Omluva uživatelce Mumínci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16986
25.7.14 20:39

@Mumínci moc na tebe myslim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
25.7.14 20:45

@Mumínci Jak jsem psala včera, něco podobného se u nás v širší rodině také vyskytlo. V prvé řadě je třeba zamezit v přístupu. Pak je to běh na dlouhou trať s nejistým výsledkem. Dobrou zprávou je, že u nás to vypadá na to, že mnohem hůře vše snášejí rodiče než dítě. Dítě neví, co vše se mu stalo, i když v podvědomí to může zůstat. Proto je třeba mu zajistit především co nejklidnější rodinné zázemí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
25.7.14 20:58
@Michelangelo píše:
Když to bereš jako kárání, tak je to tvůj problém. Napsat někomu, že je kráva, nebo že mele, je podle tebe komunikace na úrovni, pro mne to v pořádku není a lidem tvého typu se vyhýbám.

Nepodsouvej mi nic, co jsem nerekla. O debate na urovni jsem nepsala.
Ty se mi libis. Vytknes mi, ze jsem se neomluvila, coz neni pravda. Myslis si, ze kdyz mi pak napises, ze to teprve docitas, ( a ze bych to mohla pochopit), tak ze je vse v poradku. Mas si to tedy precist cele, nez zacnes neco psat.

Ja aspon, kdyz prestrelim, tak to uznam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
25.7.14 21:17

Úroveň té diskuze byla k pláči. Nechci ani pomýšlet, jak musí zakladatelce být. Je to strašně smutné a fakt ostuda. Paní si přišla pro pomoc a asi na to dlouho nezapomene. :(

Příspěvek upraven 25.07.14 v 21:23

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
25.7.14 21:21
@Pizlam píše:
Nepodsouvej mi nic, co jsem nerekla. O debate na urovni jsem nepsala.
Ty se mi libis. Vytknes mi, ze jsem se neomluvila, coz neni pravda. Myslis si, ze kdyz mi pak napises, ze to teprve docitas, ( a ze bych to mohla pochopit), tak ze je vse v poradku. Mas si to tedy precist cele, nez zacnes neco psat.Ja aspon, kdyz prestrelim, tak to uznam ;)

Hele nerejpej do ní ano, buď tak laskavá, děláš ze sebe hlupáka.

• Citovat
  • Upravit
1573
25.7.14 21:23
@smoulinka71 píše:
Hele nerejpej do ní ano, buď tak laskavá, děláš ze sebe hlupáka.

Kamoska se ozvala.,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.7.14 23:23

@rokris

Včera jsem tu byla asi podruhé a hned tohle. Máte pravdu, bylo to děsný. Nevím, jestli se vůbec někdy tady na něco zeptám. Ale je vidět, že i rozumní lidé se tu najdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
27.7.14 23:43

Koukám, koukám, že se tu po dobu mé nepřítomnosti mnoho nezměnilo. Původní diskusi jsem nečetla, ale jen během dočtení této diskuse a diskuse pod smazanými tématy jsem plně v obraze :(
jen @sissi79 opovaž se nechat smazat. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
28.7.14 09:02

Nikdo se mi neozval, takže zůstávám :kytka:

• Citovat
  • Upravit
102677
28.7.14 09:19
@sissi79 píše:
Nikdo se mi neozval, takže zůstávám :kytka:

no proto :cert: :lol: trdlo jedno :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
28.7.14 09:21
@Šája píše:
no proto :cert: :lol: trdlo jedno :hug:
:oops: se polepším :kytka: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
2411
28.7.14 14:02

Uf, tak sem narazila na tuhle diskuzi (v puvodni jsem zakladatelku obhajovala tusim ja a jeste jedna uzivatelka, jmeno nevim) - nicmene VELMI me prekvapuje, ze ta hlavni „(j)elita“ tady ani nepipne, v dulezitych upozonenich o uzivatelich taky nevidim zadny ban, blokaci - to me s..e, protoze diskuze byla naprosto nechutna, sem cynik, ale tam se mi chtelo brecet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
28.7.14 14:15
@ne-silenamatka píše:
Uf, tak sem narazila na tuhle diskuzi (v puvodni jsem zakladatelku obhajovala tusim ja a jeste jedna uzivatelka, jmeno nevim) - nicmene VELMI me prekvapuje, ze ta hlavni „(j)elita“ tady ani nepipne, v dulezitych upozonenich o uzivatelich taky nevidim zadny ban, blokaci - to me s..e, protoze diskuze byla naprosto nechutna, sem cynik, ale tam se mi chtelo brecet.

Taky tak. Ještě jsem se tu s ničím horším nesetkala.

• Citovat
  • Upravit
54030
28.7.14 14:21
@rokris píše:
Taky tak. Ještě jsem se tu s ničím horším nesetkala.

I můj pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
28.7.14 14:29

Někdy si říkám, když tu něco čtu, že je škoda, že si navzájem nevidíme do očí. V případě diskuzí jako je tato, je to pro mnohé naopak velká výhoda…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová