Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
ahoj holky, nevím jak vyčistit plastovou lahvičku s pítkem? Jedná se o výrobek DM a v záhybech kam se kartáčkem ani ničím jiným nedostanu, tak mi to plesniví
Každý večer to praplachuju a nechávám oschnout, ale vyloženě to nestačí, máte nějaký fígl jak na to? (dělá mě to i jiný hrníček)
Díky moc už jsem fakt zoufalá ![]()
Ahoja, taky mám z DM hrneček s pítkem. Pítko jsem dnes umyla tak, že jsem dovnitř cákla trochu jaru a nacpala tam vatovou tyčinku do uší. Docela pěkně jsem to umyla, a dirky v pítku jsem prošťouchala kartáčkem na zuby
. Jinak mám takovej malej kulatej kartáček, co byl u jedný lahve na dudlík, a tím se taky dotanu do různých míst. Jen ne teda do pítka ![]()
jojo vatová tyčka není jen na ouška a nosíky, naštěstí
taky jsme to tak řešili, dobré jsou i mezi zubní kartáčky,
mava
Mě se osvědčilo vyvařovat flašky od AVENTU v kys. citronové.
Jsou jak nové a hrnec taky.
díky za reakce,
vyvařit se to nemá, vatovou tyčinkou se tam taky nedostanu, ale dobrý nápad je s tím mezizubním kartáčkem to zkusím. Mě se nejedná ani o to pítko (tam nevidím), ale ve šroubovacím závitu tam se nedostanu, protože tam mají takový výčnělek… Fakt díky a kdyby jste ještě někdo na něco přišel, tak sem s tím
![]()
Ještě mě napadlo .. co takhle kartáček z řasenky??
Jednou jsem si ho i vymívala, a šlo to pěkně (tuším že jsme zkoušeli modrou náplˇm
) a úpně do čista. Ten by se tam taky mohl pěkně dostat.
Ahojky,
mě se na špatně přístupná místa (třeba pítko u hrnečku Avent Sport) osvědčily drátky na čištění dýmek. Jsou to takové asi 15 cm dlouhé drátky se štětinkama. Prodává se to v tabáku asi za 16 kč a je jich tam dost. Jinak předtím, než jsem přišla na ty drátky, tak jsem taky používala špejle do uší a šlo to, ale ty drátky mi přijdou praktičtější.
Ulrika
holky díky díky, teď jsem vyzkoušela ten mezizubní kartáček a super!! Akorát jsem si říkala že si musím koupit víc velikostí
. Díky za tip na kartáček na dýmky zkusím to sehnat, přeci jen to výjde levněji než ty mezizubní…
![]()
ještě že vás tu mám!
![]()