Jak vyrobit odlakovač

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ncc1701
26.5.14 21:33

Mně na odlakování vždycky nejlíp zabralo mytí nádobí. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16744

@Jitka1976 :palec: :palec: to je dobrej trik, zakladatelka bude mít radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976

Holky…přelakovat ideálně BEZBARVÝM lakem na nehty…větší vrstva…ten starý lak se rozpustí…rychle setřít tamponem a opakovat…

• Citovat
  • Upravit
23847
26.5.14 21:34
@Blanka S píše: :mrgreen: jako, že půjde k autu a z nádrže bude páčit benzín :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to bych chtěla vidětjá teda odlakovač v autě vozím kvůli škrábancům, každou chvilku se o mně někdo otře a na bílé je vše vidět tak to přejedu odlakovačem a barva je pryč…

Fááákt? Zítra vyzkouším :dance:, akorát teda mám auto červený :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
26.5.14 21:36

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: haha jste mě pobavily děvčata :mrgreen:
někdo radil alkohol :palec: ano, ale vnitřně, třeba se to do toho nehtu dostane :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.5.14 21:39
@Natálka26 píše:
@valina1
Ty nemáš doma aceton ani toluen? Proboha jak můžeš žít?? :mrgreen: :mrgreen: Když je ti hodně zle, tak na hadřík toluen a to bys koukala jak budeš hned v pohodě :mrgreen: (pro outlocitný dělám si srandu) Jinak v odlakovačích je aceton. Ale můžeš zkusit to seškrábat a nebo jestli budeš barvit stejnou barvou nehty tak bych to jenom přetřela. :-)

Ani mi nemluv - dneska jsem si prodloužila běžeckou trasu neplánovaně o 3 kiláky, páč jsem na odlehlém místě míjela dva totálně vysmažený čichače. Ještě na mě mávali plechovkou s ředidlem :poblion: tak jsem se nechtěla vracet stejnou cestou, zas tak rychle neběhám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
26.5.14 21:42
@valina1 píše:
@geilens cif by možná šel…ale zápal nadšení po týdnu si nalakovat superodrbané nehty opadl, prdím na to :mrgreen:

Jako, že cif vyčistí a nepoškrábe :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25148
26.5.14 21:44

@Jitka1976 To mě taky napadlo, ale měla bych strach z upatlaných ruk…
@valina1 Nech to na jindy, až si koupíš odlakovač…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
26.5.14 21:45

@Andriska nevím :think: :mrgreen: asi bych musela hodně drhnout, nezkoušela jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
26.5.14 21:46

Nic, vzdávám to, škrábat ani šmirglovat nehty nebudu, zítra mi drahoušek koupí novej odlakovač :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
26.5.14 21:46

@Gina108
A byli v pohodě viď :-D žádnej stres, jenom smích, přátelský mávání. To říkám pořád na hadřík, nadechnout a nechat se unášet do světa růžových jednorožců papajících duhu :mrgreen: :mrgreen:

Ale teď po týhle větě: tak jsem se nechtěla vracet stejnou cestou, zas tak rychle neběhám :mrgreen:
Musíě uznat, že úplně v pohodě nejseš a i tobě by pár čichnutí pomohlo :-D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
26.5.14 21:49

Nemáš doma líh na pupík? Ten pomáhá. Jednou mi v nemocnici před operací dala sestra líh ať odlakuju průhledný lak a doma jsem jej v nouzi také použila. Je to sice na dýl, ale jde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.5.14 21:50

@Natálka26 že voni mi chtěli dát čuchnout, kluci ušatý? :think: :mrgreen:
No já si radši ten aceton vyrobím v játrech konzumací alkoholu - tomu se říká dvě mouchy jednou ranou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
26.5.14 21:52

@Gina108 krásný podpis :mrgreen: :potlesk:
@1024 nemám :( nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
26.5.14 21:53

@Gina108
A tys to nepochopila! Se chtěli poděliv viď a ty zbaběle zdrhneš.. :think: :roll: co ty seš za člověka.. :mrgreen: Počkej ale z čichnutí je jinej pocit než z alkoholu.. :mrgreen: Ovšem tvoje zabíjení much jednou ranou je velice dobrá taktika a ještě lepší nápad :palec: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat