Nádobí pro dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1685
28.2.07 11:14

Nádobí pro dítě

Chtěla bych se zeptat na názor ostatních maminek.

Jaké používáte nádobí pro svoje dítko?(talíře, lžičky, hrníčky, kastrůlky, misečky) Mám na mysli dítě, které je zatím krmeno.

Všude v obchodech se prodává vše plastové s obrázky, všude se píše jak je to vhodné do mikrovlnné trouby,ale já tomu moc nevěřím, zvlášť když vidím ty barvy(vypadají až jedovatě).

děkuji za názory Dana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11935
28.2.07 11:20

pouzivam umelohmotne obycejne misticky (pruhledne, uz ani nevim kde jsme je kupovali), hrnicek zatim nemame, lzicky bud normalni nebo jsme dostali jednu umelohmotnou od tchynky (sama bych ji nekoupila kdyz mi prcek ji i z normalni lzicky) a varim v klasickem hrnci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
28.2.07 11:41

My nejvic pouzivame umelohmotne z Ikea obyc. bile. Nakonec jsem koupila i :,-(u plastovych talirku, ale ty do mikrovlnky nedavam.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
28.2.07 12:11

pridavam se do klubu ikea :) my mame takovou tu zelenou :,-(u z Ikea (http://www.ikea.com/…oductDisplay?… ) a jime z ni.. pouzivame teda misticku (i v mikrovlnce, ale jen obcas), hrnecek a lzicku ta je uplne uzasna od prvnich prikrmu kdy vsechny ostatni byly na terku moc siroke, tahle ji do pusinky behala sama :) bryndacky pouzivam zatim latkove, prece jen s tim korytkem by se terka asi uvztekala, ale pry je vyborny kdyz se ditko uci jist samo, tak uvidime :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
28.2.07 12:46

Ahoj, tak my používáme barevné mističky z Ikei, potom s přícuckou od Sassi, lžičky z Mothercare, z DM, od Bočka - ty jsou vše umělohmotné a teď nově kovové od Mam. Vařím v našem kastrolu, ale ohřívám to buď v mikrovlnce, nebo v ohřívači od Aventu. Hrnečky máme od Aventu, Tommi Tippe, Babylove z DM, atd., ale nejvíc je v oblibě obič. flaška s pítkem. Chtěli jsme mít vše od Aventu, ale dítě to pak omrzí a nechce pít. Takže doporučuji více druhů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
28.2.07 14:46

dokud nemely deti zuby, tak jsem pouzivala specialni slzicku, nvim znacku, ale koupila jsem ji v detskem obchode, neni to klasicky plast ani guma, mela certifikat. Pote jsme presli na normalni kavove lzicky. Ja teda plastu moc neverim, takze normalne davam jidlo do keramicke misticky (taky z Ikei, asi za 40Kc) a varim v normalnich hrncich, kdyz delam treba pohanku, tak v teflonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
1.4.07 23:35

Mám dotaz ohledně nekapacího hrníčku HERO . Dostali jsme ho. Je to dárek k příkrmu Hero. U hrníčku je přiloženo malé srdíčko ze stejného materiálu, jako jsou části na hrníčku. Nevíte některá, jestli má nějakou funkci…nelepí ani jsem nenašla místo, kam jej dát..... díky za odpověď.
 http://www.herobaby.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.4.07 18:43

Ahoj Zuzo, to je hrnek firmy Vital baby, kerá na obal dává k „osahání“ vzorek toho materiálu, srdíčko, jiný význam to nemá. Jak vám vyhovuje a jaké je to hero lactum?

Petra

• Citovat
  • Upravit
58
16.8.15 11:17

Já mam pro všechny čtyři plastové nádobí. Samozřejmě z toho nejedi pořád, ale používám to často.
Každý má svojí barvu nebo obrazek, ať už je to jen lžička nebo talíř. K obědu mají třeba skleničky, ale během dne mají takové plastové „skleničky“ s brčkem a chodí si sami nalévat ze džbánu během dne.
Vím, že diskuze je starší, jen jsem chtěla napsat, že proti tomu ni nemám a rozhodně je to lepší, než denně přijít o kus nádobí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
27.8.15 22:51

nadobicko do kuchynky

Nechtela jsem zakladat nove tema - nevite, kde koupit hezkou sadu nadobi do detske kuchynky? Mame jen panvicku, par hnicku a konvicku, tak jsem chtela nejakou peknou, kompletnejsi sadu, nemate nekdo tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
27.8.15 23:10
:kytka:

Příspěvek upraven 01.11.15 v 15:43

• Citovat
  • Upravit
1281
28.8.15 06:18

Diky moc za tip @Ivanesca urcite ten Kaufland prozkoumam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí