Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminky, dcerka má 3 měsíce a do teď spinká v beleně, chci ji naučit na postýlku ale jí se tam nelíbí
Kouká na kolotoč ale usnout tam to nehrozí, zkoušela jsem jí dávat k hlavičce deku, plyšáka, plínku ale nic, je to na ni asi veliké
.Jenom že v beleně to na dlouho taky nebude
Někdo nějakou radu prosím
Tak to teda taky koukám
co to může být? ještě jsem to nikdy neslyšela - není to něco jako takový ten proutěný košík? jinak fakt nevím v čem jiném může spinkat malé miminko
![]()
take netusim. Neni to treba ta hacka? Kamaradka v ni malou nechavala celou noc ![]()
@pvmr píše:
@wildcherry to je ta hacka co psala Barusak78
tusila jsem to:-)…dik
..nic jineho me nanapada, kosik jsem mela, ale nikdo mu tak nerikal
,kdyz pominu kolebku tak nevim v cem dite muze spavat jeste
…beztak teda ten satek/hacka ![]()
@wildcherry no já nad tím taky přemýšlím, kde jinde by ještě tak malé miminko mohlo spávat ![]()
no každopádně já se nechávám poddat ![]()
Týýýjo, tak já se trefila
- takový název pro to jsem teda ale ještě neslyšela ![]()
tak jí to v té postýlce vystel tak jak to měla v tom košíku, a pokud neměla kolotoč tam tak jí ho nedávej ani do postýlky, prostě udělej jí všechno dookola tak jak to měla když spávala tam
@labilniveverka píše:
Takový ten veliký košík na kolečkách
ahaaaaa, jsem nevedela ze se mu tak rika.ja to vyresila tak, ze jsem si nechala udelat atyp postylky-takze mensi a usit silny, pevny mantinel vevnitr celej dokola, takze vetsi verze toho kose a hned tam krasne spinkala.to stejny muzes i ve vetsi postylce a zmensit ji tim mantinelem
..jo a nebesa.