Omluva uživatelce Mumínci

sissi79
25.7.14 07:28

Omluva

Tímto bych se chtěla omluvit zakladatelce včerejšího tématu Pomooooooc co mám dělat!!! kdy jsem jí nevěřila a vysmála se jí.. Vážně jsem myslela že jde o provokaci, nováček a místo řešení jde na emimi.. Ale každej jsme nějakej, jen mi spousta věcí neseděla, tak proto má reakce. Tím to se velmi omlouvám a přeji aby se vše dalo do pohybu směrem jakým má :kytka:

Příspěvek upraven 25.07.14 v 07:31

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33916
25.7.14 07:30

@sissi79 chybu může udělat každý ;) Důležité je, že jsi se omluvila :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
25.7.14 07:34

Já teda tu diskusi nečetla, ani nevím o co pořádně jde, protože sem ji nenašla, ale jak si přišla na to, že si se mýlila??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
25.7.14 07:39

Diskuzi jsem četla a bylo to doooost hnusné oproti zakladatelce. Situaci řešila, jen chtěla poradit, co vlastně má dělat a místo rad se jí dostalo výsměchu :( Ale je od tebe hezké, že chybu přiznáváš a omlouváš se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
25.7.14 07:43
@Mar__tanka1983 píše:
Já teda tu diskusi nečetla, ani nevím o co pořádně jde, protože sem ji nenašla, ale jak si přišla na to, že si se mýlila??

je smazaná za provokaci.. Nový nick přišel řešit zneužití svého 4letého syna 12letým bratrancem..

• Citovat
  • Upravit
9374
25.7.14 07:44

@Mar__tanka1983 Diskuzi jsi nenašla, protože byla smazaná. Samozřejmě, že jistotu nemá, že se mýlila, ale kdyby zaznělo jen zpochybnění pravosti problému a nějaké řešení… Místo toho si z ní všichni začali utahovat, nadávali do trollů, styl „jsou prázdniny, někdo se nudí“ tu zazní v každé druhé diskuzi,… :roll: Přitom šlo o dost vážnou věc :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
25.7.14 07:45
@Petule030 píše:
Diskuzi jsem četla a bylo to doooost hnusné oproti zakladatelce. Situaci řešila, jen chtěla poradit, co vlastně má dělat a místo rad se jí dostalo výsměchu :( Ale je od tebe hezké, že chybu přiznáváš a omlouváš se :)

vážně mi to nesedělo.. A skor teď o prázdninách když sr tu 16letá vydává za matku 16leté, kluk za holku ze dne na den..

• Citovat
  • Upravit
550
25.7.14 07:48

@admin Doufám, že má Monika radost ze spravedlivého smazání diskuze :potlesk: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
25.7.14 07:50

No ono je to dost pochopitelné, když je to tu sama provokace. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
25.7.14 07:50

Ajo…no ono je to hrozné, fakt si tu leckdy někdo vymýšlí doslova pohádky…tak je pak těžké rozlišit, co je pravda…pak se třeba snažíš takovému člověku pomoc a on je to jen blb, co nemá nic lepšího na práci.

@sissi79 Já právě myslela, že jsi si nějak potvrdila tvrzení zakladatelky, že se takhle naplno omlouváš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
25.7.14 07:51

Já teda nevím o co jde, ale v diskuzi „Smazané diskuze“ píše jedna účastnice, že si s danou osobou volala a vše je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
25.7.14 07:58
@Mar__tanka1983 píše:
Ajo…no ono je to hrozné, fakt si tu leckdy někdo vymýšlí doslova pohádky…tak je pak těžké rozlišit, co je pravda…pak se třeba snažíš takovému člověku pomoc a on je to jen blb, co nemá nic lepšího na práci.@sissi79 Já právě myslela, že jsi si nějak potvrdila tvrzení zakladatelky, že se takhle naplno omlouváš ;)
četla jsem to ve smazaných diskuzních tématech, proto se omlouvám, je to na místě.
  • Citovat
  • Upravit
12651
25.7.14 08:04

Ano, zakladatelka si to nevymyslela. Já se diskuse neúčastnila, jen jí četla, ale nestačila jsme se divit, co ve většině případů zdejší hvězdy diskuse dokážou a jak odborné umí být. A to jsem si taky nebyla jistá, jestli je to pravda. NIKDY bych ovšem něco takového nepsala, protože co kdyby.
Jsi dobrá, že se tu omlouváš, ale tak trochu hned v dalším příspěvku omlouváš sama sebe - že „kdo to má vědět atd“ Ano, kdo to má vědět. Proto se do zakladatelky radši hned obuju. Ale ne, fakt jsi dobrá, že se omlouváš, některá jiné v jiné diskusi o neudělaly, jen si vymlouvaly, že ony vlastně nic špatného nenapsaly, že to někdo jiný, že oni jen komentovaly a podobně. :zed:
Upřímně, do včerejška jsme si většiny zdejších přispěvatelek vážila, i když mi třeba nebyly úplně sympatické, neshodovala jsem se s nimi. Včerejšek ale ukázal, jak hnusný může člověk být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
25.7.14 08:09
@jessikka píše:
Ano, zakladatelka si to nevymyslela. Já se diskuse neúčastnila, jen jí četla, ale nestačila jsme se divit, co ve většině případů zdejší hvězdy diskuse dokážou a jak odborné umí být. A to jsem si taky nebyla jistá, jestli je to pravda. NIKDY bych ovšem něco takového nepsala, protože co kdyby.
Jsi dobrá, že se tu omlouváš, ale tak trochu hned v dalším příspěvku omlouváš sama sebe - že „kdo to má vědět atd“ Ano, kdo to má vědět. Proto se do zakladatelky radši hned obuju. Ale ne, fakt jsi dobrá, že se omlouváš, některá jiné v jiné diskusi o neudělaly, jen si vymlouvaly, že ony vlastně nic špatného nenapsaly, že to někdo jiný, že oni jen komentovaly a podobně. :zed:
Upřímně, do včerejška jsme si většiny zdejších přispěvatelek vážila, i když mi třeba nebyly úplně sympatické, neshodovala jsem se s nimi. Včerejšek ale ukázal, jak hnusný může člověk být.

Tak já bych to tady viděla hlvně jako selhání adminů… jaký jsou uživatelé, s tím člověk nic neudělá, ale že adminka Monika smaže diskuzi jen na základě jedonavých útoků uživatelek?? Bez jediného důkazu? To je podle mě stokrát horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
25.7.14 08:10

Zdravím, @White_Queen,
Pokud byste jako admin narazila na téma s velmi podezřelou tématikou, které založil nováček, a navíc velmi ostrými výrazy a urážkami, ze zkušeností byste zakročila stejně. Vrátila jsem blokaci uživatelky, téma vzhledem k obsahu (tím myslím ty urážky) tu stejně nemá co dělat. Téma může založit znovu, napsala jsem jí SZ.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová