Omluva uživatelce Mumínci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12651
25.7.14 13:06
@BAZÁREK ANGIE píše:
Zakladatelka se ale nikomu neomlouvala, omlouvají se ty, co do ní včera tak nevybíravě šily :mavam:.

Myslela jsem zakladatelku TÉTO diskuse :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
25.7.14 13:09
@BAZÁREK ANGIE píše:
Zakladatelka se ale nikomu neomlouvala, omlouvají se ty, co do ní včera tak nevybíravě šily :mavam:.

píše…zakladatelka této diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
25.7.14 13:09
@jessikka píše:
Když jste se mnohé spálily… (vím o těch případech a je mi z nich fyzicky nevolno), není lepší se příště radši vůbec nezapojovat? Nechat to proplynout kolem mě, když jsem tak zraněná z minula, a neangažovat se vůbec? Ignorovat to? Bohužel oro mnohé ne, radši hned odsoudím, udělím si závěr a kopu dotyčnout. To je hnus, nezlob se.
ALe píšeš oponaušení. Věřím, že pro ty, o kterých píšeš, to do budoucna ponaučení bude a příště podobné téma budou opravdu ingnorovat a ne zakladatelku ničit. :kytka:

To jsem zvědavá, kdy na dotyčné zase narazím s podobnými nelichotivými příspěvky. Doufám, že je admin dostatečně upozornil na možné zablokování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
25.7.14 13:10
@Pizlam píše:
Pockej, ted tomu moc nerozumim.

no že chtěla radu od někoho, komu se něco podobného už stalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
25.7.14 13:11
@micta píše:
píše…zakladatelka této diskuze

Jo, tak to sorry…blbě jsem to pochopila, reagovala jsem ještě na včerejší diskuzi, které jsem byla svědkem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
25.7.14 13:15
@micta píše:
no že chtěla radu od někoho, komu se něco podobného už stalo

A co ty bys tedy cekala, ze ti tu nekdo poradi? Ja bych totiz ocekavala, ze mi reknou, at to tak nenechavam a resim to, i v tu nocni hodinu na policii, takze by ten dotaz pro mne pozbyl vyznamh..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
25.7.14 13:24

@Pizlam Ja po zkusenostech s EM bych necekala nic. Jenze to novacek nevi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
25.7.14 13:36
@jessikka píše:
@admin OK. Takže příště, až sem někdo příjde řešit závažný problém a vosy se na něj opě sesypou, objeví se vulgarity, tak hned smažeme celou diskusi, protože sem nepatří. A co ty opravdové rady, co zazněly? Co těch pár uživatelek, co zakladatelku podpořilo?
Dále, ukázalo se, že nešlo o provokaci, tak to prosím provokací dále nenazývej. Zakladatelka proboha řešila sexuální obtěžování čtyřletého syna!!! A vše byla pravda! Tuhle zakladatelku blokneš, ty, co jí v postatě nazývaly lhářkou necháš. To fakt myslíš vážně? Jen proto, „že to tak vypadalo“! Po zběžném pročtení!
Moniko, fakt jsi tentokrát přestřelila, nesmyslně se hájíš. Předpokládám, že ses ani neomluvila. Uvědomuješ si, jak moc jsi té mamince spolu s ostatníma uživatelkama ublížila?

A nehrotíte to zas moc? Já tu diskuzi četla, nevěděla jsem, co si myslet, to že byla hned od úvodu označována za dílo puberťáka jsem taky moc nechápala, ale!!! první nadávky padly od zakladatelky, takže smazání a blokace bylo snad v pořádku, ať tak či tak, nadávat sprostě začala ona :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
25.7.14 13:39

@araw cti dal, dozvis se vic, i to, ze jsem se omluvila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
25.7.14 13:40
@araw píše:
A nehrotíte to zas moc? Já tu diskuzi četla, nevěděla jsem, co si myslet, to že byla hned od úvodu označována za dílo puberťáka jsem taky moc nechápala, ale!!! první nadávky padly od zakladatelky, takže smazání a blokace bylo snad v pořádku, ať tak či tak, nadávat sprostě začala ona :think:

To se ani nedivím, když potřebovala radu na velice choulostivou věc a dostalo se jí uštěpačných a slabomyslných poznámek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
25.7.14 13:40
@araw píše:
A nehrotíte to zas moc? Já tu diskuzi četla, nevěděla jsem, co si myslet, to že byla hned od úvodu označována za dílo puberťáka jsem taky moc nechápala, ale!!! první nadávky padly od zakladatelky, takže smazání a blokace bylo snad v pořádku, ať tak či tak, nadávat sprostě začala ona :think:

To zase neni pravda. Muj prispevek byl asi cca paty a ja ji napsala, ze je krava. Nevsimla jsem si, ze by ji jeste nekdo urazil. Holky psaly, ze ji to neveri. Pak az tedy psala, ze jsme kravy a pi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22162
25.7.14 13:43
@araw píše:
první nadávky padly od zakladatelky, takže smazání a blokace bylo snad v pořádku, ať tak či tak, nadávat sprostě začala ona :think:

Kdo dá první ránu, bude potrestán - tak pojďte, kluci, jdem do něj - vylijeme mu pití do tašky, schováme mu boty… a až uvidíme, že jde učitelka, hodíme pár keců o jeho mámě… to by bylo, aby tu první ránu nedal. PANÍ UČITELKO, TO ON PRAŠTIL PRVNÍ!

Ano, tohle jsou právě ty největší sviňárny - je smutné číst, že i dospělé ženské s klidem uvažují tímhle směrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
25.7.14 13:49
@BohunkaP píše:
Kdo dá první ránu, bude potrestán - tak pojďte, kluci, jdem do něj - vylijeme mu pití do tašky, schováme mu boty… a až uvidíme, že jde učitelka, hodíme pár keců o jeho mámě… to by bylo, aby tu první ránu nedal. PANÍ UČITELKO, TO ON PRAŠTIL PRVNÍ!Ano, tohle jsou právě ty největší sviňárny - je smutné číst, že i dospělé ženské s klidem uvažují tímhle směrem.

Tak to je dost trefné srovnání :palec:. Na zdejších diskuzích dost častý jev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
25.7.14 13:57
@Pizlam píše:
Jo, tohle je pro me pouceni pro priste. Jestlize se bude jednat o tak zavazne tema ( jake toto rozhodne bylo), tak uz ho radeji nebudu otvirat vubec.
Me tedy ty urazky prave jeste vice utvrdily, ze to pravda neni. Protoze kdyz se tu dokazu takhle navazet, pak tedy pocitam s tim, ze dotycna ma inpatricne „koule“ takovouto vec resit.
Myslim, ze to bylo pouceni pro obe dve strany.

Tvoje reakce v původní diskuzi byla na facku, navíc jsi byla možná úplně první, kdo takhle hloupě reagoval. Jestli ti dělá problém přiznat si jednání přes čáru, tak radši mlč a neposuzuj, proč se šla maminka poradit na emimino. Zřejmě nečekala, že tu jsou takové hlupačky a to je pro ni vážně poučení. Jestli jsi měla na mysli tohle. Tvoje omluva vůbec omluvou není. Viz tvůj předchozí příspěvěk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
25.7.14 14:03
@BohunkaP píše:
Kdo dá první ránu, bude potrestán - tak pojďte, kluci, jdem do něj - vylijeme mu pití do tašky, schováme mu boty… a až uvidíme, že jde učitelka, hodíme pár keců o jeho mámě… to by bylo, aby tu první ránu nedal. PANÍ UČITELKO, TO ON PRAŠTIL PRVNÍ!Ano, tohle jsou právě ty největší sviňárny - je smutné číst, že i dospělé ženské s klidem uvažují tímhle směrem.

Jo tak to je přesné. Bohužel mám teď svou čerstvou zkušenost s takovýmhle chováním a je to opravdu děsná beznaděj. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová