Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To jako vážně??
kolik ti je? Proč by měla dr na něco skákat?
My jsme jako mali strouhali a papali kridu abychom nemuseli do skoly ![]()
@Anonymní píše:
Zdravim, jak si zvysujete telesnou teplotu, aby vam doktorka skocila na to, ze potrebujete zustat tyden doma?
Ja vim ze je to nefer, ale potrebuju dodelat jednu vec a pri praci to nestihamDiky
Já jsem doma jako holka třela teploměr a tvářila se nemocně. Od té doby nesimuluji ![]()
S nemocema se nerouhej. Určitě to jde vymyslet jinak. Nevím, v jakém oboru pracuješ, jestli máš možnost dovolené, výměny služby…
@balkanka píše:
My jsme jako mali strouhali a papali kridu abychom nemuseli do skoly
A já kráva si lámala ruku. ![]()
Já jako dítě vždy předstírala průjem a nevolnost, nechutenství. ![]()
Já jsem bývala jako dítě tak často na hromadě, že jsem nikdy nic předstírat nepotřebovala. Vždycky mi stačilo chváli počkat
![]()
Ale když jsem nutně potřebovala ten den nejít do na střední školy, a bylo to výjimečně, šla jsem na gyndu. To se nikdo neptal. Hihihi. ![]()
@Anonymní píše:
Zdravim, jak si zvysujete telesnou teplotu, aby vam doktorka skocila na to, ze potrebujete zustat tyden doma?
Ja vim ze je to nefer, ale potrebuju dodelat jednu vec a pri praci to nestihamDiky
Pockej, a Tebe jako doktorka premeruje? No, a kdyby, tak proste reknes, ze sis vzala Ibac, ne? Pokud nutne potrebujes lhat, tak snad horecku vubec mit nemusis
. Jinak bych si umela predstavit i dospelejsi reseni, jak se postavit k problemu, ale co uz
.
@stinga píše:
@Lucie1906 jak se dá předstírat průjem?
Tak o tom stačí říct že ho máš ne? Dr s tebou na záchod nepůjde ![]()
@Lenagryg takhle se chovají snad jen děti. Vyvolat si horečku ![]()
Ano průjem a že minulý týden měla totéž tvoje maminka a jestli nemůže napsat něco silnějšího než smectu a že piješ černý čaj, myslíte že dělám správně?
Ja vim ze je to nefer, ale potrebuju dodelat jednu vec a pri praci to nestiham
Diky