Jak vyřešit spaní miminka

Anonymní
29.8.21 11:56

Jak vyřešit spaní miminka

Ahoj holky,
Jsem aktuálně v 24tt a začínáme pomalu zařizovat výbavičku. Došlo na téma spaní. V pokojíčku mám postýlku, ale není možné jí mít v ložnici. Ložnice je situována tak, že je postel mezi dvěma zdmi :D Nějak se nemůžu smířit s tím že bych nechala prvních pár týdnů maličkého v jiném pokoji. Nechat spát společně v posteli.? Vůbec nevím jak to vymyslet tak mě napadlo se zde zeptat jak byste podobnou věc řešily.? Nebo to jen moc řeším, ale první dítko tak trošku moc to hrotím :nevim:
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16990
29.8.21 11:57

Nevejde se třeba rozkládací křeslo do dětského pokoje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.21 12:00

@Králičice Je to také možnost že bych já byla v dětském pokoji. Ale bereme to jako poslední záchranu když by to jinak nešlo.

• Citovat
  • Upravit
6794
29.8.21 12:02

Ty do detskeho pokoje. Poridte tam rovnou postel, do ktere prcka prestehujete az odroste detske postylce.
Nechat dite spat samotne v postylce v jine mistnosti je prasecina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
29.8.21 12:02

Miminko v pohodě do postele. Jestli budeš mít strach, dej ho tam v hnizdecku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
29.8.21 12:03

Tak co postýlku pro nejmenší na kolečkách? Myslím, že se dají i půjčit..A přesouvat ji podle potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
29.8.21 12:08

Spala bych v dětském pokoji. Novorozenec v jiné místnosti by mě znervózňoval. Nebo mimino do postele k sobě a manžela do dětského, takhle jsem spali my a spokojenost byla na všech stranách :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
29.8.21 12:12

Jestli nemuzes mit postylku v loznici, tak porid neco kvalitniho na spani pro sebe do detskeho pokoje..to je nejlepsi reseni…muzes vzit dite do postele, ale me to treba vadilo, navic to neni podle me pro dite vhodne..a neumim si predstavit, ze necham novorozene hned samo v pokoji..stejne bys tam furt litala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
29.8.21 12:12

Jako prvorodicka jsem blahove myslela, že mimino bude ve své postýlce vedle ložnice. Prd. Spí se mnou, první spánek tedy v přiřazen postýlce. Chlap spí se starší dcerou v obýváku každý na své posteli. Mimino mezi námi na 160 cm postel se nevejde. Nikdo by se nevyspal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
29.8.21 12:15

Do třech měsíců spinkala s náma dcerka v posteli, ani jednomu z nás to nevadilo. Pak si sama začala vyžadovat svůj prostor a postýlku, ale tu mám teda vedle postele. Určitě bych si na tvém místě nechala miminko v posteli, i s tatínkem :) Nevidím důvod, proč by se někdo z vás měl někam stěhovat… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.21 12:22

Právě že si nedokážu představit přebíhání do dětského pokoje stejně bych se v klidu nevyspala. Jako první možnost mě napadlo mít mimčo u sebe v hnízdečku i s přítelem to se ale bojí přítel aby se něco nestalo 🤣 nebo mít menší kolébku košík který si přísunu do prostoru před postelí je to tady s tím prostorem šílený :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15419
29.8.21 12:22

Já měla miminkovský pokoj propojený s ložnicí a v pokojíku postel i pro sebe. Většinou jsem spala do prvního probuzení miminka v ložnici a pak uz v dětském pokoji. Když byl nějaký problém, třeba mimčo spalo neklidně, tak jsem šla spát rovnou k němu. Já se společného spaní v posteli nějak bála :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2033
29.8.21 13:05

Tohle stejně předem nenaplánuješ, ale je dobré být připravená na různé možnosti. Většina dětí v mém okolí spí v posteli s rodiči, takže bych určitě pořídila hnízdečko. Když bude miminko v něm a ještě u zdi, tak ho určitě nikdo nezalehne. Společně spaní je praktické a navíc ideální při kojení. Je to pohodlnější a kontakt je dobrý na tvorbu mléka. Pak znám ale i dítě které vyžaduje samostatný spánek v postýlce. Uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
29.8.21 13:23

Dala bych mimco v “necem” k noham postele. Do jine mistnosti nez je pritel bych s nim spat nesla, respektive az ve stavu nejvetsi nouze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14592
29.8.21 14:39

Dejte si ho k sobě do postele, stejně spi s vama už teď v bříšku :lol:

Opravdu bych kvůli spaní s dítětem nechtěla zrušit spaní s manželem a spát v jiném pokoji než on, nechapu ty rady 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí