Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
**Prosím o tipy jak vyčistit zakouřená dvířka od interiérového krbu. Něco pustilo čistou vodou, ale že by se přes ta dvířka dalo vidět všechno to se říct nedá.
Slyšela jsem radu, že se to dá vyčistit novinami namočenými a obalenými v jemném popílku, ale toho se bojím, abych ta dvířka nepoškrábala.
**
Přípravek MEFISTO, běžně dostupný v drogerii. Nebo se tam poptej, je toho na trhu víc. Ale toto mám odzkoušené ![]()
souhlasím -Mefisto a já ted mám od HG čistič skleněných dvířek a krbů a to pustí opravdu vše ![]()
Já čistím hadrem a přípravkem na okna
. Ten hadr musím pak vyhodit , ale vždy se mi to povede vyčistit ![]()
Mame primo z Baumaxu (Bauhausu a Hornabachu), je to cerveno cerne, primo je tam napsano CISTIC KRBOVYCH SKEL, od Banadoru nebo tak nejak… krasne nam to vycisti. Pakrat striknu primo na sklo a otru papirovou uterkou, pousti OKAMZITE!!!! ![]()
Ahoj, zakladatelko. Obyč vodou to určitě neumeješ. Kup si jakýkoliv čistič krbových skel. Fungují výborně.
RůžaP píše:
Přípravek MEFISTO, běžně dostupný v drogerii. Nebo se tam poptej, je toho na trhu víc. Ale toto mám odzkoušené
Já taky, doporučuji ![]()
Tatínek čistil vždycky, když byl krb rozpálený, tedy i ta dvířka byla hodně horká, nějaký proprem na sklo a papírovými utěrkami, šlo to krásně dolů bez námahy
Romanetka píše:
Nerezová drátěnka a jakýkoliv čistič na krby, trouby…
A není to pak poškrábané? ![]()
taky používáme mefisto ,ale znova se to začudí a nakonec jsem zjistila, že se to samo opálí,ale jako když nebudu topit a jedu pryč ,tak meju do čista timhle ,nastříkáš a necháš působit ..a špinavá seš jako prase
ale okýnko čisté ![]()
Krb dranna . výrobce Pe-Po, zvládá i manža a jen papírovýma utěrkama. Jinak na horké sklo bych vodu, obzvlášť studenou, moc nedávala. Mohlo by prasknout.
Ja jsem v DM drogerii koupila pripravek s nazvem krbik a sklo krbu vycisti perfektne.