podložka pod misku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4498
24.6.07 17:53

podložka pod misku

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda někdo používáte pod misku tuto podložku Tomme Tippee http://img4.mimibazar.cz/…b4237174.jpg

Funguje to i na stole s ubrusem, nebo jen na hladké ploše :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
94
24.6.07 18:51

Ahoj, já jsem tu podložku malé koupila, ale moc s ní spokojená nejsem :( Podložka je jen na hladký povrch, určitě ne na ubrus. Musí se k ní používat miska s hladkým dnem, nejlíp taky od Tomme Tippee. Jenže u nás je problém v tom, že sice mistička na podložce dobře drží, ale samotná podložka jde ze stolku snadno sundat :twisted: Moje Jasmínka je hodně zvídavá, takže podložku vždycky sundá… Nevím, jestli má někdo jinou zkušenost, ale já bych si jí podruhé určitě nekoupila.

Jinak s výrobky od TP mám dobrou zkušenost ( jiné dudlíky malá nechtěla, používáme i lžičky, krabičky na jídlo, bryndák…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
24.6.07 20:12

Taris, děkuji za info. Ono to vypadá jako dobrý nápad a ve zkutečnosti to asi opravdu nefunguje, takže se do jejího nákupu poštět raději nebudu, i když misku mám přimo TT. :wink: Mimochodem, vybrali jste krásné jméno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
25.6.07 15:02

Díky za pochvalu jména, už jsem se setkala s různými názory. Pár lidí mi řeklo, že je strašný :( Jsem ráda, že se Ti líbí :D Jméno Jasmína vybral manžel, ale museli jsem ho v širší rodině dost obhajovat. Florinka je taky moc hezké jméno :) Ráda bych ještě jedno mimi a pokud by to byla holčička, tak Florinka by se mi líbila :wink:

Já dávám příkrmy do malého hrnečku s ouškem, který se mi při krmení dobře drží. Hrneček pořád držím, protože Jasmínka při krmení pěkně řádí :? Misky teď moc nepoužívám, hned totiž skončily na zemi. Ale postupně je používat budu. Zatím si někdy malá zkouší lžičkou sama nabrat jídlo a dát si do pusinky. Ovšem ne vždycky se to povede…
Jak jsi se ptala na ubrus, máme plastovou židličku z Ikei z pultíkem. Nemůžu si jí vynachválit, je snadno omyvatelná :D A pak ještě používám Tomme Tippe bryndák s korýtkem, taky super, jinak by jídlo bylo všude… Ubrusy jsem doma zrušila minulý týden, protože Jasmínka začala chodit kolem nábytku a zkoušela je strhnout :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
25.6.07 17:42

Taris: Ten bryndák mám taky objednaný, tak snad poslouží dobře a bude korýtko dostatečně velké :lol:

btw: Já zas musela o jméno bojovat s tchýní - to byly scény, když se to dozvěděla - dala si za cíl, že mi to rozmluví stůj,co stůj, takže nalomila i manžu :roll: Hrůza :evil: A pravil, že příště vybírá jméno on :roll: Doufám, že bude vybírat s rozumem, naznačoval teď totiž něco o Ludmile :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí