Jak vše skloubit dohromady?

Anonymní
23.6.20 14:54

Jak vše skloubit dohromady?

Dobrý den,
Předem se omlouvám za anonymní příspěvek, ale stydím se to dát normálně. Jde o to, že se za sebe trochu stydím. Stydím se, že to nezvládám a že pomalu selhavam. Ale jak skloubit, když je žena na rodičovské se 2 dětmi k tomu praci z domu a domácnost? (Dětem jsou 4 a 2,5) jsem na děti sama ale občas mám problém to všechno skloubit a spíše víc padám na hubu :/ ach jo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8437
23.6.20 14:56

Dost blbě to půjde skoubit. Co školka? Děti tam můžou i když máš rodičák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
23.6.20 14:58

Proč aspon vetsi dite neni ve skolce? Co je prace z domu? Kolik ti bere casu myslim. Otec dětí dělá co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
23.6.20 15:02

Jo, to bych taky rada vedela. Mam deti 2 a tri ctvrte a pul roku, mladsi zacalo lezt, a jde to blbe. Leda skolka jak pisou holky vyse, a dal me napada pomoc od tatinka, prarodicu, planovat si aktivity, ale stejne nenaplanujes vse a holt je asi treba pockat az trochu vyrostou a nekde i slevit ze svych pozadavku (napr na stale dokonale uklizeny byt). :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.20 15:16

Já nechápu, jak tohle může být pro někoho standard a dokáže v tom normálně žít. Vyzkoušela jsem půlrok, a prostě ne. Nejde to. Dělat jedině v noci, s tím, že pak teda padáš na hubu přes den. S dětmi za krkem to možné není. Leda, že by byly ultraklidné a vystačily si s omalovánkami a svačinkami, ale ani to není napořád. Nemáš se za co stydět. Proč bys měla oddřít úplně všechno. Vždyť chlap má jenom práci. Paní na hlídání má jenom to hlídání. Ty jsi hlídání, kuchařka, uklízečka, opatrovatelka, dovoz všeho a ještě tvé povolání. Spíš si zařídit půlden bez dětí a být efektivnější než takové pytlíkování. Nebo být ještě s nimi doma a od září pak jít na plný úvazek. :nevim: Taky znám ženský, co mají těch dětí mnohem víc a v klídečku si dělají svoje, ale pak to taky tak vypadá, děti lítají polonahé špinavé po domě, lezou po oknech, z domu kůlnička…prostě rostou jak dříví v lese, na to málokdo má náturu (ještěže tak). :roll:

• Citovat
  • Upravit
53190
23.6.20 15:46
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Předem se omlouvám za anonymní příspěvek, ale stydím se to dát normálně. Jde o to, že se za sebe trochu stydím. Stydím se, že to nezvládám a že pomalu selhavam. Ale jak skloubit, když je žena na rodičovské se 2 dětmi k tomu praci z domu a domácnost? (Dětem jsou 4 a 2,5) jsem na děti sama ale občas mám problém to všechno skloubit a spíše víc padám na hubu :/ ach jo.

Za to se nemas proc stydet, spousta zen „nezvlada“ ani ty dve male deti a peci o domacnost, natoz k tomu praci :nevim: kolik hodin denne musis pracovat? Skolka ted neni kvuli corone? - tam bych se upnula k zari a sup obe deti umistit, nebo minimalne to starsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
23.6.20 16:08
@Anonymní píše:
Já nechápu, jak tohle může být pro někoho standard a dokáže v tom normálně žít. Vyzkoušela jsem půlrok, a prostě ne. Nejde to. Dělat jedině v noci, s tím, že pak teda padáš na hubu přes den. S dětmi za krkem to možné není. Leda, že by byly ultraklidné a vystačily si s omalovánkami a svačinkami, ale ani to není napořád. Nemáš se za co stydět. Proč bys měla oddřít úplně všechno. Vždyť chlap má jenom práci. Paní na hlídání má jenom to hlídání. Ty jsi hlídání, kuchařka, uklízečka, opatrovatelka, dovoz všeho a ještě tvé povolání. Spíš si zařídit půlden bez dětí a být efektivnější než takové pytlíkování. Nebo být ještě s nimi doma a od září pak jít na plný úvazek. :nevim: Taky znám ženský, co mají těch dětí mnohem víc a v klídečku si dělají svoje, ale pak to taky tak vypadá, děti lítají polonahé špinavé po domě, lezou po oknech, z domu kůlnička…prostě rostou jak dříví v lese, na to málokdo má náturu (ještěže tak). :roll:

Nemůže to být standard, resp zvládat v tomhle módu práci, děti a domácnost jde jen za předpokladu, ze člověku nevadí, ze z dětí budou zaostalé opičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
23.6.20 16:43

Buď budeš zanedbavat děti, nebo praci. Obojí nejde dělat na 100%. Jinak bych dala děti do školky, a práci dělala když jsou ve školce..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí