Omluva uživatelce Mumínci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rokris
25.7.14 14:08
@Pizlam píše:
Jo, tohle je pro me pouceni pro priste. Jestlize se bude jednat o tak zavazne tema ( jake toto rozhodne bylo), tak uz ho radeji nebudu otvirat vubec.
Me tedy ty urazky prave jeste vice utvrdily, ze to pravda neni. Protoze kdyz se tu dokazu takhle ynavazet, pak tedy pocitam s tim, ze dotycna ma inpatricne „koule“ takovouto vec resit.
Myslim, ze to bylo pouceni pro obe dve strany.

Asi tak. :kytka: Já tady mám už dost témat, ale dávám si bacha na to, co zakládám. I když bych občas uvítala nestranný názor vím, že by můj problém byl pro mnohé vymyšlený. Prostě by mi tu nevěřila ani noha. :) Jenže život není peří a člověka může potkat úplně vše.

• Citovat
  • Upravit
1573
25.7.14 14:09
@Michelangelo píše:
Tvoje reakce v původní diskuzi byla na facku, navíc jsi byla možná úplně první, kdo takhle hloupě reagoval. Jestli ti dělá problém přiznat si jednání přes čáru, tak radši mlč a neposuzuj, proč se šla maminka poradit na emimino. Zřejmě nečekala, že tu jsou takové hlupačky a to je pro ni vážně poučení. Jestli jsi měla na mysli tohle. Tvoje omluva vůbec omluvou není. Viz tvůj předchozí příspěvěk.

Nevim, proc by mela byt na facku. Ano, urazila jsem ji prvni, coz pisu v prispevku vyse. Co to tady meles prosim te?? Cetla si vubec ty moje prispevky zde?? Asi dvakrat jsem se omluvila a priznala, ze je to pro me ponauceni pro priste! Jedna vec je se omluvit, ze jsem prestrelila a jine vec je, pochopit jednani zakladatelky. Za to, ze jsem ji to neverila a oznacila ji za kravu, jsem se omluvila nekolikrat ale za to, ze jejimu jednadi nerozumim a nechapu, tak za to se tedy v planu omlouvat nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
25.7.14 14:10
@rokris píše:
Asi tak. :kytka: Já tady mám už dost témat, ale dávám si bacha na to, co zakládám. I když bych občas uvítala nestranný názor vím, že by můj problém byl pro mnohé vymyšlený. Prostě by mi tu nevěřila ani noha. :) Jenže život není peří a člověka může potkat úplně vše.

Ano, mas pravdu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
25.7.14 14:18
@Michelangelo píše:
Tvoje reakce v původní diskuzi byla na facku, navíc jsi byla možná úplně první, kdo takhle hloupě reagoval. Jestli ti dělá problém přiznat si jednání přes čáru, tak radši mlč a neposuzuj, proč se šla maminka poradit na emimino.

Souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
25.7.14 14:44
@Pizlam píše:
To zase neni pravda. Muj prispevek byl asi cca paty a ja ji napsala, ze je krava. Nevsimla jsem si, ze by ji jeste nekdo urazil. Holky psaly, ze ji to neveri. Pak az tedy psala, ze jsme kravy a pi..

příjemně jsi mne překvapila :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
25.7.14 14:46
@Pizlam píše:
Nevim, proc by mela byt na facku. Ano, urazila jsem ji prvni, coz pisu v prispevku vyse. Co to tady meles prosim te?? Cetla si vubec ty moje prispevky zde?? Asi dvakrat jsem se omluvila a priznala, ze je to pro me ponauceni pro priste! Jedna vec je se omluvit, ze jsem prestrelila a jine vec je, pochopit jednani zakladatelky. Za to, ze jsem ji to neverila a oznacila ji za kravu, jsem se omluvila nekolikrat ale za to, ze jejimu jednadi nerozumim a nechapu, tak za to se tedy v planu omlouvat nemam.

Nemelu, to si vyprošuji. Husy jsme spolu fakt nepásly. A reaguji postupně, takže jsem neměla dočteno, což bys mohla pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
25.7.14 14:48
@Michelangelo píše:
příjemně jsi mne překvapila :kytka: :potlesk:

Nevim proc, vubec me neznas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
25.7.14 14:48
@BohunkaP píše:
Kdo dá první ránu, bude potrestán - tak pojďte, kluci, jdem do něj - vylijeme mu pití do tašky, schováme mu boty… a až uvidíme, že jde učitelka, hodíme pár keců o jeho mámě… to by bylo, aby tu první ránu nedal. PANÍ UČITELKO, TO ON PRAŠTIL PRVNÍ!Ano, tohle jsou právě ty největší sviňárny - je smutné číst, že i dospělé ženské s klidem uvažují tímhle směrem.

presne, je videt, ze to tu znas jak sve boty, ze ti stacil jen vycuc k tomu, aby sis to predstavilo. Me ale prekvapil ten davovy syndrom a hlavne velikost a slozeni davu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
25.7.14 14:49
@Michelangelo píše:
Nemelu, to si vyprošuji. Husy jsme spolu fakt nepásly. A reaguji postupně, takže jsem neměla dočteno, což bys mohla pochopit.

Aha, takze ted by bylo mozna dobre se mi omluvit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
25.7.14 14:51
@Pizlam píše:
Aha, takze ted by bylo mozna dobre se mi omluvit, ne?

Ráda se omluvím, když mám za co. U tebe ten důvod zatím nevidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
25.7.14 14:56
@Michelangelo píše:
Ráda se omluvím, když mám za co. U tebe ten důvod zatím nevidím :nevim:

Aha. Nejvice se mi libi, ze me karas za neco, s cim mas ty sama ocividne problem.

Kazdpoadne ted odchazim, cili reagovat budu az vecer. Kdybys tedy mela chut mi jeste neco napsat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
25.7.14 15:09
@Pizlam píše:
Aha. Nejvice se mi libi, ze me karas za neco, s cim mas ty sama ocividne problem.Kazdpoadne ted odchazim, cili reagovat budu az vecer. Kdybys tedy mela chut mi jeste neco napsat ;)

Když to bereš jako kárání, tak je to tvůj problém. Napsat někomu, že je kráva, nebo že mele, je podle tebe komunikace na úrovni, pro mne to v pořádku není a lidem tvého typu se vyhýbám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
25.7.14 15:15
@BAZÁREK ANGIE píše:
To se ani nedivím, když potřebovala radu na velice choulostivou věc a dostalo se jí uštěpačných a slabomyslných poznámek.

No promiň, to je důvod aby dospělá žena, matka od dětí začala sprostě ttulovat jiné? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
25.7.14 15:16
@jessikka píše:
@araw cti dal, dozvis se vic, i to, ze jsem se omluvila

Tak to nevím, nedočetla jsem, musela jsem zase pracovat, takže jsem stihla jen 3 stránky :lol: ale tu diskuzi jsem četla večer v posteli a fakt nadávala první, no :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
25.7.14 15:17
@AniNevim píše:
presne, je videt, ze to tu znas jak sve boty, ze ti stacil jen vycuc k tomu, aby sis to predstavilo. Me ale prekvapil ten davovy syndrom a hlavne velikost a slozeni davu :?

Už jsem tu „zažila“ leccos :-) A taky leckrát dostala přes prsty - musela jsem se naučit se napřed nadechnout, počkat, rozmyslet… a teprve potom napsat. A taky nesoudit jen podle sebe.

O tom to právě vždycky je - o davu. Všimni si, je to skoro v každé diskusi - skoro vždycky záleží na prvních pár příspěvcích… od nich (resp. od jejich tónu) se to pak odvíjí dál. Když tam jako první vletí pár fúrií nebo rádobyvtipálků, zaručeně se to zhádá - zvlášť když jsou to některé místní známé firmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová