Jak vypadá jarní alergie

1907
23.4.13 10:18

jak vypada jarni alergie

Ahoj, jake projevy ma jarni alergie? Behem 14ti dnu jsem byla s malou, 3r, u detske doktrorky 2× a pokazde mi rekla, ze ji nic neni, ze krk ma klidny a poslechove taky. Jenza mala ma ucpany nos nemuze smrkat a kdyz uz tak ji u toho boli usi. Pouzivame Quixx a tentokrat bez vysledku. Navic celou dobu kasle a je zahlenena. Nepomohl ani Mucosolvan. Hrozne huhla anavic mi dneska nad ranem zacla davit asi ji stekl hlen do krku a trochu ji to dusilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
23.4.13 10:35

Zkus vyžádat žádanku na alergo. Jinak u nás v rodině to vypadá asi tak, že půl roku bez kapesníku ani ránu, slzí oči, rýma jako blázen, od toho bolesti hlavy. Švagr je na to extrém, má alergii na srst, pohladí zvíře a už brečí, natečou mu oči - až nevidí a hotovo :think: Pokud je slečna na poslech čistá a krk má v pořádku, s alergem bych neváhala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
23.4.13 10:48

Projevy právě můžou být různé. Nateklé svědící oči, suché fleky na pokožce, kašel, rýma. U někoho jako angína. Každý to může mít trochu jinak. S alergologií bych to zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
23.4.13 10:57

Dcerka se léčí na astma pátý rok, na jaro má problémy ve stejnou dobu jako já (břízy), ale dle testů alergická na nic není. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek