Maminka s malým synkem

Anonymní
10.6.20 19:33

maminka s malým synkem

Dobrý den, není tu někdo, kdo nabízí pomoc maminkám v těžkých situacích, třeba ubytování za pomoc, či za přijatelnou sumu pro maminku samoživitelku
Rodinu, která by mi pomohla nemám a do azylu momentáně nejde..jsou i plné atak.
A hlavní věc je, že dneska mi byl oznámen odchod na zítra, mám 21 mesíčního syna a sním být na ulici nemůžu a v životě bych se ho nevzdala..pomoc, nevím co mám dělat.
Praha (popripade okoli nebo Plzen, Brno atak)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37134
10.6.20 19:34

Jak ti mohl byt ze dne na den oznamen odchod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
10.6.20 19:36

Nejsou plne, nevykladej nesmysly a snaz se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15517
10.6.20 19:51
@Kaileee píše:
Nejsou plne, nevykladej nesmysly a snaz se…

Já už na ty samoživitelky začínám být silně alergická :roll:
Všichni pomozte, zařiďte, dejte mi bydlení, prachy, nákupy apod… A já se vlastně vůbec nemusím a nechci snažit :roll:

Přidala jsem se do skupiny na pomoc matkám v nouzi… No to jsem se měla kam přidat :zed:
Nabídneš práci, neozve se žádná. Jen mají plnou hubu keců, proč do práce nemůžou. Nabídne jim někdo nákup, nebo něco zadara, tak to jooo, to jsou vosy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.20 19:57

Kdyby mi někdo nabídl práci, která se dá vykonávat matce samoživitelce, tak beru hned, ale nevadí ;)

• Citovat
  • Upravit
5708
10.6.20 20:02
@Šmoulice píše:
Všichni pomozte, zařiďte, dejte mi bydlení, prachy, nákupy apod… A já se vlastně vůbec nemusím a nechci snažit :roll:Přidala jsem se do skupiny na pomoc matkám v nouzi… No to jsem se měla kam přidat :zed:
Nabídneš práci, neozve se žádná. Jen mají plnou hubu keců, proč do práce nemůžou. Nabídne jim někdo nákup, nebo něco zadara, tak to jooo, to jsou vosy :roll:

Hele, nechci kritizovat matku zakladatelku diskuze, ale na tom, co píšeš, něco je. Já za život zažila lidí, co mi brečeli na rameni, že nemají peníze a když jsem nabídla přivýdělek, tak bylo ticho po pěšině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
10.6.20 20:03
@Anonymní píše:
Kdyby mi někdo nabídl práci, která se dá vykonávat matce samoživitelce, tak beru hned, ale nevadí ;)

Kdy máš vypadnout na tu ulici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
10.6.20 20:05

V kojeňáku v Sulické na Praze 4 mají, myslím, startovací byt pro matky s malým dítětem. Zkus tam zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
10.6.20 20:07

Tak se obrať na nějaké organizace, co pomahají matkám v nouzi. My ti tu moc nepomužem. Teda jestli tu neni nějaká samaritánka s volným bytem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
10.6.20 20:12
@Martina84 píše:
Tak se obrať na nějaké organizace, co pomahají matkám v nouzi. My ti tu moc nepomužem. Teda jestli tu neni nějaká samaritánka s volným bytem.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tady je každá druhá, co neví, co s bytama. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
10.6.20 20:13

Ženské nechápu proč jste hned tak útočné. Nikdo nevíme, co za tím je, ale pokud se někdo slušně zeptá, přijde mi normální slušně odpovědět. Zakladatelko, ono to asi jinak než na azylak, nebo na ubytovnu nepůjde…Vyhledej si na internetu informace, určitě existují nějaké sos linky, kde ti poradí-určitě nejsi jediná, kdo tohle musí řešit. Je-li situace opravdu tak vážná, těžko si budeš moct vybírat do jakého města chceš jít, spíš budeš muset vzít co se nabízí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
10.6.20 20:15
@Martina84 píše:
Tak se obrať na nějaké organizace, co pomahají matkám v nouzi. My ti tu moc nepomužem. Teda jestli tu neni nějaká samaritánka s volným bytem.

Nikoho nikdo jen tak ze dne na den nemůže vyhodit z bytu. Buď jde o exekuce, nebo nemá smlouvu na byt, nebo jí skončil azylák a neřešila to a pokud jí vyhazuje partner, tak tam nemá trvalé bydliště a nemá ani korunu a nemyslela na budoucnost a pořídila si dítě jako bezprizorní nemajetná osoba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
10.6.20 20:21
@Šmoulice píše:
Všichni pomozte, zařiďte, dejte mi bydlení, prachy, nákupy apod… A já se vlastně vůbec nemusím a nechci snažit :roll:Přidala jsem se do skupiny na pomoc matkám v nouzi… No to jsem se měla kam přidat :zed:
Nabídneš práci, neozve se žádná. Jen mají plnou hubu keců, proč do práce nemůžou. Nabídne jim někdo nákup, nebo něco zadara, tak to jooo, to jsou vosy :roll:

Je to tak no, tady se to posledni dobou takovyma hemzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
10.6.20 20:31
@Anonymní píše:
Dobrý den, není tu někdo, kdo nabízí pomoc maminkám v těžkých situacích, třeba ubytování za pomoc, či za přijatelnou sumu pro maminku samoživitelku
Rodinu, která by mi pomohla nemám a do azylu momentáně nejde..jsou i plné atak.
A hlavní věc je, že dneska mi byl oznámen odchod na zítra, mám 21 mesíčního syna a sním být na ulici nemůžu a v životě bych se ho nevzdala..pomoc, nevím co mám dělat.
Praha (popripade okoli nebo Plzen, Brno atak)

Já bych zkusila i domy pro matky v tísni od Charity atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
10.6.20 21:12
@Šmoulice píše:

Přesně tak!! Mám stejnou zkušenost.. nechci je házet všechny do jednoho pytle, ale znam snad jednu jedinou co se snaží. Jinak nic, sedí na zadku, lituji se apod.. hlavně hamty, hamty… když člověk nabídne něco zadarmo ještě to chtějí dovézt, a ne-li poskladat do skříně!! Pochopim stane se cokoliv, ale 80% toho jsou pipy co si udělali dítě s prvním blbm o kterého zakopli.

Zakladatelům neznám, anonym v tomto případě mi přijde méně vhodný, ale každého věc.. samozřejmě neříkám ze toto je ten stejný případ ;) jen mi přijde ze je to stále to same dokola..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí