Jak vaše dítě spí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1265
26.5.13 21:23

@kotaska91 Malá si taky začíná zvykat spát v posteli. To pak spí celou noc. Ale… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
26.5.13 21:26

A dá se s tím spaním o úplňku něco dělat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
26.5.13 21:26

Mě se malá vždycky budila jen na kojení a hned zase usla..ted už dvě noci se budí několikrát za noc a řve a řve..ale bude to asi tím, že jsme teď od pátku u mojich rodičů, takže se jí v cizím prostředí asi hůře spí..doufám, že se brzo aklimatizuje nebo mě trefí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
26.5.13 21:27

On byl nějakej úplněk? Tak to asi proto jsme my dospělí chrněli až doví do kdy a dítě si vystačilo na snídani s musli a granulema :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
26.5.13 21:51

Poslední dva dny stojí za starou bačkoru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
26.5.13 21:58

Spí v pohodě, ale je možný, že tvoje dítě je na to citlivější… (případně je taky možný, že mu úplněk svítí do oken :D - to třeba budí mě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
26.5.13 22:00

U nás změnu nepozoruji, pořád spí celou noc a po obědě cca 1-2 hodiny…akorát teda nám vždycky o víkendu vstává v 6, přes týden ne, nechápu :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
26.5.13 22:21

Normálka, jako vždycky. Spávat chodí před osmou, během noci se vzbudí a zaleze chrnět za námi. Ráno vstává klasicky kolem sedmé, tatínkovi v sobotu dokonce o deváté (já vypadla o půl sedmé na bus do školy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.5.13 22:31
@janica252 píše:
Spí v pohodě, ale je možný, že tvoje dítě je na to citlivější… (případně je taky možný, že mu úplněk svítí do oken :D - to třeba budí mě)

to je prava, když na mě v noci čumí měsíc, tak mám migrénu jistou, a to nemusí být úplněk, musela jsem si přestěhovat polštář na druhou stranu a zatahuju roletu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
26.5.13 22:33

@Gladys no, právě vím, že když jsem otočená k oknu, tak stačí problesknutí naboku vedle žaluzií a su vzhůru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
26.5.13 22:37

@Gladys Prosím jak děláš jáhlovou kaši? Zatím mám koupenou instantní, ale přemýšlím nad tím, že bych prostě rozmixovala jáhly a udělala to z nich… ale to se asi musí povařit, nevím, jak odhadnu vodu, UM tam teda asi dám až pak?
Je to vhodné pro mimina kolem 6m? Jsem amatér :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
26.5.13 22:39

Děti spí posledních pár dní konečně spolu a i když jsem se toho bál, tak zatím pohoda, důležitý je dokonale je unavit, pak to jde samo :)

• Citovat
  • Upravit
388
26.5.13 22:42

Já mám teda 21mesicniho chlapecka takze nemam uplne miminko, nicmene od narozeni mi spinka celou noc je to hroznej spac, totalni pohodar :palec: ale je pravda, ze teda nektery dny v mesici jeho usinani je horsi jako neni to nic hroznyho, on usina od miminka sam uplne napohodu takze je proste v postylce a samozrejme porad za nim chodime a vzdycky ho polozime, pohladime, reknem neco pekneho. Kdyz tam jdu po stopadestae :mrgreen: uz mu reknu tytyty :cert: ale pak opravdu staci kdyz ho ja pochovam, pohladim, popusinkuju a dam do postylky s medvidkem a je kliidek.. preber si to na sebe.. ty taky nemas pokazde naladu prece HNED usnout, urcite se ti stralo mnohokrat ze jsi usinala i nekdy vic jak hodinu a mimi se samo v postylce nudi ze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.5.13 22:54

Dcera spi od 20 h. - 8 h. od 7. tydnu, az na nejake vyjimky. Pri uplnku nekdy v noci poknourava. Ma 19 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
27.5.13 07:26

Tak je to jasný, včera jsem to zakřikla, dnes malá chtěla od 4 do 5 hodin vstávat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí