Jak vylepšit PH pochvy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8523
1.4.09 12:38

NOTHINGN - měla jsem nedávno ten samý problém, dostala jsem nějaký prášky na zavádění, taky jsem je brala jednou za 3 dny, ale název to byl jiný.
Jen jsem se chtěla zeptat, kde bydlíš, protože ten popis tvojí doktorky sedí na tu mojí docela přesně. I na tu sestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
1.4.09 14:03

PetraJ: bydliv v Český Lípě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
1.4.09 16:00

Jsem si to myslela. :D To máme stejnou doktorku, takže to, že na tebe řvala, ti věřím. Mě udělala to samý. :?
Když jsem byla podruhý těhotná, tak mi asi ve 24. týdnu řekla, že bych měla víc ležet. Já měla doma 2.letý dítě, takže to moc nešlo. Za dva týdny jsem tam šla s tím, že mě dost bolí břicho a dr. mě šíleně seřvala, že jsem nezodpovědná, že chci asi porodit předčasně postižený dítě a že mě teď musí poslat do nemocnice a že kdyby bylo po jejím, tak mi to dá zaplatit. 8O :twisted:
Jinak když se někdo příjde objednat nebo je tam s něčím akutním, tak sestra se ho běžně ptá na jeho problémy mezi dveřma, takže to slyší celá čekárna. Minule jsem se o jedný paní dozvěděla, že chce papíry na potrat. :?

Pokaždý když tam jdu, tak mám hrůzu, jakou bude mít doktorka zase náladu. Já k ní taky přešla v prvním těhotenství, když mi jí kamarádka vychválila. Ona je možná dobrá doktorka, ale chování k pacientkám má někdy hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
1.4.09 17:04

Candida je kvasinka, plisen a te se dari nejlepe v kyselem prostredi, pokud je organismus prekyseleny, tj. ph je nizsi nez 7.0, tak se premnozuje. Musim se priznat, ze tim ph pochvy si nejsem jista, ale asi by mela byt neutralni (proto jsou intimni mydla ph neutralni). Jablecny ocet se muze zdat kysely stejne jako citron, ale je za:,–(otvorny…takze pro to ho nekdo doporucil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
1.4.09 17:06

V zadnem pripade si kyselost nezvysuj jak pise Lasicka, to by byl tvuj konec, kysele prostredi je kvasinek raj !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
1.4.09 17:26

Čerpala jsem např. tady http://kojeni.arcs.cz/index.php?… - kyselé v pochvě má být mírně kyselé atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
2.4.09 14:52

Tak já čerpám ze zvé znalosti chemie resp. biochemie, jsem chemický inženýr. Zá:,–(otvorný ocet není, zá:,–(otvorný (hydrolyzující za uvolňení hydroxylových iontů) je třeba vápník, kadmium nebo hořčík, každopádně je to vlastnost prvků. Ocet (kvasný, jablečný balsamikový a všechny jiné) je vodný roztok slabé jednosytné organické kyseliny - kyseliny octové.
V pochvě má být pH skutečně někde okolo 5 tj. slabě kyselé, protože při této hodnotě prosperují „příznivé“ bakterie (např. laktobacily) a nedaří se příliš patogenům (bakteriím anebo taky kvasinkám). Lze tomu pomoci aplikací různých preparátů (boraxové globule pro desinfekci, přípravky s obsahem kys. mléčné a mléčných kultur atd.), přiměřenou hygienou (ne moc, ne mýdlem, ne uvnitř) a vhodnou stravou (živé jogurty).
Výplachy určitě ne amatérsky, doktora určitě ne uřvaného, tam bych začala, buď si to s ní vyříkej nebo si jdi stěžovat na zdravotní pojišťovnu a úplně ideálně si najdi někoho, komu budeš věřit a nebudeš muset spoléhat na léčitelky z netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KoraX
2.10.12 21:51

Ahoj, jedlou sodu bych určitě nedoporučovala, protože ta je zasaditá- zvyšuje pH. pH v pochvě má být pravě kyselé-nízké. Vysoké je nežádoucí, což soda podpoří.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky