Jak vyřešit deníček?

7.10.26 00:52

Jak vyřešit deníček?

Ahoj, nakoupili jsme malé asi 3 různé deníčky pro miminko, protože v nich byly různé otázky. Málá je teď s námi už 5 měsíců a já s hrůzou zjišťuju, že jsme tam toho moc nenapsali a sem tam máme útržky v telefonu v smskách nebo různě po poznámkách. Šel jsem vyhrabat deníček, co jsem měl jako mimčo já a zjistil jsem, že tam jsou taky asi jen 3 záznamy. Jak to řešíte, vedete vůbec něco takového? Já teď narazil na jednu appku a váhám, jestli to vyzkoušet. Už jste to někdo zkoušel?

Edit adminem: umazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17489
7.10.26 01:03

Já jsem tenkrát do toho taky byla celá říčná, ale brzy mě to opustilo. Nebyl na to čas no, protože to byl celkem kolotoč a když jsem mohla, tak jsem si svůj volný čas užila jinak, než zrovna vypisováním co a kdy můj milovaný synek udělal… :D
Ale nikomu to samozřejmě neberu. :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12008
7.10.26 03:01

Ja ho dostala pro první dítě a párkrát jsem tam něco napsala..u druhýho jsem žádný neměla a nejak mě samotnou ani nenapadlo to kupovat…stejně byl takový fofr že jsem neměla absolutně čas něco někam zapisovat…spala jsem tak 2-3h denně a ještě ne v kuse…na nějaké zapisování toho kdy a jak se který dítě uprdlo jsem fakt neměla kapacitu…
Ale chápu se jsou lidi který to baví…jejich věc…mě to nijak extra nebere..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
7.10.26 05:57

Taky jsem měla velké plány, vydrželo mi to pár měsíců. Prvni dite ma toho zdokumentovano trochu vic než druhé. Hlavně tehotenstvi a ultrazvuky. Pak uz nebyl čas a zaměřila jsem se na fotoknihy, ktere me bavi mnohem vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23206
7.10.26 06:17

Z nás má taky první dítě docela vše zaplněné, u druhého sem tam něco chybí. Mám nějaké, že první rok vše intenzivne vypsané a pak až do 5 let každé narozeniny atd, a to už jsem nějak nedala :? Aplikace jsem nezkousela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12008
7.10.26 07:21

Jo aplikace. Tam jsem teda psala docela hodně..jak do aplikace kde se dokumentovalo těhotenství tak pak i do navazující aplikace miminko…u první jsem hodně zaznamenávala třeba i kolik vypila protože byla na um a pila tak nějak různě. Někdy 10 někdy 50 a doktorce se nelíbilo že málo přibírá tak chtěla vědět kolik toho celkem vypije, a taky jsem si zapisovala cca každý měsíc kolik váží a měří…a pak samozřejmě takové ty milníky jako první úsměv, zuby, sed, stoj atd…u mladšího taky, akorát ten byl kojeny takže tam jsem si hlídala spíš abych střídala prsa. A zase ty různý milníky. Jenže když byl mladšímu asi rok tak se koupil nový telefon a přestože jsem to měla mít vše uložené a mělo se to přetáhnout i s údaji tak se to nepretahlo…ze starého telefonu mi údaje zmizely a v novém se neobjevily…takže jsem s tím taky sekla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102828
7.10.26 07:48

Nikdy jsem nebyla zrovna denickova… Ale bavi me fotit, takže deti maji spoustu fotek v albech, ty tvoril deda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12008
7.10.26 08:01

@j.a.n.i1 moje mamka vyrábí každý rok kalendář z fotek co jí naposílám..ke každému měsíci přidá tak deset fotek z toho daného mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4657
7.10.26 08:02

Deníček nemám…bavilo mě to asi týden. Pak nebyl čas a postupem času ani chuť.
Mám hodně fotek, obrázků atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102828
7.10.26 09:48
@Vladusxx píše: Více

Kde a jaký, ja znam jen měsíční/týdenní, ale tam je vzdy jen jedna fotka k danemu tydnu ci mesici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17161
7.10.26 10:34
@Daddy_Mercury píše: Více

Ahoj,

tak ho nepiš. Není to povinné. Mě deníček nikdo nepsal, já si psala těhotenské a pak už ne. Holky mají fotoalba. :nevim: Můj muž má deníček do 2let, má tam opravdu denní záznamy, třeba jen na pár řádků. A ano, je to moc pěkné a dojemné. Ale ne povinné… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12008
7.10.26 11:02

@j.a.n.i1 nikde. Sama si vyrobi koláž z těch fotek, přidá tabulku s kalendářem, nechá vytisknout na fotopapír v copycentru a zalaminuje. Z jedné strany je ten kalendář s jednou hlavní fotkou a z druhé strany pak ty fotky..mamka je taková kreativní

Příspěvek upraven 07.10.26 v 11:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
7.10.26 11:06

Mam tři děti - všechny jsou bez deníčku. Nemam ani fotky nikde kromě mobilu. Jsem lempl. Ale deti jsou normalni a rodinné typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13896
7.10.26 11:11

Já jsem docela dokumentaristka, takže různé záznamy mám, deníček mám takový obyčejný, byl asi od ZP, který mi moc nevyhovoval, ale vyplnila jsem ho. Nicméně jsem si psala i měsíční pokroky na blog, různé věci mám v mobilu a postahované v počítači (je to už docela dávno, takže od té doby se aplikace párkrát změnily).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19272
7.10.26 11:34

Novy uzivatel, prvni prispevek a hned promo nejake aplikace. surprise surprise…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí