Omluva uživatelce Mumínci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
25.7.14 11:19

@Michelangelo, to věřím. Když takový popis dáš Ty a @AniNevim, je to důvěryhodné :kytka: :kytka:. Ráda Tě potkávám a čtu :kytka:.
Asi dobře, že mi toto uteklo. Asi bych si nedokázala sedět na rukou… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
25.7.14 11:20

@AniNevim Aha tak to je blby… :think: Ani nevim oc slo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
25.7.14 11:20

@sissi79 neblbni. :kytka:
omluvila ses, kdo chtel pochopit, pochopi. Na rozdil od ostatnich jsi ukazala charakter :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
25.7.14 11:21
@radúna píše:
@AniNevim, ufff. Jsem se zapotila jen u čtení tohoto „výcucu“.
@jessikka, škoda, že nemůžeš jmenovat, které dámy byly za Dámy… :twisted:
Jo, jsem zvědavá a jemně škodolibá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a klidně přiznám, že opravdu bych docela ráda věděla, které nicky byly tak „fajně“ empatické

chapu, ale ver mi, ze bys to asi nechtela vedet. Nestacila jsem zirat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
25.7.14 11:22
@radúna píše:
@Michelangelo, to věřím. Když takový popis dáš Ty a @AniNevim, je to důvěryhodné :kytka: :kytka:. Ráda Tě potkávám a čtu :kytka:.
Asi dobře, že mi toto uteklo. Asi bych si nedokázala sedět na rukou:oops:

noooo, bylo to odrikani, ale i ja jsem to zvladala, psala jsem jen zakladatelce. Ten posledni post, kde jsem se uz neudrzela miril do smazane diskuze, takze mi pomohli k tomu „mlceti zlato“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
25.7.14 11:24

Tak já se přidávám a zakladatelce se omlouvám. Je mi to líto, normálně se do takových diskuzí nezapojuji, ale tohle mi opravdu přišlo jako provokace. Už jen to založení nového nicku, když má jiný. Přece jenom, založení anonymně by bylo lepší, sice by se to taky zvrhlo, ale i admin by to mohl lépe prověřit.
Zakladatelko, promiň :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
mag
12868
25.7.14 11:24
Ty jsi dobrá, teď jsi index zvědavosti zvýšila o sto procent :mrgreen:
@AniNevim píše:
chapu, ale ver mi, ze bys to asi nechtela vedet. Nestacila jsem zirat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
25.7.14 11:25
@sissi79 píše:
@admin, prosím o smazání mého nicku. Děkuji :kytka:

Je to nutné? Zrovna Ty jsi jedna z těch rovných zde. A žes přestřelila? A co jako? Přijala jsi to s rovnou páteří a omluvila se. Já osobně si cením takových lidí a o to víc bych na tvém místě svůj nick ponechala zde :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
25.7.14 11:25
@sissi79 píše:

Proč hned mazat, každej jednou přestřeli…pořád je to jen blbej web..Je tu spousta holek co rejou, dělají si srandu z diskuzí apod..A ty který znám a znala jsem jsou skvělý ženský, jen si prostě neberou servítky někdo to někdy přestřelí, za pár dní to opadne a bude klid na pěšině..Nemusíš si hned mazat profil..každej není svatej a sluníčkovej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
25.7.14 11:28
@sissi79 píše:
Rozhodně jsem neměla v plánu kohokoliv zesměšňovat či urážet. Brala jsem to jako vtip nudícího se prázdninového trolla. Za to se uživatelce omlouvám, nemám problém se omluvit když vím že jsem přestřelila. Brala jsem to jako vtip, proto jsem se smála. Rozhodně to nebylo myšleno proti jiným uživatelkám.

Sissi, jsem ráda, že jsi se právě ty omluvila a ke všemu veřejně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
25.7.14 11:30

@sissi79 a vůbec, nenapadlo tě, že tvoje „rajcovní pozadí“ tady někomu bude taky chybět? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
25.7.14 11:30
@sissi79 píše:

Dvě zdejší diskutující Tvoji omluvu neoslavily a napsaly Ti nelichotivé příspěvky… na což Ty začneš veřejně žádat o mazání nicku.

Pokud se snad za své chování ve smazané diskusi natolik stydíš, mohla jsi to udělat soukromou zprávou adminovi, nikoli na šesté stránce diskuse.

Tímhle hloupým, teatrálním hérečkováním svoji (věřím, že upřímně míněnou) omluvu dost shazuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
25.7.14 11:31

Podle mě sissi doopravdy smazat nechce-je to jen takový výkřik. jinak by poslala žádost adminovi a nedávala to sem do diskuze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
25.7.14 11:31
@mag píše:
Ty jsi dobrá, teď jsi index zvědavosti zvýšila o sto procent :mrgreen:

jojojo, ja vim :jazyk: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030