Jak ven s UM?

11117
18.11.12 22:05

Jak ven s UM?

Jak si pripravujete UM kdyz jste venku? Teplou vodu do termosky a sebou lahvicku a prasek zvlast (v cem?)? Nebo si to doma do termosky uz namichate? Ja vim, ze nejde namichanou UM nechat dyl, ale hodinku dve, to jde, ne?
Moc si nevim rady, nedokazu si predstavit, jak nekde v aute prelivam vodu, sypu prasek a kontroluju teplotu. A to vse aniz by mi popadala lahvicka nebo savicka na zem, vylila se voda nebo vysypal prasek :) asi jsem tele :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
18.11.12 22:09

Vodu v termosce, v lahvičce nasypané UM. V případě potřeby nalít vodu do lahvičky, zamíchat, nakrmit a jede se dál 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
18.11.12 22:09

Ohreju vodu na 100 stupnu a dam do obalu na lahev. v obalu Od tommee tippee vydrzi akorat 3,5-4 hod voda na dalsi krmeni. Nutrilon mam odmereny primo v davkovaci na susene mleko. Treba drogerie dm je ma asi za 100kc. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
18.11.12 22:10

Mléko jsem si odměřila rovnou do lahvičky a vodu dala do termosky a pak to jen smíchala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
18.11.12 22:12

Já měla vodu v termosce a Nutrilon nadávkovaný v malé krabičce podle toho jak dlouho jsme byli pryč, pak jsem to smíchala a už se baštilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
18.11.12 22:14

Brala jsem termosku a do flašky už naměřenou dávku s mlíkem, pak jsem jen smíchala žádný problém jsme s tím teda neměla nic mi nepadalo stejně jsem krmila někde v cukrárně nebo někde. brala jsem sebou pokaždé dávku kdyby něco ale stejně jsme krmili až za 3-4 hod a to už jsme byli pokaždé dávno doma. myslím že není třeba se moc stresovat, chce to cvik, když zvládl udělat dávku i můj chlap mezi regálama v tescu bez vylití tak to zvládne kterákoli mamina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.11.12 22:16

Vodu jsem měla v pet lahvi, když bylo třeba tak jsem si ve městě nechala ohřít.
UM bylo dané ve VIA kelímku (nevysype se) a odměrku jsme si v půlce držátka zlomila, aby vlezla do via kelímku a druhou jsem si nechala jen to rovné a tím jsem si venku zarovnávala odměrku, aby byla přesně :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
18.11.12 22:17

Tak já si to namíchala rovnou do lahvičky a šoupla do termoobalu, tam mi to vydrželo ty 2 hodiny teplé v pohodě, třeba když jsme šli ven. A nikdy jsme neměli žádný problém. Za ty 2 hodiny se tomu nic nestane, déle už bych to ale nenechávala. Když jsme jeli někam dál, tak jsem to dělala jako holky- do termosky horká voda a koupila jsem si nadávkovaný nutrilon, prodává se v sáčcích po 1 porci, třeba v DM drogerii, už jsem to i v lékárně viděla, je to cestovní balení kus asi za 10 Kč a bylo to úplně v pohodě, pak to jen smícháš a jídlo je hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
18.11.12 22:22

Diky vsem za rady. Proc se snazit to casem vychytat, kdyz si vychytavky muzu nechat poradit rovnou ze? :)
Po davkovaci nebo kelimku se mrknu.
Je mi jasne, ze to zmaknu a casem mi to neprijde. Ale poprve jsem proste nervozni, ze neco vyleju nebo vysypu a dite mi tam bude rvat hlady… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
18.11.12 22:27

Výborné jsou dávkovače na prášek UM :palec:
jsou různé typy a ceny ;)
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

vždy jsem měla s sebou 1dávku navíc…kdyby něco nepředvídatelného

a převařenou vodu buď přímo odměřenou v lahvičce/lahvičkách (měla jsme MAM lahvičky a odzkoušeno jak dlouho to vydrží, ale už nepamatuju)

• případně v termoobalu nebo termosku.

Ten dávkovač jsem měla i na večer a noc (přiospale jsem jen řešila vodu a prášek jen sypala ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
18.11.12 22:28

@Ali-Ali to je jasný ale já třeba byla za umělko ráda, já v nějakém smíchání kdekoli neměla žádný problém, pro mě by bylo horší kojení, řešit kde nakojím diskrétně kde si dítě položím podržím, jak říkám na toto pro mě byla flaška jednodušší :mrgreen: v míchání i chystání dávek na cesty brzo získáš cvik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
18.11.12 22:29
@Ali-Ali píše:
Diky vsem za rady. Proc se snazit to casem vychytat, kdyz si vychytavky muzu nechat poradit rovnou ze? :)
Po davkovaci nebo kelimku se mrknu.
Je mi jasne, ze to zmaknu a casem mi to neprijde. Ale poprve jsem proste nervozni, ze neco vyleju nebo vysypu a dite mi tam bude rvat hlady… ;)

hele úplně se vidím, taky jsem byla vděčná za jakoukoliv radu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.12 22:32

UM vydrží při pokojové teplotě až 8h, ve vedrech max 4h pak může zkysnout, já normálně chystám na noc mlíko k postýlce a když chce pít tak dostane, a ven chystám rovnou do lahvičky, v létě na koupaliště si taky nosím už hotový, nikdy se mu nic nestalo a děti ho v klidu vypili

• Citovat
  • Upravit
1563
18.11.12 22:38

Ahoj v dávkovači od Aventu mám nadávkované mlíko, ve flašce trochu studené vody, doliju horkou z termosky, nasypu mlíko, zamíchám, podávám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
18.11.12 22:39

Teď už to vůbec neřeším, ale když byl malý miminko, tak jsem to řešila hodně. Raději jsme nikam moc nevyráželi, vždy za ty 3 hodinky domů. Ale mě to tak vyhovovalo, doma byl na krmení klid. Když už jsme někam museli, bylo to autem, takže jsme si koupili ohřívačku, která se dala zapojit v autě. Vodu jsem měla zvlášť v lahvičce (raději 2 - kdybych tu jednu vylila :lol: a mléko zvlášť v dávkovači na sušené mléko. Koupila jsem od Aventu, je sice dražší, ale dalo se sterilizovat, mělo 3 přihrádky a ty se dají vydělat, takže teď mi hodně sloužilo na příkrmy, když jsme šli ven přes jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová