Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chci se taky zeptat, jestli ho nekdo ma a jestli to ma nějaké výhody.
Mam ho tak nějak náhodou, zatím jsem ho nevyužil akorát ze mne paci neustale poplatky za vedeni úctu. Prijde mi to docela dost.
Zatím ještě vahám, jestli to zrušit…doufam, ze v tom nebude nejaky fígl.
Háček v tom není žádný. Chce to číst podmínky a pro komunikaci s podporou umět aspoň trochu anglicky. Nejvíc ten účet využijete pokud platíte v zahraničí (mají dobré kurzy měn oproti českým bankám a směnárnám). Nejvíc Revolut využije ten, kdo cestuje opravdu hodně i mimo Evropu. Jinak mají hezký přehled toku financí, rozpočet. Ale pokud člověk necestuje nebo neplatí v jiných měnách, tak se bez Revolutu opravdu obejde. Nabízejí i investice do akcií, krypta… ale pokud tomu člověk trochu rozumí, nakoupí levněji a bezpečněji jinde.
Příspěvek upraven 02.11.24 v 14:05
Revolut prý taky využívá dost lidí s exekucí, protože si myslí, že na účet Revolutu exekutor nemůže - což samozřejmě není pravda.
@Med.z.hor píše: Více
Díky…tak to mne k ničemu nebude, pokusím se to zrušit
Používáme při cestách do zahraničí, vždy si tam převedeme jen částku na platbu.
Zadny problem s tim nemam a podminky jsou predem dane, my hodne cestujem a na prevod men a platbu v zahranivi je super.
Hlasím se, máme a využíváme hodně. Nejen v zahraničí, ale i tady…
@Pidulka1991 píše: Více
a jaka je výhoda oproti úctu od naši banky?
Revolut pouzivam velmi casto a rad hlavne pre nasledovne dovody:
1. Cudzie meny - Dobry kurz, rychla zmena
2. Jednorazova platobna karta - Karta sa po pouziti sama zrusi. Mozes si ich vygenerovat kolko chces, vygenerovanie trva asi 3s a mozes hned platit. Velmi vyhodne ak potrebujes platit nieco do azie, rezervujes hotel, akekolvek rizikove platby na internete, alebo ked nieco za teba objednava kamaratka a diktujes jej v plnej hospode cislo karty, platnost a CVV kod
3. Normalna platobna karta - Na e-shopy a podobne kde je to overene (aspon trochu) neotravuju ta zo ziadnym 3D secure ani nic podobne, ked uz mas kartu ulozenu tak kliknes zaplatit a telefon kvikne ze zaplatene a hotovo, nikomu sa nedoprosujes, neopisujes ziadne kody, neprihlasujes sa do banky
4. Je to cele ‚prepaid‘ model, takze aj keby ti niekto ukradol vsetky kody, telefon atd… tak ti nikdy neukradne viac ako si si tam poslal
Já na Revolut nedám dopustit.
Mám zdarma, fyzicky kartu nemám, nevidím moc důvod proč ji mít fyzicky, když ji mám v mobilu.
Pro každou cestu do zahraničí si vytvářím novou virtuální kartu, převedu peníze ze svého účtu, je to rychlovka, někdy převádím i průběžně, když mám v cizině větší výdaje.
Mám ji jen pro lepší kurz, kde rozdíl o proti mému klasickému účtu, je fakt značný a ušetřím tím dost peněz.
Stejně tak přes Revolut platím, když nakupuji treba v Eurech (většinou syn oblečení z Nike official), má to výhodu i při vrácení zboží.
@Tillia Mohu se Vás zeptat. Jdou peníze převádět i na vlastní účet? Tzn. Někdo mi pošle na revoltu peníze a já si je mohu převést na svůj účet? Dekuji
Zdravím, má tu prosím někdo účet od Revolut? Chci se na něco zeptat. Díky.