jak vyčistit lahvičku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5784
20.9.07 20:00

jak vyčistit lahvičku?

ahoj holky, nevím jak vyčistit plastovou lahvičku s pítkem? Jedná se o výrobek DM a v záhybech kam se kartáčkem ani ničím jiným nedostanu, tak mi to plesniví :cry: Každý večer to praplachuju a nechávám oschnout, ale vyloženě to nestačí, máte nějaký fígl jak na to? (dělá mě to i jiný hrníček)
Díky moc už jsem fakt zoufalá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
andela
20.9.07 21:08

Ahoja, taky mám z DM hrneček s pítkem. Pítko jsem dnes umyla tak, že jsem dovnitř cákla trochu jaru a nacpala tam vatovou tyčinku do uší. Docela pěkně jsem to umyla, a dirky v pítku jsem prošťouchala kartáčkem na zuby ;-). Jinak mám takovej malej kulatej kartáček, co byl u jedný lahve na dudlík, a tím se taky dotanu do různých míst. Jen ne teda do pítka :twisted:

• Citovat
  • Upravit
25182
20.9.07 22:37

jojo vatová tyčka není jen na ouška a nosíky, naštěstí
taky jsme to tak řešili, dobré jsou i mezi zubní kartáčky,
 mava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
20.9.07 22:42

Mě se osvědčilo vyvařovat flašky od AVENTU v kys. citronové. :-) Jsou jak nové a hrnec taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
21.9.07 17:29

díky za reakce,
vyvařit se to nemá, vatovou tyčinkou se tam taky nedostanu, ale dobrý nápad je s tím mezizubním kartáčkem to zkusím. Mě se nejedná ani o to pítko (tam nevidím), ale ve šroubovacím závitu tam se nedostanu, protože tam mají takový výčnělek… Fakt díky a kdyby jste ještě někdo na něco přišel, tak sem s tím :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
21.9.07 20:14

Ještě mě napadlo .. co takhle kartáček z řasenky?? :wink: Jednou jsem si ho i vymívala, a šlo to pěkně (tuším že jsme zkoušeli modrou náplˇm :-P) a úpně do čista. Ten by se tam taky mohl pěkně dostat.

• Citovat
  • Upravit
8
21.9.07 21:19

Ahojky,

mě se na špatně přístupná místa (třeba pítko u hrnečku Avent Sport) osvědčily drátky na čištění dýmek. Jsou to takové asi 15 cm dlouhé drátky se štětinkama. Prodává se to v tabáku asi za 16 kč a je jich tam dost. Jinak předtím, než jsem přišla na ty drátky, tak jsem taky používala špejle do uší a šlo to, ale ty drátky mi přijdou praktičtější.

Ulrika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
21.9.07 21:57

holky díky díky, teď jsem vyzkoušela ten mezizubní kartáček a super!! Akorát jsem si říkala že si musím koupit víc velikostí :wink: . Díky za tip na kartáček na dýmky zkusím to sehnat, přeci jen to výjde levněji než ty mezizubní… :oops: :lol:
ještě že vás tu mám! :potlesk: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška