zamiluješ a těšíš se na poprvé a pak vidíš otrávený výraz? A aby to bylo naopak, potřebuje kostýmky…
Ahoj všem.
Před třemi měsíci jsem se dala dohromady s jedním zajímavým mužem. Má něco přes třicet, je pohledný, vzdělaný, má dobrou práci v prosperující firmě, nový byt..

Udělalal na mě opravdu dojem.
Nedávno však došlo sex a já mám z něj velice smíšené pocity..
Bylo vidět, že si to úplně neužívá, zeptala jsem se ho proč.. z něj postupně vylezlo, že zbožňuje převleky a hraní rolí. Takže na další týden měl nachystaný pro mě i pro sebe kostým zdrav. sestřičky a lékaře a vyžadoval po mně, abych s ním hrála nějaký příběh.. Já nejsem žádná herečka, takže jsem se necítila vůbec komfortně a vzrušená jsem absolutně nebyla..
Příště pro mě má nachystaný kostým prostitutky a bič..
Jsem naprosto rozhozená.. něco takového jsem ještě nezažila.
Vůbec si nedokážu představit, že bych pokaždé, aby on byl spokojený, musela něco hrát..
Chápu, že to někdo dělá občas pro zpestření, ale tady to vypadá, že to bude takhke stále..
Setkal se s tím někdo? Přijde vám to normální?
Jinak je to ale skvělý chlap, povahou si rozumíme, máme společné zájmy, cíle, pohled na svět. To je důvod, proč se s ním ještě nechci rozloučit..