Sama s 3 dětmi

369
18.6.20 16:31

Sama a 3deti

Přeji si se vdát, najít muze co mě bude milovat a vážit si me, co bude HODNÝ a dělat pro nás první posledni.

Nu jsem už 3mesice sama. tahne na 4mesic. Opustil me prostě chlap, který me teď bombarduje, že me chce zpátky. Ale me už to přešlo, nechci ho zpět. Ty kecicky, semnou už nic nedělají. Nebylo to poprvé co nás nechal. A tak jsem se „vyléčila“ Ale vychazime dobře. No před měsícem jsem začala randit s mužem co je starší o 10let než jsem já. Byl hodny, bral nás na výlety, někdy nám nakoupil jídlo domu, dával mi různé dárky, na zahradu mi přivezl nové židle, koupil mi auto, který je sice napsané na něj, ale, že když spolu zůstaneme déle necha mi ho a on si koupí jiné. Byl úplně milionový. Jenomže po měsíci se začal chovat divné. Začal být nervni na mě. Měl špatně nálady, začal si stěžovat, že jsou s náma pořád děti a nemá mě pro sebe. Začal mě kontrolovat kdo mi píše, promluvil na mě cizí muž na ulici a on byl nepříjemný na něj, že nemá na mě co mluvit, pak že ho svým oblečením teď lakam, že je nadržený a nemůže mě ohnout když jsou tu děti. Že chce semnou do lesa tam mě os.. Kat. A fotit. A že si nic plánovat nechce prostě jet hned. Jak mužů když musím čekat na hlídání děti. Které nemám ustavičně. Začal být víc nervni. Dokázal na mě řvát v autě, že mu Radim kam má odbočit. Pak když mu neRadim a on jede špatně. A já mu řeknu po chvíli jedeš špatně, potichu. Protože jsem se pak bála mu něco říct a on na mě vyjel proč jsem mu to neřekla. Když jsem řídila já peskoval mě, že já řídím 5let a on 18let. Že toho ví víc. A učil mě řídit. I když já sama řídím krásné 5let už a umím to. No začal se chovat divné, vše mu na mě vadilo. Řekla jsem mu jsi hubený vyjel na mě že ho srovnávám. S jinými. Protože já mívala silnejsi muze. Přitom to nebyla pravda., že bych ho srovnávala. Ukončila jsem scházeni. Ale on to nechce zahodit. Co myslíte? Já bych se chtěla někdy vdát. :( nikdy jsem svatbu neměla. Chci být zamilovaná. Uz jsem se s tímhle novým necítila dobře. Ale když mi přivezl autosedacku co jsem měla u něj, Bylo mi sním zase krásné. Ale představa jeho chování mi vadí. Ale zas. Nikdo není dokonalý mi říká. :? Ostatní lidí jako třeba nějaká kamarádka, máma mi říká ať to zkus ještě jednou. Ale já si nejsem jistá. Ale zas který chlap mě bude mít vážně rád když mám tři děti?? :think: píší přes telefon rychle. Nekontrolují chybí, které mi telefon upraví, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
406
18.6.20 16:44

A tenhle tě má vážně rád?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.6.20 16:47

Po mesici ti nova znamost koupila auto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15286
18.6.20 16:48

V únoru si čekala čtvrté dítě ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
18.6.20 16:48

Věř že se určitě nějaký najde, nevím, ale ten co ho popisuješ mi přijde při nejmenším divný. Přece do vztahu s tebou šel s tím, že máš tři děti, no ne? Zkoušela jsi to s ním probrat? Třeba se domluvit že středa, čtvrtek ti děcka pohlídá máma a budete mít čas pro sebe? Další věc je, že pokud je to rozumný chlap, nebude tě prudit a nadávat kvůli sexu, když ví, že s dětmi to není jen tak. Připadá mi, že to celé nedomyslel a neví jak vycouvat. A na děti je jaký? Pokud taky debil, vůbec bych neřešila a ukončila to, ještě když píšeš, že bez chlapa to zvládáš. Počkala bych si na toho, který za to opravdu stojí. Přece nebudeš s někým kdo se k tobě chová po tak krátké době takhle, co bude třeba za pár let? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2915
18.6.20 16:50

@Tehulinka3 mně přijde že tvoje máma a kamarádka rikaji, ať mu dáš ještě šanci, jen pro to, že tě dotuje. Když se chová takhle teď, jaký by byl po svatbě? Ani náhodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65702
18.6.20 16:51

Máš 3 děti, přestaň jim tahat domů každou chvilku nového strejdu a nauč se být i bez chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27266
18.6.20 16:53

@Tehulinka3 Tohle byl typický manipulátor, oblbnout dárečkama a pak jebat za každou kravinu. Buď ráda, že je pryč. Našla si tohoto, najdeš jinýho, který si tě bude vážit a bude tě mít opravdu rád i děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
18.6.20 16:54
@Kelsey píše:
Po mesici ti nova znamost koupila auto?

Ano taky mě to překvapilo. Kvůli výletům. Protože já si půjčovala auto od mamky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12863
18.6.20 16:55
@Tehulinka3 píše:
Přeji si se vdát, najít muze co mě bude milovat a vážit si me, co bude HODNÝ a dělat pro nás první posledni.Nu jsem už 3mesice sama. tahne na 4mesic. Opustil me prostě chlap, který me teď bombarduje, že me chce zpátky. Ale me už to přešlo, nechci ho zpět. Ty kecicky, semnou už nic nedělají. Nebylo to poprvé co nás nechal. A tak jsem se „vyléčila“ Ale vychazime dobře. No před měsícem jsem začala randit s mužem co je starší o 10let než jsem já. Byl hodny, bral nás na výlety, někdy nám nakoupil jídlo domu, dával mi různé dárky, na zahradu mi přivezl nové židle, koupil mi auto, který je sice napsané na něj, ale, že když spolu zůstaneme déle necha mi ho a on si koupí jiné. Byl úplně milionový. Jenomže po měsíci se začal chovat divné. Začal být nervni na mě. Měl špatně nálady, začal si stěžovat, že jsou s náma pořád děti a nemá mě pro sebe. Začal mě kontrolovat kdo mi píše, promluvil na mě cizí muž na ulici a on byl nepříjemný na něj, že nemá na mě co mluvit, pak že ho svým oblečením teď lakam, že je nadržený a nemůže mě ohnout když jsou tu děti. Že chce semnou do lesa tam mě os.. Kat. A fotit. A že si nic plánovat nechce prostě jet hned. Jak mužů když musím čekat na hlídání děti. Které nemám ustavičně. Začal být víc nervni. Dokázal na mě řvát v autě, že mu Radim kam má odbočit. Pak když mu neRadim a on jede špatně. A já mu řeknu po chvíli jedeš špatně, potichu. Protože jsem se pak bála mu něco říct a on na mě vyjel proč jsem mu to neřekla. Když jsem řídila já peskoval mě, že já řídím 5let a on 18let. Že toho ví víc. A učil mě řídit. I když já sama řídím krásné 5let už a umím to. No začal se chovat divné, vše mu na mě vadilo. Řekla jsem mu jsi hubený vyjel na mě že ho srovnávám. S jinými. Protože já mívala silnejsi muze. Přitom to nebyla pravda., že bych ho srovnávala. Ukončila jsem scházeni. Ale on to nechce zahodit. Co myslíte? Já bych se chtěla někdy vdát. :( nikdy jsem svatbu neměla. Chci být zamilovaná. Uz jsem se s tímhle novým necítila dobře. Ale když mi přivezl autosedacku co jsem měla u něj, Bylo mi sním zase krásné. Ale představa jeho chování mi vadí. Ale zas. Nikdo není dokonalý mi říká. :? Ostatní lidí jako třeba nějaká kamarádka, máma mi říká ať to zkus ještě jednou. Ale já si nejsem jistá. Ale zas který chlap mě bude mít vážně rád když mám tři děti?? :think: píší přes telefon rychle. Nekontrolují chybí, které mi telefon upraví, dekuji

No uprimne tezko si predstavim chlapa co si vezme zenu s 3detmi jako svatbu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
18.6.20 16:55
@karkarka píše:
V únoru si čekala čtvrté dítě ne?

Jo jo s tím co mě nechal. V březnu jsem byla na potratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
18.6.20 16:57
@Mauša5218 píše:
Věř že se určitě nějaký najde, nevím, ale ten co ho popisuješ mi přijde při nejmenším divný. Přece do vztahu s tebou šel s tím, že máš tři děti, no ne? Zkoušela jsi to s ním probrat? Třeba se domluvit že středa, čtvrtek ti děcka pohlídá máma a budete mít čas pro sebe? Další věc je, že pokud je to rozumný chlap, nebude tě prudit a nadávat kvůli sexu, když ví, že s dětmi to není jen tak. Připadá mi, že to celé nedomyslel a neví jak vycouvat. A na děti je jaký? Pokud taky debil, vůbec bych neřešila a ukončila to, ještě když píšeš, že bez chlapa to zvládáš. Počkala bych si na toho, který za to opravdu stojí. Přece nebudeš s někým kdo se k tobě chová po tak krátké době takhle, co bude třeba za pár let? :think:

Prave. K dětem je hodný. Ale ke mě začal být nepříjemný a řvát na mě :/

Příspěvek upraven 18.06.20 v 16:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65702
18.6.20 16:57

@Tehulinka3 a to byl ten, co deptal tu tvou dcerku??
A březen potrat a už mají děti zase jiného strejdu jo
Bože :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
18.6.20 16:59
@Petra Z píše:
Máš 3 děti, přestaň jim tahat domů každou chvilku nového strejdu a nauč se být i bez chlapa.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dobře tyyyyy. 8let vztah, 3roky vztah, teď jen randění měsíc a mám každou chvíli jiného chlapa :lol: :lol: :lol: :hug: ooooo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
18.6.20 17:02
@lilith1 píše:
No uprimne tezko si predstavim chlapa co si vezme zenu s 3detmi jako svatbu..
:( tak to budu muset počkat asi 11let nu:( to holce bude 20,5 a druhé 18 :lol: ale jo taky se začínám smiřovat. Moc to ale nejde
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí