Jak vypadá opravdové přátelství?

4328
25.1.12 22:57

Jak vypadá opravdové přátelství???

**Když Tě navštíví kamarád, chová se jako host, ale opravdový přítel otevře a obslouží se.....

Kamarád Tě nikdy neviděl plakat, ale příteli se chvějí ramena, když vidí Tvé slzy…

Kamarád nezná jména Tvých rodičů, ale přítel má jejich telefonní čísla i adresy ve svém notýsku.....

Kamarád přinese lahvinku vína na Tvé narozeniny, ale přítel přijde dříve a zeptá se, s čím Ti může pomoci a po skončení oslav zůstane, aby Ti pomohl s úklidem…

Kamarád nesnáší, když mu voláš, jestliže už šel spát, ale přítel se ptá, proč jsi mu tak
dlouho nezavolal…

Kamarád si s Tebou rád pokecá, ale přítel Tě vyslechne, když máš romantickou lásku i problémy…

Kamarád si myslí, že přátelství skončilo, jestliže jste se pohádali,ale přítel Ti po hádce zavolá…

Kamarád si myslí, že jsi tady vždy jen pro něho, ale přítel je zde pořád pro Tebe…

Kamarád tě přijde navštívít do vězení. Přítel sedí naproti tobě a řika: kámo tak tohle jsem posrali…**

Ahoj holky založila jsem tuto diskuzi,protože jsem před necelým rokem přišla o přítelkyni :,( Snažila jsem se stím poprat a založila jsem tu už pár takových diskusí jako hledá se kamarádka atd.Ale není to tak hledám přítelkyni rozdíl je jasný :-) Mám sice děti super chlapa a snažíme se o mimčo,ale i přesto se cítím strašně sama a chybí mi ta spřízněná duše u které bych mohla klidně každý den sedět na kávě nebo ona u mě a prodrbet několik hodin jen tak. Možná se tady někdo najde :nevim: Jsem úplně normální tedy myslím ;) Taky klidně napiště jestli máte k sobě tu pravou přítelkyni nebo taky máte pocit,že máte jen kamarádky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3118
25.1.12 23:08

Já takovou přítelkyni,nejlepší kamarádku,mám už několik let a jsem za to moc vděčná :kytka: Je to moje spřízněná duše,jsem tu vždycky pro ní a ona pro mě.Můžu se na ní kdykoliv s čímkoliv obrátit,říct jí cokoliv,víme o sobě úplně všechno a nemáme před sebou žádná tajemství.Vyslechne,poradí,pomůže…Je zkrátka skvělá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
25.1.12 23:09

nejsem typ co by měl hromady kamarádů, ale těch pár co mám tak si troufám že jsou ty opravdové - co se skutečně u mě na návštěvě klidně samy obslouží. A jsem za ně moc ráda a držím palce at někoho dalšího najdeš. Mě se kamarádky rozprchly do všech koutů republiky, i tak se cca 3× do roka sjedem a drbeme celou noc v teplákách při hromadě žrádla. Ale i v novém místě jsem narazila na pár lidiček které považuji za pravé přátelé. Takže nevěš hlavu někdo se objeví. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
25.1.12 23:11

Je to super já si myslím,že většina má tu nej.kmarádku a jen tak je nic nerozdělí.Nám se bohužel stalo to nejhorší,že nás rozdělila hnusná blbá rakovina :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PID
726
25.1.12 23:14

Marguaret, to je mi moc líto. :( Muselo to pro Tebe být hrozné, vůbec si to nedovedu představit. :( :hug:
Jak dlouho jste se znaly, jestli se můžu zeptat a Tobě nevadí o tom psát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
25.1.12 23:15
Nechtěla jsem to původně tady vytahovat a zkusila založit pár diskusí klasických,ale není to ono a tak mě zoufalost asi dohnala až sem :( a založila jsem tuto.
marguaret píše:
Je to super já si myslím,že většina má tu nej.kmarádku a jen tak je nic nerozdělí.Nám se bohužel stalo to nejhorší,že nás rozdělila hnusná blbá rakovina :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
25.1.12 23:19
znali jsme se 12let a znamenala pro mě víc než moje rodina.Jak jsem napsala ze zoufalství udělá člověk různý věci a v podstatě snad si i říkám,že to pomůže i ostatním se zamyslet nad tím jak je to přátelství sakra důležitý.Snažím se žít v normálně už je to nějákou dobu a hlavně jsem to slíbila,že nebudu jen brečet a najdu si novou spřízněnou duši! Teď to na mě všechno padlo,protože se snažíme o mimčo a asi jsem těhule a uvědomila jsem si že za ní nemůžu jít a do rána vše probírat :,(
PID píše:
Marguaret, to je mi moc líto. :( Muselo to pro Tebe být hrozné, vůbec si to nedovedu představit. :( :hug:
Jak dlouho jste se znaly, jestli se můžu zeptat a Tobě nevadí o tom psát?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
25.1.12 23:21

Já měla nejlepší kamarádku před 8 lety.Odstěhovala se od rodičů a už sem o ní neslyšela.Asi před rokem jsem na ní konečně sehnala číslo.Pár dní jsme si psali a už zase o ní nic nevím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
25.1.12 23:23

Marguaret: Je mi líto tvé kamarádky a Tebe taky… ztratit nejlepší kamarádku je jako ztratit půlku sama sebe :,( Ale holt život je krutý… Já nikdy takovou kamaráku neměla. Mám pár blízkých přátel, myslím, že se s nimi dá probrat dost věcí,navštěvujeme se, za „mlada“ jsme dost pařili, určitě vždy pomůžou, ale tak nějak to nikdy nebylo ono. Spíš jsme taková parta, ale taky bych toužila po té pravé kamarádce :hug: Dřív jsem sportovala, takže spíš chlapská společnost, pak jsem se přestěhovala do prahy a tu už to s hledáním a navázáním takového přátelství je opravdu těžké. Ale pořád doufám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
25.1.12 23:29

Marguaret,to je mi opravdu upřímně moc líto :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PID
726
25.1.12 23:31

Marguaret, to je fakt smutné. Ale máš pravdu, je třeba jít dál a hledat, i když je to v dnešní době těžké. Jestli v Tobě roste nový život, tak gratuluji, ale raději potichoučku, abych to nezakřikla. :dance:

TeaTereza, čím je člověk starší, tím je to obtížnější, ale ne nemožné. Mám několik velmi dobrých kamarádek a všechny jsem poznala až v pozdějším věku, z dětství mi bohužel nezbyla už žádná. Ale máš pravdu, po přistěhování do Prahy jsem taky měla problém a našla jsem tady v podstatě jen jednu velmi dobrou kamarádku, za kterou jsem moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
25.1.12 23:32

Děkuji za podporu holky a objímací smailiky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
25.1.12 23:35

Já taky nejsem původně z Prahy vše včetně smutku jsem nechala na tam.Ale vono je to vážně těžký najít někoho v těsné blízkosti se stejným nebo hodně podobným názorem atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
25.1.12 23:36

Marquaret i mě moc mrzí ztráta tvé kamarádky,vím jak bolí to,když člověk přijde o někoho blízkého :( Přeju a věřím v to,že brzy najdeš spřízněnou duši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
25.1.12 23:37

Taky mám, jednu takovou… „Kdykoliv kdekoliv“… :hug:
Líbilo se mi minule, když jsem se jí za něco omlouvala. A ona jen říkala „ty máš odpuštěno cokoliv kdykoliv do konce života!“. :hug: :hug:

marguaret i Ty najdeš jinou spřízněnou dušičku! Jen víš jak to je, někdy to může trvat. Ale bude to!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová