Omluva uživatelce Mumínci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1137
25.7.14 09:34

@jdukolem nepotřebuju si sedat na prsty, ani se nebudu a nechci dohadovat, jen mám potřebu reagovat, protože mě fakt nepřipadá v pořádku chovat se jako „hvězda diskuse“ a myslet si, že všechno spraví omluva. Pro mě má upřímně míněná omluva váhu nesmírnou, tomu věř. Ale mě se zakladatelka neomlouvala, do dikusí kde se slétnou tyto „hvězdy diskuse“ nevstupuju a zakladatelky oné diskuse je mi vždycky líto. Ono totiž né každý otěhotní sotva sáhne na trenky, a po pár letech neúspěšného snažení je schopný a ochotný udělat a vyzkoušet cokoli, né každý má idylický vztah a milujícího chlapa, není si jistý jestli je to v pořádku nebo raději jít, jsou lidé různí a mají různé problémy a hledají na ně různé řešení na různých místech, třeba i tady na emiminu a výsměch asi nebude to pravé řešení které hledaly, takže asi tak.
Zapalovat hranice nebudu, ale ani nebudu smekat někomu kdo je prvoplánovitě zlý a vysmívá se a pak si sype popel na hlavu. To je můj názor, mám na něj právo a měla jsem potřebu ho sdělit, protože tohle chování a prezentace se mi tady na tomto serveru prostě nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
25.7.14 09:38

Taky se zakladatelce omlouvám a je mi líto že jsem nevěřila. Přeji jí hodně síly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
25.7.14 09:40
@Kačkerezáda píše:
@jdukolem nepotřebuju si sedat na prsty, ani se nebudu a nechci dohadovat, jen mám potřebu reagovat, protože mě fakt nepřipadá v pořádku chovat se jako „hvězda diskuse“ a myslet si, že všechno spraví omluva. Pro mě má upřímně míněná omluva váhu nesmírnou, tomu věř. Ale mě se zakladatelka neomlouvala, do dikusí kde se slétnou tyto „hvězdy diskuse“ nevstupuju a zakladatelky oné diskuse je mi vždycky líto. Ono totiž né každý otěhotní sotva sáhne na trenky, a po pár letech neúspěšného snažení je schopný a ochotný udělat a vyzkoušet cokoli, né každý má idylický vztah a milujícího chlapa, není si jistý jestli je to v pořádku nebo raději jít, jsou lidé různí a mají různé problémy a hledají na ně různé řešení na různých místech, třeba i tady na emiminu a výsměch asi nebude to pravé řešení které hledaly, takže asi tak.
Zapalovat hranice nebudu, ale ani nebudu smekat někomu kdo je prvoplánovitě zlý a vysmívá se a pak si sype popel na hlavu. To je můj názor, mám na něj právo a měla jsem potřebu ho sdělit, protože tohle chování a prezentace se mi tady na tomto serveru prostě nelíbí.

to je pro mě velmi všeobecné prohlášení - tím nechci říct, že v něčem s tebou nesouhlasím, ale „hvězdy diskuze“ jak ty říkáš je množné číslo a je jich víc a mě by zajímalo koho tím teda KONKRÉTNĚ myslíš, protože je snadné svést se tady po Sisi, jelikož se touto diskuzí zviditelnila a je Z NÍ tedy snadný terč..a jestli ti toto nedochází tak právě proto - z tohoto důvodu jsem psala o tom upalování a sedání na prsty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
25.7.14 09:44

Mě hlava to hlava nebere…Když už teda někdo založí takhle osobní diskuzi, tak když už si chcete zarejpat a být hvězdou emimimina :nevim: Tak není lepší jít do diskuze která je k tomu určená??Co když to dané téma je pravda? Ono je až smutné, někdy lepší mlčet a když už kvákat tak prostě ne v takových tématech..Bylo to už spousta podobných témat, která byla nakonec pravda..A ty komentáře tam :poblion: :poblion:
někdo založí z pérdele diskuzi o hleníku a ta diskuze má milion stránek s fotkama :lol: :lol: A ta tu pak zustává a nemaže se, fakt už nevím kde to sme.

Příspěvek upraven 25.07.14 v 09:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
25.7.14 09:44

@jdukolem a vzhledem k tomu, že se v tom nechci nijak nimrat u něj zůstanu. Měla jsem potřebu vyjádřit svůj názor, vyjádřila jsem ho myslím slušně a dál nejsem povinna nic vysvětlovat, věřím že se tam dotyčné určitě najdou. Omluvná diskuse tady není poprvé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
25.7.14 09:47

Do předmětné diskuse jsem nezasáhla - ani jsem ji nečetla. Po přečtení diskuse ve smazaných tématech i té zdejší ale musím poctivě přiznat, že bych zakladatelce také pravděpodobně nevěřila.

Mnohé z nás, které jsme tu delší dobu, jsme tu zažily spoustu situací, do kterých jsme se třeba i zaangažovaly, nejen materiální pomocí, ale i citově. Ať už to byla před lety kauza Markýsek, x dalších fingovaných průšvihů, z nichž se následně vyklubala provokace, nebo z těch posledních třeba fingovaná diskuse o znásilnění, ve které mnohé naletěly a odkryly svoje nejniternější pocity natolik, že je to dodnes mrzí.

Staly jsme se opatrnými a nedůvěřivými, reagujeme alergicky na jakýkoli závan podezření. Nevěříme, že existuje někdo, kdo opravdu doufá, že anonymně na internetu vyřeší takhle velký průšvih… že někdo věří, že internet je anonymní… a hlavně, že je plný laskavých, vstřícných lidí, kteří jen čekají na to, až mu budou moci poradit. Je těžké vrátit se zpátky - najít tenhle ztracený pohled, vzpomenout si a znovu se naučit každý příběh číst naivníma očima a důvěřivou snahou pomoci co nejlépe.

Nechtěla bych tady být adminem - a rozhodovat se, kterou z diskusí ještě ponechat, kterou ne… a přemýšlet, jakým způsobem se to rozhodnutí obrátí proti mně tentokrát, protože nakonec i Ty, které mávají plamenným mečem a vyprávějí o tom, jak špatné je „soudit na základě domněnky“, mi jedním dechem sdělí, že „samozřejmě předpokládají, že jsem se ani neomluvila“ (viz Jessikka).

Nemám se za co omlouvat, ale přesto to beru jako další velké poučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
25.7.14 09:47
@Kačkerezáda píše:
@jdukolem a vzhledem k tomu, že se v tom nechci nijak nimrat u něj zůstanu. Měla jsem potřebu vyjádřit svůj názor, vyjádřila jsem ho myslím slušně a dál nejsem povinna nic vysvětlovat, věřím že se tam dotyčné určitě najdou. Omluvná diskuse tady není poprvé…

tak povinna vysvětlovat jistě nejsi - ani to po tobě nikdo nechtěl nebo ano? Ani ti nikdo nebere názor nebo ano? 8o

Jen jsem Ti chtěla ukázat jak snadné je zvednout ten kámen a kamenovat… skoro tak jako když někdo dělá trapnou srandu a krutě přestřelí.. ;) je to tak snadné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
25.7.14 09:52
@BohunkaP píše:
Do předmětné diskuse jsem nezasáhla - ani jsem ji nečetla. Po přečtení diskuse ve smazaných tématech i té zdejší ale musím poctivě přiznat, že bych zakladatelce také pravděpodobně nevěřila.

Mnohé z nás, které jsme tu delší dobu, jsme tu zažily spoustu situací, do kterých jsme se třeba i zaangažovaly, nejen materiální pomocí, ale i citově. Ať už to byla před lety kauza Markýsek, x dalších fingovaných průšvihů, z nichž se následně vyklubala provokace, nebo z těch posledních třeba fingovaná diskuse o znásilnění, ve které mnohé naletěly a odkryly svoje nejniternější pocity natolik, že je to dodnes mrzí.

Staly jsme se opatrnými a nedůvěřivými, reagujeme alergicky na jakýkoli závan podezření. Nevěříme, že existuje někdo, kdo opravdu doufá, že anonymně na internetu vyřeší takhle velký průšvih… že někdo věří, že internet je anonymní… a hlavně, že je plný laskavých, vstřícných lidí, kteří jen čekají na to, až mu budou moci poradit. Je těžké vrátit se zpátky - najít tenhle ztracený pohled, vzpomenout si a znovu se naučit každý příběh číst naivníma očima a důvěřivou snahou pomoci co nejlépe.

Nechtěla bych tady být adminem - a rozhodovat se, kterou z diskusí ještě ponechat, kterou ne… a přemýšlet, jakým způsobem se to rozhodnutí obrátí proti mně tentokrát, protože nakonec i Ty, které mávají plamenným mečem a vyprávějí o tom, jak špatné je „soudit na základě domněnky“, mi jedním dechem sdělí, že „samozřejmě předpokládají, že jsem se ani neomluvila“ (viz Jessikka).

Když jste se mnohé spálily… (vím o těch případech a je mi z nich fyzicky nevolno), není lepší se příště radši vůbec nezapojovat? Nechat to proplynout kolem mě, když jsem tak zraněná z minula, a neangažovat se vůbec? Ignorovat to? Bohužel oro mnohé ne, radši hned odsoudím, udělím si závěr a kopu dotyčnout. To je hnus, nezlob se.
ALe píšeš oponaušení. Věřím, že pro ty, o kterých píšeš, to do budoucna ponaučení bude a příště podobné téma budou opravdu ingnorovat a ne zakladatelku ničit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
25.7.14 09:53

A já zas nic nevím :lol: :lol: :lol:.
Jen se domýšlím podle toho, co jsem si přečetla, jako @BohunkaP .
Souhlasím s jejím názorem (opět :lol: :lol: ). Akorát s tím rozdílem, že já se k „pochybným“ příběhům už radši nevyjadřuji.
Jednou mi to stačilo ;). Zasvěcení s dobrou pamětí ví… 8)
Ale s dovolením budu sledovat dál (jestli bude co) a jsem zvědavá, kolik lidí se dokáže omluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
25.7.14 09:53
@BohunkaP píše:

:potlesk: :potlesk: Ano, to je pravda zase na druhou stranu, bylo tu hodně vymyšlených věcí, hodně lidí tu naletělo, otevřelo se a nakonec se zjistilo, že to nebyla pravda..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
25.7.14 09:55

@BohunkaP To „předpokládám“ jsem napsala schválně. Protože to vážně nevím. Pokud ano, tak je to jen dobře.
Nicméně to pořád admina neomlouvá, že jednal podle pravidel diskuse jen na jednu stranu - zakladatelku smazal za vulgarismy a ostaní vulgární uživatelky ne. Byť, jak sám napsal, některé mají už poslední varování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
25.7.14 09:57
@jessikka píše:
Když jste se mnohé spálily… (vím o těch případech a je mi z nich fyzicky nevolno), není lepší se příště radši vůbec nezapojovat? Nechat to proplynout kolem mě, když jsem tak zraněná z minula, a neangažovat se vůbec? Ignorovat to? Bohužel oro mnohé ne, radši hned odsoudím, udělím si závěr a kopu dotyčnout. To je hnus, nezlob se.
ALe píšeš oponaušení. Věřím, že pro ty, o kterých píšeš, to do budoucna ponaučení bude a příště podobné téma budou opravdu ingnorovat a ne zakladatelku ničit. :kytka:

Jess, nezlob se na mě, ale Bohunka není ten typ, který by do někoho kopal. Vždy věcně a moudře poradí. Její argumenty mají hlavu a patu a nikdy neuráží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
25.7.14 09:58

@jdukolem a já někoho kamenovala? Nejsi Ty trochu ta pověstná potrefená husa? Ale na druhou stranu musím uznat, že Ty jsi schopná i poradit, to zase jo.
Já si myslím, že chování některých je přes čáru a za tím si stojím. Ať už jde o hleníky, prstíkové metody, duchy na testech, jak říkám vám to může připadat směšné, někomu zoufalému kdo to řeší už dlouho to připadá důležité, chtělo by to se opravdu zamyslet. Ne svět není chumláčkově růžový a proto je potřeba se chovat jako hulvát a leštit si svoje ego na úkor někoho jiného? Do diskusí o kterých si myslím svoje se nijak nezapojuju, pokud mám radu poradím. Jde to věř mi. A nemyslím si, že by se Sisi zviditelnila až touto omluvnou diskusí, jsem si jistá, že je viditelná až dost. Některé „hvězdy“ odešly, nakonec dodnes se oplakávají a nastoupily další a jsou ještě krutější. Já nikdy nezažila empatické emimino, na to tady nejsem dost dlouho, já můžu soudit jen to co se tady děje v současnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
25.7.14 09:59

@radúna Já ale přece nemluvím konkrétně jen o ní.
Mluvím o skupině uřivatelek, o kterých psala ona - o těch, které se nejednou osobně a citově angažovaly a nakonec zaplakaly, protože šlo o podvod. Ona sama napsala, že tyhle uživatelky reagují alergicky, že každý závan pochybností je dovede vyprovokovat. Ona se do této skupiny sama zařadila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
25.7.14 10:01

@radúna A navíc ve včerejší diskusi Bohunka ani nebyla…
Já jí jen říkám, že lepší nereagovat vůbec, itově se neangažovat, když mám tu zkušenost… A že to ponaučení, o kterém mluví, je přesne o tom :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová