Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jaja87 píše:
Bylo fajn kdyby tema bylo obnovene ale jen pro precteni..
Me to nejak uniklo, muzete mi nekdo prosim napsat oc slo co uzivetlka muminci psala???Dekuji.
Psala o zneuziti sveho ctyrleteho synka
@Jaja87 Přečti si tuto diskuzi a diskuzi o smazaných uživatelích, je to vysvětlené dost a pochopíš vše. Souhrn tu napsalo už dost uživatelek, stačí pročíst ![]()
@Pizlam O jééé..To je me lito, chjo!!!A jak jako o jake zneuziti slo??Kidne SZ!!
@Krakatice88 Ja to prave nemuzu najit, nevim jak tam mam najet abych si to precetla!
![]()
@hanča74 píše:
Holky už toho dohadovani nechte. Nikomu to nepomůže a zakladatele už vůbec ne. i dneska rano jsem s ni mluvila je na tom psychicky dost zle a problémů více než by si přála.
To je super, že máš prostředky a ochotu paní pomoci. ![]()
@Prcek88 to není o tom přečíst si jak někdo pochybil.. a pak se do něj navážet… v případě, že si nevidím s prominutím do huby a jsem ochotna v příčetném stavu něco napsat, tak si mám za tím buď stát nebo přiznat, že jsem se spletla a omluvit se… zakladatelce zrušeného tématu to sice nijak zvlášť nepomůže, ale možná se jí trochu uleví a omluva aspoň malilinko pohladí… a úplně nezanevře na lidi…
@sissi79 píše:
@admin, prosím o smazání mého nicku. Děkuji
nech toho jsou na světě horší věci. Omluvila jsi se a život jde dál ![]()
@jessikka píše:
@Pizlam jedna z uživatelek, která byla v diskusi byla soc. pracovnice. přes SZ se s Muminci domluvila, že si zavolají. soc. pracovnice pak napsala, že se opravdu mýlila, že Mumínci nelhala, že její situace je opravdu vážná i z jiných důvodů. mluvili spolu v noci, co jsem pochopila.
Takze to tedy neni fake? Ja ji napsala, ze je kra*a. Pekne me to zvedlo ze zidle! Kdyz si tu clovek dokaze vymyslet znasilneni v praci, pak se uz nemuzu divit nicemu. Stejne si nejsem jista, ze je to pravda. Kdo by to resil nekolik hodin pote a na internetu? A ty urazky na verohodnosti moc nepridaly.
Kazdopadne jestli je to opravdu pravda, tak se omlouvam.
Dulezite je, ze uz se to resi.
Mozna je to i pouceni pro ostatni, ze takoveto zavazne veci se maji resit s patricnymi organy, a ne s anonymnimi uzivateli na internetu.
@radúna píše:
Je to nutné? Zrovna Ty jsi jedna z těch rovných zde. A žes přestřelila? A co jako? Přijala jsi to s rovnou páteří a omluvila se. Já osobně si cením takových lidí a o to víc bych na tvém místě svůj nick ponechala zde.
taky si myslím ![]()
@Anonymní píše:
@Prcek88 to není o tom přečíst si jak někdo pochybil.. a pak se do něj navážet… v případě, že si nevidím s prominutím do huby a jsem ochotna v příčetném stavu něco napsat, tak si mám za tím buď stát nebo přiznat, že jsem se spletla a omluvit se… zakladatelce zrušeného tématu to sice nijak zvlášť nepomůže, ale možná se jí trochu uleví a omluva aspoň malilinko pohladí… a úplně nezanevře na lidi…
Přijde mi vtipné, že anonym volá po odtajnění někoho jiného.
No vtipné asi ne, ale tak nějak jsem raději napsala vtipné, abych nemusela volit nějaké zakázané slovo.
@Anonymní píše:
Jak sem psala každej má svoje svědomí a je na něm jak sním naloží.
@AV píše:
to není o tom přečíst si jak někdo pochybil.. a pak se do něj navážet… v případě, že si nevidím s prominutím do huby a jsem ochotna v příčetném stavu něco napsat, tak si mám za tím buď stát nebo přiznat, že jsem se spletla a omluvit se… zakladatelce zrušeného tématu to sice nijak zvlášť nepomůže, ale možná se jí trochu uleví a omluva aspoň malilinko pohladí… a úplně nezanevře na lidi…
Takže momentálně nejsi v příčetném stavu nebo jak si máme vysvětlit tu anonymitu?
V téhle diskusi působí anonymní příspěvky dost hloupě, směšně a trapně.
Příspěvek upraven 25.07.14 v 12:56
@Jaja87 https://www.emimino.cz/…ankovani/86/ Tady to začíná. Nicméně info se dozvíš i v této diskuzi, stačí číst od začátku ![]()
@Pizlam píše:
Takze to tedy neni fake? Ja ji napsala, ze je kra*a. Pekne me to zvedlo ze zidle! Kdyz si tu clovek dokaze vymyslet znasilneni v praci, pak se uz nemuzu divit nicemu. Stejne si nejsem jista, ze je to pravda. Kdo by to resil nekolik hodin pote a na internetu? A ty urazky na verohodnosti moc nepridaly.
Kazdopadne jestli je to opravdu pravda, tak se omlouvam.
Dulezite je, ze uz se to resi.Mozna je to i pouceni pro ostatni, ze takoveto zavazne veci se maji resit s patricnymi organy, a ne s anonymnimi uzivateli na internetu.
Jsou rodiny, které tohle přehlížejí uplně a nemluví o tom ani mezi sebou a není jich málo..vím o čem mluvím, takže se zakladatelce nedivím, že šla sem…Je to strašný šok.
@Pizlam A hlavně by to mělo být poučení pro uživatelky, že ne všechno, co se jeví jako fake, opravdu fake je. Že ublížit se dá i přes internet hodně.
I já sama jsem už řešila problémy, které jsem tu chtěla probrat, ale protože se mi zdálo, že spadají přesně do těchto „fake“, tak jsme si to radši rozmyslela.
Fake to nejspíš opravdu nebyl, dosvědšila to tu jedna uživatelka, která nejdřív taky nevčila, ale teď to už aktivně s Mumínci řeší, protože má zkušenosti.
Kdo by to řešil několik hodin poté na internetu? Že ty ne a jiní ne neznamená, že každý ne.
A ty urážky pro mě třeba na věrohodnosti naopak přidaly - rozhodně bych se nebrala servítky, kdyby se mi opravdu stalo něco takového a po svěčení se a požádání o radu bych se dočetla to, co tam bylo napsáno. Asi bych reagovala ještě hůř.
Příspěvek upraven 25.07.14 v 12:49