Omluva uživatelce Mumínci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12651
25.7.14 08:15

@admin A co ostatní uživatelky? Ty snad psaly méně sprostě a vulgárně? Jsou bez viny? To myslíš vážně?
Je tu skupina uživatelek, všechny je známe, které pro urážku opravdu nejdou daleko, naváží se do kde koho a stále tu fungují.

Pokud byste jako admin narazila na téma s velmi podezřelou tématikou, které založil nováček, a navíc velmi ostrými výrazy a urážkami, ze zkušeností byste zakročila stejně.

V podstatě jsi udělala to samé jako ony uživatelky. Ony okamřitě usoudily, bez jakéhokoliv důkazu, že je to fake. Ty jsi na základě domněnky diskusi zrušila a zakladatelku blokovala. Na základě vlastního nepdloženého soudu. Místo třeba toho, aby jsi diskusi od vulgarismů promazala.

Emimino, tleskám ti!!! :pocitac:

Příspěvek upraven 25.07.14 v 08:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
25.7.14 08:16

@admin Zajímalo by mě, jestli i ostatní vulgární účastnice budou smazány, nebo aspoň dočasně BANovány.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
25.7.14 08:21

Podle mého názoru bylo smazání diskuze na místě :nevim: Být adminem, udělám to taky, protože opravdu jsem se sama nestačila divit, co všechno tam bylo napsáno. Vzájemné urážky jsou důvodem ke smáznutí tématu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
25.7.14 08:23

@Petule030 Ale blokovaná byla dle všeho jen zakladatelka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
25.7.14 08:26

@jessikka Ok, jen teď nevím, jak to myslíš. Původně jsem myslela, že se ti nelíbí smazání diskuze i přes to, že porušovala pravidla. Pokud myslíš, že mělo být bloknuto více uživatelek (které navíc pravidelně urážejí), tak s tebou bych souhlasila. Jenže s takovou by musela být bloklá půlka emimina :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
25.7.14 08:27

Ano, tím pádem si říkám o blokaci jako první.

• Citovat
  • Upravit
21012
25.7.14 08:29

Máte pravdu, že jsem ostatní nadávající neblokovala. Smazala jsem hned po zběžném přečtení diskuzi přednostně. Diskuze, kde je silná pravděpodobnost provokace diskuze plná urážek - diskuze tu opravdu neměla co dělat.

Pokud se jedná o problematické uživatelky, které zde dělají problémy, stačí je nahlásit. Několik má teď poslední varování, jiné už jsou blokované.

Doufám, že jsem Vám trochu osvětlila svůj postoj.
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
25.7.14 08:30

@jessikka co naděláš, když jeden člověk má absolutistickou moc :nevim: nikoho se ptát nemusí, jak zacházet s lidma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
25.7.14 08:33

@jessikka já jsem nebyla vulgární, sprostá. Poradila jsem jí co bych dělala já, že bych si ho vzala bokem a osobně bych mu promluvila do duše. Nebo šla s malým za jeho rodiči, atd..
Dále jsem poradila ať zavolá na linku bezpečí nebo důvěry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
25.7.14 08:36

@admin OK. Takže příště, až sem někdo příjde řešit závažný problém a vosy se na něj opě sesypou, objeví se vulgarity, tak hned smažeme celou diskusi, protože sem nepatří. A co ty opravdové rady, co zazněly? Co těch pár uživatelek, co zakladatelku podpořilo?
Dále, ukázalo se, že nešlo o provokaci, tak to prosím provokací dále nenazývej. Zakladatelka proboha řešila sexuální obtěžování čtyřletého syna!!! A vše byla pravda! Tuhle zakladatelku blokneš, ty, co jí v postatě nazývaly lhářkou necháš. To fakt myslíš vážně? Jen proto, „že to tak vypadalo“! Po zběžném pročtení!
Moniko, fakt jsi tentokrát přestřelila, nesmyslně se hájíš. Předpokládám, že ses ani neomluvila. Uvědomuješ si, jak moc jsi té mamince spolu s ostatníma uživatelkama ublížila?

Příspěvek upraven 25.07.14 v 08:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
25.7.14 08:38

@Janiiska Já jsem nikoho nejmenovala, myslím, že ty potrefené se poznají. A vzácně teď mlčí, byť tu bývají od božího rána.
Konkrétně tebe si pamatuju, že jsi opravdu radila.
Nevztahuj to na sebe. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
25.7.14 08:44

@jessikka nejmenovala,to je fakt. Dobře, děkuju. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21012
25.7.14 08:46

@jessikka Nezlobte se, ale již nebudu reagovat na Vaši útočnou rétoriku. Situace se vysvětlila, vzala jsem zpět blokaci, omluvu má zakladatelka v SZ. Máte svůj pohled na věc, já svůj, tak mi prosím nepodsouvejte svými otázkami polopravdy.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
25.7.14 08:51

@Janiiska Tvoje rada v té diskuzi byla snad jediná, která se mi líbila a se kterou jsem souhlasila :) Taky bych hned nevolala na policii, nejdřív bych to zkusila řešit s ním, třeba i u psychologa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
25.7.14 08:53
@Mar__tanka1983 píše:
Já teda tu diskusi nečetla, ani nevím o co pořádně jde, protože sem ji nenašla, ale jak si přišla na to, že si se mýlila??

tady https://www.emimino.cz/…ankovani/92/ se to vysvětlilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová