Jak vyčistit bílé boty?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35734
27.1.19 18:44

Co to je za práci, že budeš mít v zimě bílé tenisky? Jiné boty nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.1.19 18:48

někde jsem viděla kombinaci zubní pasty a soli. a nechat chvilku působit. A necho ocet se sodou zkusit :)
Buď to zabere a budeš mít bílé boty nebo se ti maximálně rozpadnou :lol: držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
27.1.19 18:48

@pikola No přece první den nebudu dělat ostudu :lol: .. no staly mě opravdu hodně a nemam je moc dlouho a jelikož je to Adidas boost tak jsou dost pohodlné takže opravdu nechci bejt v něčem z čeho mám puchejre .. a v zimních botách opravdu nebudu v zaměstnání ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
27.1.19 18:50

@Naomi.Girotto zajímavé :roll: tak snad se nerozpadnou😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.19 18:51

@Dolishady postni fotku před a po schválně :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
27.1.19 19:02

A co je hodit vyprat do pračky? Já takhle tenisky peru a vždy jsou pak hezky čisté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
27.1.19 19:13

Já prala bílé boty jen Jelenem a kartáčkem, ale správně se nemají nechat schnout na topení, můžou se rozlepit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
27.1.19 19:41

mýdlo s jelenem zaručeně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.19 18:18

Vanish, jelen a pak vyprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.20 20:52

Bílé Nike tenisky

Dobrý den, nemáte nekdo zkušenost s bílými botami které mi na slunci zezloutly? vubec ne nenapadlo kdyz bílé boty dam na přímé slunce které pece ze by se jim neco mohlo stát, jestli ma nekdo zkušenosti, co pomáhá na vyčištění, pasta nepomáhá, jedla soda s vodou taky ne, děkuji

• Citovat
  • Upravit
18.8.20 21:37

Anonym: mě takhle zezloutly Conversky. Namichej si sodu s octem, aby z toho byla taková kaše. Tenisky namoc ve studené vodě, starým zubním kartáčkem po celé botě vmasiruj tu směs, pak zase oplachni studenou vodou. Pak hned hod do pračky a nech uschnout, ale někde ve stinu. Mě to pomohlo a jsou zas krásné bílé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.20 15:10

@Mařena.bublina a nechat tu směs na tom působit jak dlouho? Aby to nebylo zas moooc😅

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.20 15:17

@Mařena.bublina a byly plátěné nebo kožené, protože mě to udělaly platene😊 😅 😅

• Citovat
  • Upravit
20.8.20 15:50

Plátěné jsou, tu směs jsem nenechavala působit. Jen napatlala tím kartáčkem a smyla. Ale fakt se snaž to tam nakydat co nejvíc a vetřít to tím kartáčkem. Pak hned opláchnes a hodíš do pračky. Ale nelekej se, ta směs s tím nic neudělá. Jsem to smyla a byly pořád stejne. Tak jsem myslela že nic, no hodila jsem je do pracky a po vyprání jsem byla překvapená 😃 ještě jsem vyndala tkaničky a ty jsem namočila do té stejně směsi po dobu co jsem čistila ty boty a hodila je taky do pračky. Držím palce ať je zachranis :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.20 16:01

Tak jinak, teď jsem to našla a vidím že píšou nechat působit. Ale já to nenechavala :think: můžeš třeba 10 minut nechat. Pridavam screenshot :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová