Ouško - voda

2346
22.12.12 20:02

OUŠKO-VODA

Prosím o radu, malá má po hlavičce různě takové jakoby potničky, které jsou zaschlé a je to červené, venku vždy zmizí, ale dnes má celé opruzené ouško, ta opruzenina je jakoby vysušená, ale stále když jí přejedu tak je to jakoby mokré a příde mi že jí to vytéká z ouška, ale nic téct nevidím, vždy je to jakoby vlhké, nevíte co to může být??malé je 6 týdnů.,koupu jí tak, že má i potopené uši, myslela jsme si že má to ouško třeba opruzené z noce, že si třeba ublinkne, ale vypadá to, jako kdyby jí z něj vytékalo, nevím čím to namazat, nebo zda mám jet na pohotovost :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7907
22.12.12 20:10

S tak malým miminkem bych asi na pohotovost jela. A kord pokud něco z ouška vytéká. Kouknou na ní a budeš klidnější. Jinak zapáchá ten výtok z ouška? Je maličká plačtivá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
22.12.12 21:23

Jak to popisuješ, přijde mi, že děti měly to stejné. Takové stroupky, které vypadaly jako suché, ale mokvaly, prostě takové „olezlé“ ouško :nevim: Děti měly seborrheickou dermatitidu, takže jsem to v rámi mazání vzala vždy i s oušky a po čase problém zmizel ;) Používala jsem Excipial ;)

Pokud malé jinak nic není, neplašila bych, promazávala bych a zeptala se na to vaší MUDr. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
22.12.12 22:04

@fragola tak letime z motola a opravdu mame ekzem, vyvolala nam to dnes flisova cepicka kdyz se v ni mala zpotila :'( takze po statcich musime na kozni :-( ale nastesti to nebyly usi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
22.12.12 22:15

@cezet Tak to je super, aspoň budeš mít klid ;) Neboj, na exzém trpí kde které miminko, snad se toho brzo zbavíte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
22.12.12 23:54
@cezet píše:
@fragola tak letime z motola a opravdu mame ekzem, vyvolala nam to dnes flisova cepicka kdyz se v ni mala zpotila :'( takze po statcich musime na kozni :-( ale nastesti to nebyly usi :-)

Neboj nic! Náš mladší měl taky jako miminko ekzém, spravilo se to nějak do dvou let, teď je mu dva a půl a ok, vůbec nikde nic. :kytka: Taky jsem z toho byla nesvá, ale miminka jsou pupínek hned. :hug:
Hodně zdaru!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
23.12.12 00:06

Holky, moc díky, já mám sedmiletého šmudlu a měl ho od 4 d 10 měsíců, ale vypadalo to jinak, tak proto jsme se tak bála :-) Takže v tom umím chodit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
23.12.12 00:17
@cezet píše:
Holky, moc díky, já mám sedmiletého šmudlu a měl ho od 4 d 10 měsíců, ale vypadalo to jinak, tak proto jsme se tak bála :-) Takže v tom umím chodit :-)

Zkušená matka, co víc si přát. :palec: :lol:
Tak ať to dobře zdoláte..

PS: Já jsem zas potřetí těhotná a nějak zjišťuju, že co platí u prvního těhot., nemusí platit u druhého, a 3. těh. je ještě jiné než první dvě. :lol: Stejně tak s dětma - člověk si myslí „to dám, to znám“ - prd, někdy je to zas jak poprvé. :lol:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
23.12.12 00:22

:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: @Davdan Anooo to je přesná pravda, musím říct, že jsme ze všeho vyjukaná :) ach joooo :-) ale to zvládnem :-) držím ti palce, ať je vše ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
23.12.12 14:41
@cezet píše: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: @Davdan Anooo to je přesná pravda, musím říct, že jsme ze všeho vyjukaná :) ach joooo :-) ale to zvládnem :-) držím ti palce, ať je vše ok :-)

Děkuju! :) Mám doma 2 chlapečky a čekám holčičku, připadám si jak prvorodička, 100% budu během března zakládat diskuze a nevědět si rady. Jak to nemá pinďu, neumím s tím. :D Ahoj a ať se vede!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí