Jak velké dítě do romer king plus?

Máte zkušenost s Britax Römer King plus?

Přidejte zkušenost s Britax Römer King...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
10.5.10 18:58

Samík měl 76 -78 cm (už nevím, kdy tam přesně šel) a tak 10,5 - 11 kg. Někdy se taky nechce opřít, hlavně když dlouho nejede, ale pak je tam moc spokojený a nepadá mu při spaní hlava - jak ve vajíčku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
10.5.10 19:55

Dceři se v ní zprvu taky nelíbilo,ale po pár dnech si zvykla a loupla si v ní i cestu do Itálie na hory. Šla do ní v 10ti měsících,měla těh 9kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
11.5.10 11:01

holky, co ji máte, jak je to s tím polohováním - je dostačující? já zvažuji mezi romer king plus a maxi cosi tobi - četla jsem že mc je víc polohovatelná a je výš (lepší výhled), romer je o fous větší - stačí to polohování na pohodlné spaní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.5.10 11:16

Fidak, já to Samíkovi ani nepolohuju, není to potřeba, spí se mu v tom dobře. Ale to polohování je fakt jenom o kousíček. V obchodě mi teda říkali, že víc už by to nebylo dobré kvůli bezpečnosti, protože by ten náraz šel pak do kyčlí :nevim: Ale fakt to není vůbec třeba, je tam jak milostpán v křesílku a ta opěrka hlavičku krásně podrží. Teď jsme v tom jeli 7 hodin (teda včetně zastávek) a prospal půl cesty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
11.5.10 13:13

Polohování taky nevyužíváme, jde to jen o kousíček a znát to skoro není.
Nicméně Adámkovi se tam i v sedě spí luxusně, mnohem lépe než ve vajíčku. Díky tomu límci má hlavu pěkně pevnou a nikam mu nelítá.

• Citovat
  • Upravit
7159
11.5.10 13:18

Fidak, polohuje se na 4 kroky, je to odpočinková poloha, nikdy už nebude ležet jako ve vajíčku, ono to ani nemůže být více, protože by pak dítě nedržely ramenní pásy, ale všechne tlak by šel na část genitální- na tu sponu pásů, a to by při nárazu nebylo dobré.
zde je nafoceno polohování Kinga plus: http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
11.5.10 14:21
Fidak píše:
holky, co ji máte, jak je to s tím polohováním - je dostačující? já zvažuji mezi romer king plus a maxi cosi tobi - četla jsem že mc je víc polohovatelná a je výš (lepší výhled), romer je o fous větší - stačí to polohování na pohodlné spaní?

Fidak, to že je sedačka výš nemusí být výhoda. Záleží na tom, kolik místa zbyde pod střechou auta. Když je tam málo místa, tak se tam dítě špatně posazuje.
K tomu polohování - máme king plus, má dvě polohy (nevím z hlavy, která je to verze). Malého se zeptat nemůžu, ale spí v tom zcela spokojeně. A mně vyhovuje, že s polohováním pohnu jednou rukou z místa řidiče. Ne že bych to dělala za jízdy, ale stačí na pár vteřin zastavit někde u krajnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí