Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda někdo používáte pod misku tuto podložku Tomme Tippee http://img4.mimibazar.cz/…b4237174.jpg
Funguje to i na stole s ubrusem, nebo jen na hladké ploše ![]()
Ahoj, já jsem tu podložku malé koupila, ale moc s ní spokojená nejsem
Podložka je jen na hladký povrch, určitě ne na ubrus. Musí se k ní používat miska s hladkým dnem, nejlíp taky od Tomme Tippee. Jenže u nás je problém v tom, že sice mistička na podložce dobře drží, ale samotná podložka jde ze stolku snadno sundat
Moje Jasmínka je hodně zvídavá, takže podložku vždycky sundá… Nevím, jestli má někdo jinou zkušenost, ale já bych si jí podruhé určitě nekoupila.
Jinak s výrobky od TP mám dobrou zkušenost ( jiné dudlíky malá nechtěla, používáme i lžičky, krabičky na jídlo, bryndák…).
Taris, děkuji za info. Ono to vypadá jako dobrý nápad a ve zkutečnosti to asi opravdu nefunguje, takže se do jejího nákupu poštět raději nebudu, i když misku mám přimo TT.
Mimochodem, vybrali jste krásné jméno ![]()
Díky za pochvalu jména, už jsem se setkala s různými názory. Pár lidí mi řeklo, že je strašný
Jsem ráda, že se Ti líbí
Jméno Jasmína vybral manžel, ale museli jsem ho v širší rodině dost obhajovat. Florinka je taky moc hezké jméno
Ráda bych ještě jedno mimi a pokud by to byla holčička, tak Florinka by se mi líbila ![]()
Já dávám příkrmy do malého hrnečku s ouškem, který se mi při krmení dobře drží. Hrneček pořád držím, protože Jasmínka při krmení pěkně řádí
Misky teď moc nepoužívám, hned totiž skončily na zemi. Ale postupně je používat budu. Zatím si někdy malá zkouší lžičkou sama nabrat jídlo a dát si do pusinky. Ovšem ne vždycky se to povede…
Jak jsi se ptala na ubrus, máme plastovou židličku z Ikei z pultíkem. Nemůžu si jí vynachválit, je snadno omyvatelná
A pak ještě používám Tomme Tippe bryndák s korýtkem, taky super, jinak by jídlo bylo všude… Ubrusy jsem doma zrušila minulý týden, protože Jasmínka začala chodit kolem nábytku a zkoušela je strhnout ![]()
Taris: Ten bryndák mám taky objednaný, tak snad poslouží dobře a bude korýtko dostatečně velké ![]()
btw: Já zas musela o jméno bojovat s tchýní - to byly scény, když se to dozvěděla - dala si za cíl, že mi to rozmluví stůj,co stůj, takže nalomila i manžu
Hrůza
A pravil, že příště vybírá jméno on
Doufám, že bude vybírat s rozumem, naznačoval teď totiž něco o Ludmile
![]()