Omluva uživatelce Mumínci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16986
28.7.14 17:31
@Hanullka píše:
Tak já jsem to asi přehlédla. A Hanča je se zakladatelkou stále v kontaktu?

myslim, ze ano. Mozna to take nebude ventilovat tady. Protoze prvni hovor se uskutecnil hned, volala s ni hodinu. A druhy hned dalsi den rano. Hanca je soc. pracovnice, tak si myslim, ze Muminci nasla sveho andela strazneho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
28.7.14 17:52

Ahoj, tak pro všechny které to zajímá…Jsem ze zakladatelkou v kontaktu. Celou situaci řeší s dětským psychologem a vypadá to, že to byla prostě blbá klukovina. Ten bratránek je z toho docela špatný a ví, že se to nedělá. Zakl. prcek z toho má jen srandu, žádný trauma.Do toho zakl, řeší odchod od partnera, který jí psychicky týrá a ponižuje. Vše co Vám sem píši je ze souhlasem zakladetelky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
28.7.14 17:55

@hanča74 diky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
28.7.14 17:55

@hanča74 Ahoj, jsem ráda, že malý nemá žádné trauma a bratranec si uvědomil, že tohle se nesmí. Moc držím Mumínci palce, ať to všechno zvládne se zdravým rozumem a hlavně, ať se jí už daří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
28.7.14 17:59

@AniNevim není za co :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
28.7.14 18:02

@Petule030 určitě by se jí dařilo lépe bez toho…ani nevím jak ho mám titulovat. Každý den to probíráme a vypadá to, že je už rozhodnutá. Byt je naštěstí její, ale on vyhrožuje, že vše co tam koupil si vezme sebou. Takže jí toho moc nezbyde, ale sama říká, že jsou na tom maminy i mnohem hůř. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
28.7.14 18:11
@Hanullka píše:
Já jsem to ale nemyslela zle ;).

Já vím. :) Jen ojasňuju.

• Citovat
  • Upravit
3620
28.7.14 18:40
@ne-silenamatka píše:
hlavni „(j)elita“
:palec:

Jsem na emiminu relativně krátce, asi od září 2013, po určitých zkušenostech nováčka jsem pochopila, že se zapojovat nebudu, maximálně v „nezávadných“ tématech, jako např. účetnictví nebo jakou upeču buchtu.
Netolerance, zesměšňování, zlehčování.
Takže si sem chodím podrbat s kamarádkama ve skupině. A jenom pro tohle je emimino škoda.
Pouze můj subjektivní pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová