Má tu někdo účet Revolut?

Anonymní
2.11.24 12:48

Má tu někdo účet Revolut?

Zdravím, má tu prosím někdo účet od Revolut? Chci se na něco zeptat. Díky. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5
2.11.24 13:52

Revolut mám několik let. Nebyl žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106252
2.11.24 13:58

Chci se taky zeptat, jestli ho nekdo ma a jestli to ma nějaké výhody.
Mam ho tak nějak náhodou, zatím jsem ho nevyužil akorát ze mne paci neustale poplatky za vedeni úctu. Prijde mi to docela dost.
Zatím ještě vahám, jestli to zrušit…doufam, ze v tom nebude nejaky fígl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.11.24 14:04

Háček v tom není žádný. Chce to číst podmínky a pro komunikaci s podporou umět aspoň trochu anglicky. Nejvíc ten účet využijete pokud platíte v zahraničí (mají dobré kurzy měn oproti českým bankám a směnárnám). Nejvíc Revolut využije ten, kdo cestuje opravdu hodně i mimo Evropu. Jinak mají hezký přehled toku financí, rozpočet. Ale pokud člověk necestuje nebo neplatí v jiných měnách, tak se bez Revolutu opravdu obejde. Nabízejí i investice do akcií, krypta… ale pokud tomu člověk trochu rozumí, nakoupí levněji a bezpečněji jinde.

Příspěvek upraven 02.11.24 v 14:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.11.24 14:05

Revolut prý taky využívá dost lidí s exekucí, protože si myslí, že na účet Revolutu exekutor nemůže - což samozřejmě není pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106252
2.11.24 14:07
@Med.z.hor píše: Více

Díky…tak to mne k ničemu nebude, pokusím se to zrušit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
2.11.24 14:09

Ja přes revolut hlavně investuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
2.11.24 14:29

Používáme při cestách do zahraničí, vždy si tam převedeme jen částku na platbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
2.11.24 14:30

Zadny problem s tim nemam a podminky jsou predem dane, my hodne cestujem a na prevod men a platbu v zahranivi je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13974
2.11.24 15:32

Hlasím se, máme a využíváme hodně. Nejen v zahraničí, ale i tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106252
2.11.24 15:52
@Pidulka1991 píše: Více

a jaka je výhoda oproti úctu od naši banky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.11.24 16:38
@Venetia píše: Více

Měnové kurzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
3.11.24 16:12

Revolut pouzivam velmi casto a rad hlavne pre nasledovne dovody:
1. Cudzie meny - Dobry kurz, rychla zmena
2. Jednorazova platobna karta - Karta sa po pouziti sama zrusi. Mozes si ich vygenerovat kolko chces, vygenerovanie trva asi 3s a mozes hned platit. Velmi vyhodne ak potrebujes platit nieco do azie, rezervujes hotel, akekolvek rizikove platby na internete, alebo ked nieco za teba objednava kamaratka a diktujes jej v plnej hospode cislo karty, platnost a CVV kod
3. Normalna platobna karta - Na e-shopy a podobne kde je to overene (aspon trochu) neotravuju ta zo ziadnym 3D secure ani nic podobne, ked uz mas kartu ulozenu tak kliknes zaplatit a telefon kvikne ze zaplatene a hotovo, nikomu sa nedoprosujes, neopisujes ziadne kody, neprihlasujes sa do banky
4. Je to cele ‚prepaid‘ model, takze aj keby ti niekto ukradol vsetky kody, telefon atd… tak ti nikdy neukradne viac ako si si tam poslal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
3.11.24 20:06

Já na Revolut nedám dopustit.
Mám zdarma, fyzicky kartu nemám, nevidím moc důvod proč ji mít fyzicky, když ji mám v mobilu.
Pro každou cestu do zahraničí si vytvářím novou virtuální kartu, převedu peníze ze svého účtu, je to rychlovka, někdy převádím i průběžně, když mám v cizině větší výdaje.
Mám ji jen pro lepší kurz, kde rozdíl o proti mému klasickému účtu, je fakt značný a ušetřím tím dost peněz.
Stejně tak přes Revolut platím, když nakupuji treba v Eurech (většinou syn oblečení z Nike official), má to výhodu i při vrácení zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
15.3.25 20:09

@Tillia Mohu se Vás zeptat. Jdou peníze převádět i na vlastní účet? Tzn. Někdo mi pošle na revoltu peníze a já si je mohu převést na svůj účet? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí