Omluva uživatelce Mumínci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1573
25.7.14 12:49
@Prcek88 píše:
Jsou rodiny, které tohle přehlížejí uplně a nemluví o tom ani mezi sebou a není jich málo..vím o čem mluvím, takže se zakladatelce nedivím, že šla sem…Je to strašný šok.

Ano, s tim co pises souhlasim. Sok to musi byt obrovsky a verim, ze se to deje velmi casto, ALE ona to resit chtela, tak proc touto cestou? Proc nebylo lepsi jit rovnou napr. na policii,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.7.14 12:51

Taktéž se uživatelce omlouvám. Bohužel i já jsem nevěřila, že to může být pravda. Přeji jí i jejím synům hodně síly a hlavně ať se vše vyřeší co nejrychleji a pokud možno bez následků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
25.7.14 12:53
@Pizlam píše:
Ano, s tim co pises souhlasim. Sok to musi byt obrovsky a verim, ze se to deje velmi casto, ALE ona to resit chtela, tak proc touto cestou? Proc nebylo lepsi jit rovnou napr. na policii,?

Není to tak jednoduchý, prostě jít na policii..Nevěděla co dělat a asi to chtěla řešit bez ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
25.7.14 12:55

@Pizlam Na policii jdeš, když to udělá nekdo cizí. jenže tohle bylo v rodině. Je to strašně citlivé, je ti jasné, že každý krok, který podnikneš, už nikdy nevezmeš zpět, můžeš kolem sebe lidem ublížit. I ona určitě svého synovce miluje, nebo do té doby milovala. To je strašně těžké. nedivím se, že se chtěla poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
25.7.14 12:55
@jessikka píše:
@Pizlam A hlavně by to mělo být poučení pro uživatelky, že ne všechno, co se jeví jako fake, opravdu fake je. Že ublížit se dá i přes internet hodně.
I já sama jsem už řešila problémy, které jsem tu chtěla probrat, ale protože se mi zdálo, že spadají přesně do těchto „fake“, tak jsme si to radši rozmyslela.
Fake to nejspíš opravdu nebyl, dosvědšila to tu jedna uživatelka, která nejdřív taky nevčila, ale teď to už aktivně s Mumínci řeší, protože má zkušenosti.
Kdo by to řešil několik hodin poté na internetu? Že ty ne a jiní ne neznamená, že každý ne. :nevim: A ty urážky pro mě třeba na věrohodnosti naopak přidaly - rozhodně bych se nebrala servítky, kdyby se mi opravdu stalo něco takového a po svěčení se a požádání o radu bych se dočetla to, co tam bylo napsáno. Asi bych reagovala ještě hůř.Příspěvek upraven 25.07.14 v 12:49

Jo, tohle je pro me pouceni pro priste. Jestlize se bude jednat o tak zavazne tema ( jake toto rozhodne bylo), tak uz ho radeji nebudu otvirat vubec.
Me tedy ty urazky prave jeste vice utvrdily, ze to pravda neni. Protoze kdyz se tu dokazu takhle navazet, pak tedy pocitam s tim, ze dotycna ma inpatricne „koule“ takovouto vec resit.
Myslim, ze to bylo pouceni pro obe dve strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
25.7.14 12:56
@jessikka píše:
@Pizlam Na policii jdeš, když to udělá nekdo cizí. jenže tohle bylo v rodině. Je to strašně citlivé, je ti jasné, že každý krok, který podnikneš, už nikdy nevezmeš zpět, můžeš kolem sebe lidem ublížit. I ona určitě svého synovce miluje, nebo do té doby milovala. To je strašně těžké. nedivím se, že se chtěla poradit.

Přesně tohle sem chtěla říct..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
25.7.14 12:56
@Pizlam píše:

To ví jen paní, proč se rozhodla hledat pomoc tady. Nemá cenu se tu na to ptát, protože to všechno budou jen domněky. Třeba hledala jen psychickou oporu, když je v takové těžké životní situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
25.7.14 12:57

Jinak se omlouvám všem za překlepy v písmenkách s háčky. Mám NTB bez nalepené české klávesnice a občas tápu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
25.7.14 12:57
@Prcek88 píše:
Není to tak jednoduchý, prostě jít na policii..Nevěděla co dělat a asi to chtěla řešit bez ní.

A ty myslis, ze kdyz to chtela resit tady, tak ze si opravdu myslela, ze kdyz to bude resit, tak bez asistence policie, soc. pracovnic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
25.7.14 12:58
@tiffany píše:
To ví jen paní, proč se rozhodla hledat pomoc tady. Nemá cenu se tu na to ptát, protože to všechno budou jen domněky. Třeba hledala jen psychickou oporu, když je v takové těžké životní situaci.

Asi ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
25.7.14 12:58
@Pizlam píše:
A ty myslis, ze kdyz to chtela resit tady, tak ze si opravdu myslela, ze kdyz to bude resit, tak bez asistence policie, soc. pracovnic?

podle mě moc v tu chvíli nemyslela, ono to snad ani nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
25.7.14 12:59
@Pizlam píše:

Myslím, že to tu chtěla řešit (ve smyslu zkušeností, rady) ne vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
25.7.14 13:04
@jessikka píše:

Proste tohle nedokazu pochopit. Ja bych vahala jen tehdy, kdyz bych si nebyla 100% jista. Protoze jak pises, nikdy bych tak zavazny krok uz nemohla vzit zpatky! Ale ona si tim byla 100%j jista, takze nechapu nac cekat! Ale mas pravdu, to jsem ja, a to ze to nedokazu pochopit je jen muj problem.
Takze se zakladatelce jeste jednou omlouvam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
25.7.14 13:04
@jessikka píše:
@Kačkerezáda Jako na jednu sranu más pravdu, na druhou stranu zakladatelka této diskuse založila tuto diskusi dobrovolně a předstoupila před celé emimino a veřejně se omluvila. To není snadné.
Je zbytešné rozdmýchávat další spor o tom, jestli omluva je nebo není na místě, jestli je nebo není přiměřená a podobně.
Je to zbytečné…

Zakladatelka se ale nikomu neomlouvala, omlouvají se ty, co do ní včera tak nevybíravě šily :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
25.7.14 13:05
@jessikka píše:
Myslím, že to tu chtěla řešit (ve smyslu zkušeností, rady) ne vyřešit.

Pockej, ted tomu moc nerozumim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová