Omluva uživatelce Mumínci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
25.7.14 11:59

Chyby může dělat každý a je od tebe milé, že ses omluvila. :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
25.7.14 12:02
@hanča74 píše:
Holky už toho dohadovani nechte. Nikomu to nepomůže a zakladatele už vůbec ne. i dneska rano jsem s ni mluvila je na tom psychicky dost zle a problémů více než by si přála.

To mě fakt mrzí. Kdyby cokoliv potřebovala, určitě ráda pomůžu :-) Klidně jí to vyřiď! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
25.7.14 12:03

Holky moc děkuji :kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit
4401
25.7.14 12:08

@sissi79 Nečtu celou tuhle diskusi, ale včereješí jsem četla a tvojí omluvu a hlavně odvahu jít s kůží na trh oceňuju. Co jsem pochopila, tak se to tady zvrtlo a ty chceš rušit nick? Podle mě zbytečné, zrovna konkrétně tebe mám zafixovanou, že většinou dobře poradíš ;) Neříkám, že bych všem věřila, že je to mrzí, ale tobě to věřím :) Ono se na to zapomene, příští týden už pojede něco jiného :)

Mě nevadí když někdo napíše, že nevěří v nějakém tématu o nepodstatných věcech, ale včera mi to hodně vadilo kvůli závažnosti problému. Bylo to hodně o smečce, jedna začela a další se přidali…
To, že někdo nevěří a napíše to slušně a jednou, dobře. Ale takovéto zvrhávání se ve vtipkování na úkor zakladatelky a plevelení tématu už není ok…Tím neříkám, že se mi to někdy taky nestane :andel: Ale v podobném tématu bych si netroufla :think:

Nejvíc mi vadí urážky, to už je jiný kalibr :evil: Nejvíce v tématech o penězích, soc. dávkách, těhotenství velmi mladých slečen atd.To mi opravdu vadí, protože všechno se dá napsat slušně a bez urážek a hloupých vtipů.

Adminka určitě udělala chybu, ale myslím si, že jí to taky dost mrzí a že tahle práce je nevděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
25.7.14 12:10

Tak jsem ráda, že jsem včerejší diskuzi nečetla. To je silné kafe. Přečetla jsem si tuto diskuzi i tu ve smazaných tématech a opravdu moc by mě zajímalo, které uživatelky si tam opět na někom smlsly. Viděla jsem, že Krasavicaa má ban a admini uvažují o trv. smazání, ta s tím má něco společného? Nedávno tu taky byla omluvná diskuze a figurovala tam terinka4444, tak doufám, že tentokrát se nepřidala, protože jinak se mi zdá moc rozumná a empatická. Možná by nebylo na škodu napsat, kdo se účastnil, člověk pak aspoň ví, na koho si má dát pozor a koho má brát s rezervou. Stejně psaly veřejně pod svým nickem, tak proč se zdráháte napsat, o koho šlo? :)

• Citovat
  • Upravit
Krakatice88
25.7.14 12:17

Nikol S – blokace do 31.7. za urážky a za štíhlost 8o Můžete mi prosím někdo vysvětlit, co je blokace za štíhlost? :lol:

• Citovat
  • Upravit
12651
25.7.14 12:19

@Krakatice88 Já mám dva důvody proč nechci jmenovat.
1. nepamatuju si všechny nicky, bylo jich fakt požehnaně a nechci jmenovat jen některé, nebylo by to fér.
2. věřím, že ony uživatelky samy najdou sílu sem přijít samy. pokud ne a byly by tu jmenovány, nejspíš by sem vtrhly, začaly by jen vykládat, jak ony ne, že neurážely, jen psaly názor a podobně. tohle je omlouvací dikuse, jak jsme pochopila, zbytečně by se to opět zvrtlo jen v hádku a k ničemu by to nevedlo.

@admin Když jsme u těch omluv, i já se omluvám. Stále nesouhlasím s tvým řešení horkou jehlou po pouze zběžném přeštění diskuse a už vůbec ne s tím, že nováškům se měří jinak, než zasloužilým uživatelkám (jak popisovala Bohunka) Poel mě by měly být pravidlaplatná stejnou měrou pro všechny.
ALE!!! Oceňuju aspoň částečnou nápravu zpětně a omlouvám se za to, jak jsem byla ráno nepříjemná. Opravdu jsem viděla rudě a přišlo i to nespravedlivé. Neměla jsem být tak prudká a vytočená, ale psát víc věcně a i smířlivě. Věřím, že být adminem není lehké, já bych to dělat nechtěla. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
25.7.14 12:22

@Krakatice88, nebudu na nikoho ukazovat, ono totiž při tomto gestu mnohem víc prstů míří opačným směrem a kdo nikdy nepochybyl? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AV
552
25.7.14 12:24

@Krakatice88 a co takhle, aby admini diskuzi povolili jen pro čtení, uzavřít diskuzi pro psaní dalších příspěvků… aby si každý mohl přečíst kdo se jak projevil… nevím jestli to jde, ale možná by se dotyčné chytli za hlavu a příště si to, jak se budou prezentovat rozmysleli… moc se jich tu totiž za hlavu nechytlo a neomluvilo… pokud dobře čtu tak jen dvě a to budou správné holky, protože přiznali chybu a to se dneska joo cení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
25.7.14 12:26

Tak jak to tedy je?? Neverim, ze je to pravda. Podle ceho usuzujete, ze neslo o provokaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
25.7.14 12:27

Je to snad jedno kdo se jak projevil…Otevřít diskuzi jen proto aby si ostatní přečetly to jak někdo pochybil a pak se do něj navážet, nevím proč..Prostě lidi ujedou, je super že je někdo kdo se dokáže omluvit,.Já se nedivím po tom všem co se zde na emiminu už událo, nedivím se že jsou lidi neduvěřivý..Já bych to nechala být, každej má svoje svědomí a je na něm jak sním naloží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
25.7.14 12:28

Bylo fajn kdyby tema bylo obnovene ale jen pro precteni..
Me to nejak uniklo, muzete mi nekdo prosim napsat oc slo co uzivetlka muminci psala???Dekuji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
25.7.14 12:30

OK, chápu, proč nicky psát nechcete :kytka: Anonymní z 12:24 - to by bylo fajn, ale pochybuju, že to udělají admini. Jednak kvůli urážkám se ta diskuze smazala, tak ji nebudou chtít znovu zveřejňovat a druhak - diskuze okleštěná od nepatřičných příspěvků pak nedává smysl..

• Citovat
  • Upravit
3359
25.7.14 12:30
@hanča74 píše:
Holky už toho dohadovani nechte. Nikomu to nepomůže a zakladatele už vůbec ne. i dneska rano jsem s ni mluvila je na tom psychicky dost zle a problémů více než by si přála.

Přeji jí, ať se ji tuto nelehkou situaci podaří vyřešit co nejlépe. Existují poradny pro rodiny s dětmi - v každém větším městě, bezplatné s psychologem… Co se zajít poradit a vypovídat, oni i poradí kam se má obrátit a jak nejlépe postupovat. Smazanou diskuzi jsem nečetla, tak nevím o co přesně šlo (asi naštěstí). :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
25.7.14 12:31

@Pizlam jedna z uživatelek, která byla v diskusi byla soc. pracovnice. přes SZ se s Muminci domluvila, že si zavolají. soc. pracovnice pak napsala, že se opravdu mýlila, že Mumínci nelhala, že její situace je opravdu vážná i z jiných důvodů. mluvili spolu v noci, co jsem pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová