Omluva uživatelce Mumínci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36720
25.7.14 18:00

@BAZÁREK ANGIE -já jsem reagovala na tvou odpověď pro blecha 72,kde píšeš, že nevíš, kam odpovědí míří. pochopila jsem, že když píše, že měla s roksis taky příspěvky k tématu, tak že se hlásí k tomu, že taky zakladatelce radila-ale ty si vypíchla jen hanča 74.nic víc, nic míň. jestli jsem to pochopila špatně, tak sorry. a nepleteš se, nepřispívala jsem. takovéhle diskuze, kde se to hnusně zvrtne pouze čtu a myslím si své

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.7.14 18:06

Tak to jsem ráda, už jsem se vyděsila, že takhle to probíhá často. Ale nový člověk
skoro aby se bál, žádat o radu. A že já jich teď potřebuji dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
25.7.14 18:10
@micta píše:
@BAZÁREK ANGIE -já jsem reagovala na tvou odpověď pro blecha 72,kde píšeš, že nevíš, kam odpovědí míří. pochopila jsem, že když píše, že měla s roksis taky příspěvky k tématu, tak že se hlásí k tomu, že taky zakladatelce radila-ale ty si vypíchla jen hanča 74.nic víc, nic míň. jestli jsem to pochopila špatně, tak sorry. a nepleteš se, nepřispívala jsem. takovéhle diskuze, kde se to hnusně zvrtne pouze čtu a myslím si své

Jj, pochopila jsi to špatně, příspěvky tam mělo více uživatelek, ale právě hanča74 zjistila jak se věci doopravdy mají a na to konkrétně se Pizlam ptala. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
25.7.14 18:12

@Nikiliky Klidně se můžeš zeptat, ale jak jsem psala, někdo to může zpochybnit a ostatní se přidají. Často jsou to ty samé uživatelky, ale včera mě hodně zklamaly holky, co jinak rozumně poradí. Pokud někde chceš napsat opravdu choulostivou věc (intimní, finance,…), tak můžeš psát anonymní příspěvky, jako anonym ale témata ještě zakládat nemůžeš, to až po nějakém počtu příspěvků. Pokud chceš s někým určitým něco osobního rozebrat, je lepší poslat uživatelce soukromou zprávu. Ale časem na to přijdeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66856
25.7.14 18:14

Není to tady vždy hon na čarodějnice. Snažím se být věcná a objektivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.7.14 18:15

Děkuju, budu se rozkoukávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66856
25.7.14 18:17

@Nikiliky JJ, brzy přijdete na to, kdo si sem chodí honit ego :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.7.14 18:19

@blecha72

začínám titrovat, dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
25.7.14 18:22

:roll: základka hadr :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
25.7.14 18:49
@blecha72 píše:
@Nikiliky JJ, brzy přijdete na to, kdo si sem chodí honit ego :mrgreen:
:mrgreen: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
25.7.14 19:04

Diskuzi jsem nečetla, ale za sebe musím říct, že Sissinka je hodnej člověk, který se tu trochu rád baví, protože to v životě nemá úplně nejjednodušší, ale určitě není zlá. Jo a tím, že chtěla smazat nick, no to je celá ona, když ji něco raní, hned se stahuje. Ale já ji mám ráda. :* :srdce:

• Citovat
  • Upravit
66856
25.7.14 19:06

@smoulinka71 Taky si myslím, že sissy je vpoho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mumínci
25.7.14 19:57

Omluvy od některých uživatelek beru ale chtěla bych tímto poprosit adminku Moniku aby smazala a zablokovala celou diskuzi i tu předešlou a smazala celý muj učet napíši ji ještě zp. abych ji to nějak vysvětlila byla jsem v neskutečné tísni a nevěděla kudy kam ted si volám s paní která mě drží nad vodou a jsem ráda že alespon někdo se mě zastat a snaží se jakkoli mě pomoct

• Citovat
  • Upravit
42775
25.7.14 20:02

@Mumínci držím palce a ještě jednou se omlouvám, že jsem nevěřila. Posílám hodně síly :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
25.7.14 20:07
@Mumínci píše:
Omluvy od některých uživatelek beru ale chtěla bych tímto poprosit adminku Moniku aby smazala a zablokovala celou diskuzi i tu předešlou a smazala celý muj učet napíši ji ještě zp. abych ji to nějak vysvětlila byla jsem v neskutečné tísni a nevěděla kudy kam ted si volám s paní která mě drží nad vodou a jsem ráda že alespon někdo se mě zastat a snaží se jakkoli mě pomoct

Přeji ti, aby se vše v dobré obrátilo :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová