Jak vaše dítě spí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
109
26.5.13 20:59

jak vaše dítě spí?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak vaše děti včera a případně i dnes spinkají??? U nás je to hrůza a poslední dobou sleduji, že to tak míváme kolem úplňku… Budí se, háže sebou a nemůže spát :( To normálně nedělá!!! Máte to někdo taky tak? Dá se s tím něco dělat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7626
26.5.13 21:01

Spi mi docela v poho, ikdyz pred chvilkou se vzbudil a hystericky plakal..obcas to miva, proc nevim…Dostal cajik a dudlik a je zase ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680

Já mám miminko ještě v břiše, tak nevím, jestli to na něj může mít vliv, ale každopádně se mrní šileně moc už druhý den.. Vůbec nespí. Hází sebou jak blázen. A i já mám špatné spaní. Ale to mívám o úplňku vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

Poslední dvě noci byly poměrně luxusní, miminu sedla jáhlová kaše a já jsem konečně vyspaná. Prostřední prý nad ránem řval a když byl přes týden se mnou, tak v noci taky ječel, ale ještě stále nemá vyrostlé trojky, má je obrýslé přes dáseň a malinko prořízlé, tak to přisuzuju tomu :nevim: Nejstarší doma i u tatínka v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
26.5.13 21:06

Poslední týden je to horor, ona se budí v neci několikrát normálně, ale ted je to hrůza, kolem půlnoci až 2 ráno nechce zabrat, usne až když přijde k nám do postele, jinak se budí tak 10× za noc, předevčírem to bylo mezi 22 a 24 6× :zed:, před chvílí se vzbudila s kraválem a spí už dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
26.5.13 21:06

Mala uz par dni spi celou noc, tak snad to vydrzi, jinak se budila tak v jednu a pak az rano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
26.5.13 21:10

Malýmu je 9 měsíců a ani jednou nespal celou noc. u nás je každá noc jiná, někdy vstávám každou půlhodinu, někdy jen 5krát za noc…
poslední dobou mi přijde že se budí a zkouší si vynutit pozornost… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
26.5.13 21:11

Moje sluníčko poslední týden taky hrůza… to normálně spí od osmé do půl osmé..teď se budí a občas taky děsný pláč ze spánku… fakt nevím, co se dějeeeeeeeeeeee, ale doufám, že se to zas brzy srovná… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
26.5.13 21:12

U nás je to osledních pár dní lepší, batole opět zvládá spaní ve své postýlce až do rána. Nebo aspoň do rozednění :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
26.5.13 21:13

Poslední 2 noci byly super, oproti předchozím a i přes den mimina spala dlouho a i starší si včera po obědě schrupnul. Takže u nás přesně obráceně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
26.5.13 21:13

Mala uz mi od narozeni spi docela dobre. Kolem 19-20 ji ukladam, nez jdeme spat vzbudi se tak 1-2×. V noci se budi posledni mesic uz jen 1× na kojeni, rano cca v tech 7:00 vstava. Ma 9 mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.13 21:17

U nás se taky na dnešek budil, ale tím že je větší tak se obslouží sám, na dnešek v noci si kolem páté hrál. Ale pak to ještě zalomil a mě budil v 10 ráno ale noci jsou ted dva dny hrůza :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
26.5.13 21:19

U nás funguje úplněk naprosto spolehlivě - na mě i na děti. Spánek na prd, často se budíme… Manžel o úplňku vůbec neví. Někdo je na to holt citlivější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
26.5.13 21:19

Malej 11 měsíců jde spát kolem 20hod - pak vstane kolem 6 ráno, vycucne flašku sunaru a padne a spí do 9:00 někdy až do 9:30. Takhle to má od malička, jen s tím rozdílem, že od narození do půl roka se budil v půlnoci a ve čtyři ráno na sunar a pak spal tak do 8:30. Od půl roka do 7 měsíce už vynechal půlnoc a od 7 to má takhle :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
26.5.13 21:22

Usíná kolem 8, 9,10 večer. Záleží, jak spí odpoledne. Určitě nespí celou noc. Budí se několikrát. Žízen, potřeba pochovat…je jí 7 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí