Jak vyrobit odlakovač
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
jak vyrobit odlakovač
Pomoc pomoc,
konečně chvilka volna, harant spí, chci si nalakovat nehty a hledám odlakovač
v hlavě mi blýsklo, že si s ním hrálo dítě odpoledne (rejpalky - ano vím, je to nebezpečné, ano je to chemie a bla bla, ale nedalo se svítit, potřebovala jsem chvíli klid a bezpečně jej uzavřela) a odlakovač NIKDE NENÍ
![]()
jak si tedy vyrobit domácí verzi, když není k dispozici ředidlo?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@valina1 šmirgl… ne nevím
…
a odsuzovat nebudu, krom nožů a baterek taky dětem půjčím cokoliv ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3 to už navrhoval manžel
do dupy fakt, chvilka klid a prd z toho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3 píše:
@valina1 šmirgl… ne nevím…
a odsuzovat nebudu, krom nožů a baterek taky dětem půjčím cokoliv
baterky hezky brní do jazyka ![]()
@valina1 kartáček a mýdlo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@geilens píše:
baterky hezky brní do jazyka@valina1 kartáček a mýdlo?
Jo, ty hranatý, viď? NE, ale vážně, třeba z těch maličkejch mi naskakuje husí kůže při představě, že by je holky spolky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavní složka odlakovače je nějaké rozpouštědlo. Aceton? Toluen? Xylen? Z hlavy to bohužel nevím, nejsem chemik… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@geilens cif by možná šel…ale zápal nadšení po týdnu si nalakovat superodrbané nehty opadl, prdím na to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V práci jsme měli takovej roztok a ten nám odlakovával nehty, nevím co v tom bylo, ale měli jsme slaný ruce, tak zkus hodně slanou vodu
nebo tam pro jistotu přidej jedlou sodu a nebo si dej sklenku vína, vyprdni se na to a jdi spát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@valina1 A nemáš takovej ten pilník, co má jemnější a jemnější stranu až na leštění, tím by to šlo.
A nebo zrekapitulovat den. Já nejvíc věcí našla v odražedle a když hlídá babička, tak u nich v jedné skřínce - malá si ji asi oblíbila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit