Jak vyčistit dvířka od krbu?

714
8.1.12 13:20

Jak vyčistit dvířka od krbu?

**Prosím o tipy jak vyčistit zakouřená dvířka od interiérového krbu. Něco pustilo čistou vodou, ale že by se přes ta dvířka dalo vidět všechno to se říct nedá. :nevim: Slyšela jsem radu, že se to dá vyčistit novinami namočenými a obalenými v jemném popílku, ale toho se bojím, abych ta dvířka nepoškrábala. :zed: **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2124
8.1.12 13:28

Přípravek MEFISTO, běžně dostupný v drogerii. Nebo se tam poptej, je toho na trhu víc. Ale toto mám odzkoušené :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
8.1.12 13:31

souhlasím -Mefisto a já ted mám od HG čistič skleněných dvířek a krbů a to pustí opravdu vše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
8.1.12 13:32

Já čistím hadrem a přípravkem na okna :-) . Ten hadr musím pak vyhodit , ale vždy se mi to povede vyčistit :-)

• Citovat
  • Upravit
9649
8.1.12 13:42

Mame primo z Baumaxu (Bauhausu a Hornabachu), je to cerveno cerne, primo je tam napsano CISTIC KRBOVYCH SKEL, od Banadoru nebo tak nejak… krasne nam to vycisti. Pakrat striknu primo na sklo a otru papirovou uterkou, pousti OKAMZITE!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
8.1.12 14:06

Nerezová drátěnka a jakýkoliv čistič na krby, trouby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
8.1.12 14:11

Ahoj, zakladatelko. Obyč vodou to určitě neumeješ. Kup si jakýkoliv čistič krbových skel. Fungují výborně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
8.1.12 14:15

Tak ja cistim vzdy vodou s jarem a jde to v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
8.1.12 14:18
RůžaP píše:
Přípravek MEFISTO, běžně dostupný v drogerii. Nebo se tam poptej, je toho na trhu víc. Ale toto mám odzkoušené :palec:

Já taky, doporučuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.1.12 16:44

Tatínek čistil vždycky, když byl krb rozpálený, tedy i ta dvířka byla hodně horká, nějaký proprem na sklo a papírovými utěrkami, šlo to krásně dolů bez námahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.1.12 16:45
Romanetka píše:
Nerezová drátěnka a jakýkoliv čistič na krby, trouby…

A není to pak poškrábané? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
8.1.12 18:13

taky používáme mefisto ,ale znova se to začudí a nakonec jsem zjistila, že se to samo opálí,ale jako když nebudu topit a jedu pryč ,tak meju do čista timhle ,nastříkáš a necháš působit ..a špinavá seš jako prase :mrgreen: ale okýnko čisté :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1993
8.1.12 18:15

Já jsem spokojená s příptavkem HELLIX.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
8.1.12 19:59

Krb dranna . výrobce Pe-Po, zvládá i manža a jen papírovýma utěrkama. Jinak na horké sklo bych vodu, obzvlášť studenou, moc nedávala. Mohlo by prasknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
8.1.12 21:26

Ja jsem v DM drogerii koupila pripravek s nazvem krbik a sklo krbu vycisti perfektne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný