Jak vyzrát na tchýni?

2933
13.3.14 12:37

jak vyzrat na tchyni?

Ahojte lidi mam takovy vetsi problem :( nesetkali jste se nekdy s tim ze by vam tchyne delali problemy? Ja co jsem si vzala manzela a tchyne zjjstila ze jsem tehotna tak zacala delat neuveritelny sviky :/ kdyz mi volala jestli muze prijit a ja ji rekla ze ne ze zvracim 6 krat za den tak stejne prisla…a kdyz jsem ji slusne vyhodila zacala kopat do dveri a rvat na me ty ku…o a tak. Ted je moji malicke pet mesicuna dela to furt a jsem z toho uz na nervy po mest vsude rozhlasuje je malinka neni manzelovo, na me rve sproste na meste, ikdyz jinmanzel poprosil at sem nechodi chodi sem furt a kdyz ji neotevru dvere opet sproste nadava a pak kope do dveri a to tuhle me zastavila a rekla mi ze si s malou bude delat co bhde chtit a malem mi ji vytrhla z ruky :'( nevite co uz mam delat? Psychicky me terorizuje uz rok :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5924
13.3.14 12:39

@Mysis
Odstěhovat se do jiného města nebo zavolat na ní policii, aby na ni udělali
„ty, ty, ty“ a třeba se zalekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
13.3.14 12:40

8o volala bych policii, kdyby mi takhle kopala do dveri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
13.3.14 12:41

Přesně tak… zavolala bych normálně policii kdyby mi takhle stála za dveřma 8o to je mazec tedy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
13.3.14 12:41

To odtehovani neni tak snadne skoro vsude chteji kauce a manzel dela u popelaru a bere na vyplatu sedm tisic takze to neni zas tak slavne. Na polici uz jsem byla pry pokud me neobtezuje veecer tak s tim nic delat nebudou a ze maj horsi veci na praci a marne jsem jim dokladala papir ze uz jsem kvuli ni mudela zajit na psychiatrii pro neurol. Vubec je to nezajima…a ji uz vubec ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
13.3.14 12:42

No to kopani do dveri je jen slabe minimum :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
13.3.14 12:43

Já bych to taky řešila oficiální cestou. Nejdřív bych ale upozornila manžela, že ještě jeden podobný výstup a jdu to hlásit. Na něm by bylo, jak si to s maminkou srovná. Ty už jsi asi udělala dost. Pak bych teprve nahlásila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
13.3.14 12:43

@Mysis v té chvíli co by poprvé kopla bych volala 158 to, že tam zajdeš asi opravdu nebude mít smysl, ale takhle přijet prostě musí… Hold ač to zní hnusně dokud vám nijak neublíží tak se o to nikdo moc starat nebude…

Spíš tchýni by to mohlo odradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
13.3.14 12:46

A manžel ji jen poprosil? Co třeba nějaká důraznější domluva? Jinak, pokud by mi kopala do dveří, volala bych policajty, klidně denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13764
13.3.14 12:46

@Mysis nikam nechoď, ale normálně je zavolej, když bude za dveřma. Do telefonu ti nemůžou říct, že nikam nepojedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
13.3.14 12:47

No manzel to s ni take nemel lehke ona je asi psychicky naruseny clovek nebo nevim jak si mam vysvetlit ze kdyz mu bylo 26 let tak mu psala listecky na stul v kolik ma bejt doma :zed:? No ona tady ta Nyrska policie uz s ni zkusenost jednu mam kdy mi jeden chlap miril bouchackou na hlavu a kdyz jsem je zavolala tak mi chteli dat zaplatit vyjezd. No a manzel jinto taky muze rikat furt dokola a taky ho posle nekam a pak se to znovu opakuje. Asi mi nic jinyho nezbyde nez je opravdu zavolat protoze asi nikdy nebudu mjt klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
13.3.14 12:48

Od kdy berou popelari jen 7 tis.?
Policie prijede i ve dne, pokud kope do dveri, vim to z vlastni zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
13.3.14 12:48

Duraznejsi domlova nema smysl uz to bylo vyzkousemo dokonce litali i facky urazila se a pak prisla znova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
13.3.14 12:49

Ono je to celé jaksi…podivné, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
13.3.14 12:50

Nevim od kdy…ale nastoupil k popelarum a jezdi v Nyrsku a to jako fakt nekecam ale ma ve smlouve ze bude brat cisty plat 7263 kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí