Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kde bych byla „správcem“ skupiny? Jak nato? děkuji za rady
Zdravím,
uzavřít skupinu mohou admini. Napište mi prosím do SZ a já to předělám:)
Maruška
A pokud tedy by rád někdo chtěl „udělat“ z otevřené diskuse -diskusi uzavřenou-je třeba tedy povolení admina?
Ale někdo musí být jmenován správcem ne? ![]()
@Bjustřík píše:
A pokud tedy by rád někdo chtěl „udělat“ z otevřené diskuse -diskusi uzavřenou-je třeba tedy povolení admina?Ale někdo musí být jmenován správcem ne?
Taky mě zajímá @admin
Dobrý den,
díky za otázku!
Založit soukromou skupinu si můžete určitě na jakékoli téma a pozvat si do ní můžete, koho chcete. Pokud se jedná o to, že byste chtěli pokračovat v už existující diskusi, může Vám admin pomoci tím, že okopíruje (případně přesune) příspěvky do diskuse v soukromé skupině z veřejné diskuse.
Pokud tedy máte o toto zájem, postupujte následovně:
Přeji pěkné odpoledne ![]()
Josefina
@admin píše:
@Bjustřík @plenkovedortyDobrý den,
díky za otázku!
Založit soukromou skupinu si můžete určitě na jakékoli téma a pozvat si do ní můžete, koho chcete. Pokud se jedná o to, že byste chtěli pokračovat v už existující diskusi, může Vám admin pomoci tím, že okopíruje (případně přesune) příspěvky do diskuse v soukromé skupině z veřejné diskuse.
Pokud tedy máte o toto zájem, postupujte následovně:
- Založte soukromou skupinu a pozvěte ostatní účastníky, zakladatel se stává moderátorem
- založte v ní diskusní vlákno, do kterého diskusi chcete přesunout
- odkaz na veřejné i soukromé vlákno pošlete adminovi do soukromé zprávy spolu s tím, že chcete přesunout příspěvky
Přeji pěkné odpoledne
Josefina
Dekuji. Ale ja uz zalozila verejnou skupinu a tu potrebuji uzavrit a nikde nevidim funkci. Muzete mi pomoct a zaroven smazat stejnojmennou diskuzi a ponechat jen tu uzavrenou skupinu?