Omluva uživatelce Mumínci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4918
25.7.14 08:55
@jessikka píše:
Ano, zakladatelka si to nevymyslela. Já se diskuse neúčastnila, jen jí četla, ale nestačila jsme se divit, co ve většině případů zdejší hvězdy diskuse dokážou a jak odborné umí být. A to jsem si taky nebyla jistá, jestli je to pravda. NIKDY bych ovšem něco takového nepsala, protože co kdyby.
Jsi dobrá, že se tu omlouváš, ale tak trochu hned v dalším příspěvku omlouváš sama sebe - že „kdo to má vědět atd“ Ano, kdo to má vědět. Proto se do zakladatelky radši hned obuju. Ale ne, fakt jsi dobrá, že se omlouváš, některá jiné v jiné diskusi o neudělaly, jen si vymlouvaly, že ony vlastně nic špatného nenapsaly, že to někdo jiný, že oni jen komentovaly a podobně. :zed:
Upřímně, do včerejška jsme si většiny zdejších přispěvatelek vážila, i když mi třeba nebyly úplně sympatické, neshodovala jsem se s nimi. Včerejšek ale ukázal, jak hnusný může člověk být.

Opravdu hezky a pravdivě napsané :potlesk: :palec: :srdce:. My, co jsme diskuzi četly víme o koho jde a také co napsal, takže výmluvy jsou naprosto zbytečně. Je dobré řídit se heslem : Nesuďte druhé, abyste nebyli souzeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
25.7.14 08:56

@Petule030 děkuji :) psala jsem to hned na začátku po první uživatelce, která odpovídala, ale než jsem to vše sesmolila, byl příspěvek na druhé stránce. Taky bych to tak udělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
25.7.14 09:02
@jessikka píše:
Ano, zakladatelka si to nevymyslela. Já se diskuse neúčastnila, jen jí četla, ale nestačila jsme se divit, co ve většině případů zdejší hvězdy diskuse dokážou a jak odborné umí být. A to jsem si taky nebyla jistá, jestli je to pravda. NIKDY bych ovšem něco takového nepsala, protože co kdyby.
Jsi dobrá, že se tu omlouváš, ale tak trochu hned v dalším příspěvku omlouváš sama sebe - že „kdo to má vědětatd“ Ano, kdo to má vědět. Proto se do zakladatelky radši hned obuju. Ale ne, fakt jsi dobrá, že se omlouváš, některá jiné v jiné diskusi o neudělaly, jen si vymlouvaly, že ony vlastně nic špatného nenapsaly, že to někdo jiný, že oni jen komentovaly a podobně. :zed:
Upřímně, do včerejška jsme si většiny zdejších přispěvatelek vážila, i když mi třeba nebyly úplně sympatické, neshodovala jsem se s nimi. Včerejšek ale ukázal, jak hnusný může člověk být.

já bych to nebrala jako omlouvání sama sebe ale spíš jako vysvětlení motivace
Sisi dokázala uznat chybu a za to klobouk dolů, ne každý má na to to udělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
25.7.14 09:06
@Petule030 píše:
@jessikka Ok, jen teď nevím, jak to myslíš. Původně jsem myslela, že se ti nelíbí smazání diskuze i přes to, že porušovala pravidla. Pokud myslíš, že mělo být bloknuto více uživatelek (které navíc pravidelně urážejí), tak s tebou bych souhlasila. Jenže s takovou by musela být bloklá půlka emimina :zed:

Tak pravidla neporušuje diskuse, ale uživatelé ne?! :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
25.7.14 09:10
@jdukolem píše:
já bych to nebrala jako omlouvání sama sebe ale spíš jako vysvětlení motivace
Sisi dokázala uznat chybu a za to klobouk dolů, ne každý má na to to udělat

souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
25.7.14 09:10

Diskuzi jsem včera četla a reakce byly dost drsné.

Je fajn, že dokážeš přiznat chybu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
25.7.14 09:15
@tiffany píše:
Tak pravidla neporušuje diskuse, ale uživatelé ne?! :think: :roll:

Teď nevím, jak to myslíš :think: Diskuze sama o sobě za nic nemůže, samozřejmě, že TO musí napsat uživatelky… Pro uvedení na pravou míru přikládám pravidla diskuze:

Je zakázáno vkládat příspěvky: •s komerčním podtextem, reklamou a nebo spamem. •s osobní inzercí a nabídkami prodám/koupím. •urážející nebo napadající ostatní účastníky diskuse. •obsahující vulgarismy. •jakkoliv porušující platné zákony ČR. •s projevy rasové nesnášenlivosti. •obsahující osobní údaje. •vědomě obsahující zavádějící nebo nepravdivé informace. •obsahující text porušující autorská práva, např. text zkopírovaný z jiných stránek (vždy uveďte raději odkaz na původní zdroj textu). •snažící se manipulovat ostatními diskutujícími, např. vystupováním pod více uživatelskými jmény, diskutováním sám se sebou apod. •obsahující fotografie v rozporu s autorskými právy. •jejichž cílem je propagace osoby uživatele, např. prosba o hlasování v soutěži apod. •obsahující osobní nebo kontaktní údaje uživatele - e-mail, telefon, ICQ a jiné (pokud chcete navázat kontakt, vyměňte si kontaktní a osobní údaje prostřednictvím soukromých zpráv).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
25.7.14 09:17

Já bych si teda z té omluvy nesedala na zadek, ani nesmekala klobouk, už jsem viděla spoustu diskusí, kde zakladatelka a její nohsledové byly hodně nevybíravé, vysmívají se na potkání i když to třeba zní někomu směšně, ten kdo problém řeší to může vnímat jinak. Okamžitě jakoukoli diskusi zaplevelí nesmyslnými příspěvky a pak si sypou druhý den popel na hlavu, co kdyby si „sedly na prsty“ jak sami často používají a seděly na nich místo toho aby se účastnily každé diskuse a vysmívaly se ostatním?! Připadá vám diskuse jako provokace? Proč tam teda lezete a něco přispíváte, proč ji neignorujete?! Nechápu chování některých v anonymitě internetu a je mi z toho slušně blivno. Z očí do očí jste taky takové frajerky? Pochybuju… Možná by bylo pro příště lepší než se pak omlouvat, vůbec nereagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
25.7.14 09:17
@admin píše:
@jessikka Nezlobte se, ale již nebudu reagovat na Vaši útočnou rétoriku. Situace se vysvětlila, vzala jsem zpět blokaci, omluvu má zakladatelka v SZ. Máte svůj pohled na věc, já svůj, tak mi prosím nepodsouvejte svými otázkami polopravdy.Monika

Budu verit, ze tento styl staveni se k problemu neni oficialne emiminovsky a jen tvuj. Jinak by to bylo smutne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
25.7.14 09:21
@Kačkerezáda píše:
Já bych si teda z té omluvy nesedala na zadek, ani nesmekala klobouk, už jsem viděla spoustu diskusí, kde zakladatelka a její nohsledové byly hodně nevybíravé, vysmívají se na potkání i když to třeba zní někomu směšně, ten kdo problém řeší to může vnímat jinak. Okamžitě jakoukoli diskusi zaplevelí nesmyslnými příspěvky a pak si sypou druhý den popel na hlavu, co kdyby si „sedly na prsty“ jak sami často používají a seděly na nich místo toho aby se účastnily každé diskuse a vysmívaly se ostatním?! Připadá vám diskuse jako provokace? Proč tam teda lezete a něco přispíváte, proč ji neignorujete?! Nechápu chování některých v anonymitě internetu a je mi z toho slušně blivno. Z očí do očí jste taky takové frajerky? Pochybuju… Možná by bylo pro příště lepší než se pak omlouvat, vůbec nereagovat.

už sbíráš dřevo na podpal? ;)
upal je čarodějnice.. a konkrétně tuto, která dokáže přiznat když přestřelí…ale to se nepočítá.. tak do toho.. škrtnem sirkou a je to :roll:
pokud nedokážeš přijmout něčí omluvu? Proč do této diskuze píšeš? Není lepší sednout na prsty a nereagovat? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
25.7.14 09:21
@Kačkerezáda píše:

promiň, ale já mám nějaké nohsledy?? Jsem si nevšimla.. Nevysmívám se na potkání apod.

• Citovat
  • Upravit
12272
25.7.14 09:27
@Petule030 píše:
Teď nevím, jak to myslíš :think: Diskuze sama o sobě za nic nemůže, samozřejmě, že TO musí napsat uživatelky… Pro uvedení na pravou míru přikládám pravidla diskuze:Je zakázáno vkládat příspěvky: •s komerčním podtextem, reklamou a nebo spamem. •s osobní inzercí a nabídkami prodám/koupím. •urážející nebo napadající ostatní účastníky diskuse. •obsahující vulgarismy. •jakkoliv porušující platné zákony ČR. •s projevy rasové nesnášenlivosti. •obsahující osobní údaje. •vědomě obsahující zavádějící nebo nepravdivé informace. •obsahující text porušující autorská práva, např. text zkopírovaný z jiných stránek (vždy uveďte raději odkaz na původní zdroj textu). •snažící se manipulovat ostatními diskutujícími, např. vystupováním pod více uživatelskými jmény, diskutováním sám se sebou apod. •obsahující fotografie v rozporu s autorskými právy. •jejichž cílem je propagace osoby uživatele, např. prosba o hlasování v soutěži apod. •obsahující osobní nebo kontaktní údaje uživatele - e-mail, telefon, ICQ a jiné (pokud chcete navázat kontakt, vyměňte si kontaktní a osobní údaje prostřednictvím soukromých zpráv).

Nepřijde mi fér, když někdo založí diskusi s prosbou o pomoc, některé uživatelky to zpochybní, zesměšní, zaplevelí vulgárními příspěvky a na základě toho to admin smaže. To je akorát cesta k tomu, že tu zůstanou samé chumláčkové diskuse a nikdo se tu žádné pomoci nedočká. Nelíbí se mi žít v nějakém uměle vytvořeném, rádoby ideálním světě, v nějaké adminy vytvořené iluzi, že se vlastně nic špatného neděje. Ty vulgární příspěvky píší konkrétní uživatelky, tak nechápu, proč by mělo být samazané celé téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
25.7.14 09:29

@Kačkerezáda Jako na jednu sranu más pravdu, na druhou stranu zakladatelka této diskuse založila tuto diskusi dobrovolně a předstoupila před celé emimino a veřejně se omluvila. To není snadné.
Je zbytešné rozdmýchávat další spor o tom, jestli omluva je nebo není na místě, jestli je nebo není přiměřená a podobně.
Je to zbytečné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
25.7.14 09:31
@tiffany píše:
Nepřijde mi fér, když někdo založí diskusi s prosbou o pomoc, některé uživatelky to zpochybní, zesměšní, zaplevelí vulgárními příspěvky a na základě toho to admin smaže. To je akorát cesta k tomu, že tu zůstanou samé chumláčkové diskuse a nikdo se tu žádné pomoci nedočká. Nelíbí se mi žít v nějakém uměle vytvořeném, rádoby ideálním světě, v nějaké adminy vytvořené iluzi, že se vlastně nic špatného neděje. Ty vulgární příspěvky píší konkrétní uživatelky, tak nechápu, proč by mělo být samazané celé téma.

A ještě bych dodala, že navíc smaže zakladatelku a ty, co se jí posmívaly a byly vulgární nechá. I přesto, jak píše, že některé mají už poslední varování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
25.7.14 09:32

Z téhle diskuse jsem četla jen kousek a to úvodní příspěvek a to ještě ne celý, pak se to smazalo, ale dovedu si představit, jak dostala zakladatelka naloženo :cert: nedivím se, že často vypění a začnou být i sprosté, tohle by vydržel málokdo. A co za srdce opravdu nesnáším, když někdo založí diskusi a místo daného tématu se začnou řešit PRAVOPISNÉ CHYBY, to je opravdu někdy na ránu :pocitac: :pocitac:.A je taky pravda, že nováčci to tu nemají zrovna taky lehké :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová