Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Ještě bych tomu chvíli dala. Já po padesátce objevila v sexu úplně nový vesmír, včetně věcí, o kterých by mě nikdy nenapadlo, že by mě mohly brát. Možná je ještě šance, že se v něčem z toho jeho repertoáru najdeš. Když ne, ukončit to můžeš za dva měsíce stejně dobře jako teď.
On sex bez převleků a hraček nechce vůbec?
Mne to prijde dost rychle.. kostym a hry proč ne, kazdy ma nejaky choutky, ale vy se spolu sexualne jeste poznavate a je divny ze prvni sex si vubec neuzil a ted vyzaduje jen tyhke hry..podle me to u nej nebude jen zpestreni (hlavne ceho, kdyz jste se sexualne jeste ani nepoznali) ale spis nejaky jeho fetis..
@NormálníMuž píše: Více
to znamená, ze ho vzrušuje jen způsob nikoliv osoba
@NormálníMuž píše: Více
Tak asi je ta uchylka tak silna že ho nic jineho nebere
@Cizinka 999 píše: Více
No a pak se zamyslet, jestli chcete být s takovým člověkem…
Jako zpestření ok, ale pravidelně a pokaždé to po čase začne být nudné, a co je nejhorší, začnou docházet postavy:
A pak už jen šeď a nuda…
Já nevím, no.. navíc jsem překvapená, že zrovna on má takové choutky. Jeví se jako spořádaný muž a pak zjistím tohle..
Ano, je fakt, že on si to bez rolí a kostýmků moc neužije. ![]()
Co s tím, nevím.. už bych chtěla založit rodinu (což on chce taky), rozumíme si mentálně a i se mi líbí vzhledově, ale celkem se děsím toho, co vymyslí příště.. aby to pak nešlo do nějakých extrémů.
zakl.
@Anonymní píše: Více
Víš kolik sporadanych, normálních, úspěšných… chodí třeba k domine? Úchylky se nevyhnou nikomu ![]()
Problem by pro me nastal v okamziku, kdy bych chtela i jiny sex, a ten chlap by toho nebyl schopny nebo si ho v podstate neuzil. Ale znam spoustu paru po detech, kde je sex pohadka mladi, takze co na tom v podstate zalezi, kdyz to ma nekdo trochu jinak ![]()
Podle me je v sexu normalni vsechno, na cem se oba dobrovolne dohodnou a nikomu tim neublizuji. Problem je spis v tom, ze ty se pri tom necitis komfortne a je to naprosto pochopitelne. Myslim, ze nema smysl, aby ses do neceho nutila, akorat se ti tim pritel zprotivi. Jestli by treba nebylo lepsi jit na to postupne, ale nasadit si hned kostym a jeste dostat do ruky bic, z toho bych byla taky nesva