Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sissi79 chybu může udělat každý
Důležité je, že jsi se omluvila
![]()
Já teda tu diskusi nečetla, ani nevím o co pořádně jde, protože sem ji nenašla, ale jak si přišla na to, že si se mýlila??
Diskuzi jsem četla a bylo to doooost hnusné oproti zakladatelce. Situaci řešila, jen chtěla poradit, co vlastně má dělat a místo rad se jí dostalo výsměchu
Ale je od tebe hezké, že chybu přiznáváš a omlouváš se ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
Já teda tu diskusi nečetla, ani nevím o co pořádně jde, protože sem ji nenašla, ale jak si přišla na to, že si se mýlila??
je smazaná za provokaci.. Nový nick přišel řešit zneužití svého 4letého syna 12letým bratrancem..
@Mar__tanka1983 Diskuzi jsi nenašla, protože byla smazaná. Samozřejmě, že jistotu nemá, že se mýlila, ale kdyby zaznělo jen zpochybnění pravosti problému a nějaké řešení… Místo toho si z ní všichni začali utahovat, nadávali do trollů, styl „jsou prázdniny, někdo se nudí“ tu zazní v každé druhé diskuzi,…
Přitom šlo o dost vážnou věc ![]()
@Petule030 píše:
Diskuzi jsem četla a bylo to doooost hnusné oproti zakladatelce. Situaci řešila, jen chtěla poradit, co vlastně má dělat a místo rad se jí dostalo výsměchuAle je od tebe hezké, že chybu přiznáváš a omlouváš se
vážně mi to nesedělo.. A skor teď o prázdninách když sr tu 16letá vydává za matku 16leté, kluk za holku ze dne na den..
@admin Doufám, že má Monika radost ze spravedlivého smazání diskuze
![]()
No ono je to dost pochopitelné, když je to tu sama provokace. ![]()
Ajo…no ono je to hrozné, fakt si tu leckdy někdo vymýšlí doslova pohádky…tak je pak těžké rozlišit, co je pravda…pak se třeba snažíš takovému člověku pomoc a on je to jen blb, co nemá nic lepšího na práci.
@sissi79 Já právě myslela, že jsi si nějak potvrdila tvrzení zakladatelky, že se takhle naplno omlouváš ![]()
Já teda nevím o co jde, ale v diskuzi „Smazané diskuze“ píše jedna účastnice, že si s danou osobou volala a vše je pravda.
@Mar__tanka1983 píše:četla jsem to ve smazaných diskuzních tématech, proto se omlouvám, je to na místě.
Ajo…no ono je to hrozné, fakt si tu leckdy někdo vymýšlí doslova pohádky…tak je pak těžké rozlišit, co je pravda…pak se třeba snažíš takovému člověku pomoc a on je to jen blb, co nemá nic lepšího na práci.@sissi79 Já právě myslela, že jsi si nějak potvrdila tvrzení zakladatelky, že se takhle naplno omlouváš
Ano, zakladatelka si to nevymyslela. Já se diskuse neúčastnila, jen jí četla, ale nestačila jsme se divit, co ve většině případů zdejší hvězdy diskuse dokážou a jak odborné umí být. A to jsem si taky nebyla jistá, jestli je to pravda. NIKDY bych ovšem něco takového nepsala, protože co kdyby.
Jsi dobrá, že se tu omlouváš, ale tak trochu hned v dalším příspěvku omlouváš sama sebe - že „kdo to má vědět atd“ Ano, kdo to má vědět. Proto se do zakladatelky radši hned obuju. Ale ne, fakt jsi dobrá, že se omlouváš, některá jiné v jiné diskusi o neudělaly, jen si vymlouvaly, že ony vlastně nic špatného nenapsaly, že to někdo jiný, že oni jen komentovaly a podobně. ![]()
Upřímně, do včerejška jsme si většiny zdejších přispěvatelek vážila, i když mi třeba nebyly úplně sympatické, neshodovala jsem se s nimi. Včerejšek ale ukázal, jak hnusný může člověk být.
@jessikka píše:
Ano, zakladatelka si to nevymyslela. Já se diskuse neúčastnila, jen jí četla, ale nestačila jsme se divit, co ve většině případů zdejší hvězdy diskuse dokážou a jak odborné umí být. A to jsem si taky nebyla jistá, jestli je to pravda. NIKDY bych ovšem něco takového nepsala, protože co kdyby.
Jsi dobrá, že se tu omlouváš, ale tak trochu hned v dalším příspěvku omlouváš sama sebe - že „kdo to má vědět atd“ Ano, kdo to má vědět. Proto se do zakladatelky radši hned obuju. Ale ne, fakt jsi dobrá, že se omlouváš, některá jiné v jiné diskusi o neudělaly, jen si vymlouvaly, že ony vlastně nic špatného nenapsaly, že to někdo jiný, že oni jen komentovaly a podobně.
Upřímně, do včerejška jsme si většiny zdejších přispěvatelek vážila, i když mi třeba nebyly úplně sympatické, neshodovala jsem se s nimi. Včerejšek ale ukázal, jak hnusný může člověk být.
Tak já bych to tady viděla hlvně jako selhání adminů… jaký jsou uživatelé, s tím člověk nic neudělá, ale že adminka Monika smaže diskuzi jen na základě jedonavých útoků uživatelek?? Bez jediného důkazu? To je podle mě stokrát horší
Zdravím, @White_Queen,
Pokud byste jako admin narazila na téma s velmi podezřelou tématikou, které založil nováček, a navíc velmi ostrými výrazy a urážkami, ze zkušeností byste zakročila stejně. Vrátila jsem blokaci uživatelky, téma vzhledem k obsahu (tím myslím ty urážky) tu stejně nemá co dělat. Téma může založit znovu, napsala jsem jí SZ.
Monika
Tímto bych se chtěla omluvit zakladatelce včerejšího tématu Pomooooooc co mám dělat!!! kdy jsem jí nevěřila a vysmála se jí.. Vážně jsem myslela že jde o provokaci, nováček a místo řešení jde na emimi.. Ale každej jsme nějakej, jen mi spousta věcí neseděla, tak proto má reakce. Tím to se velmi omlouvám a přeji aby se vše dalo do pohybu směrem jakým má
Příspěvek upraven 25.07.14 v 07:31