Omluva uživatelce Mumínci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rokris
28.7.14 14:45
@BohunkaP píše:
Kdo dá první ránu, bude potrestán - tak pojďte, kluci, jdem do něj - vylijeme mu pití do tašky, schováme mu boty… a až uvidíme, že jde učitelka, hodíme pár keců o jeho mámě… to by bylo, aby tu první ránu nedal. PANÍ UČITELKO, TO ON PRAŠTIL PRVNÍ!Ano, tohle jsou právě ty největší sviňárny - je smutné číst, že i dospělé ženské s klidem uvažují tímhle směrem.

Ano. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Hanullka
28.7.14 14:51

Holky, kdo chtěl, už se omluvil. Já jsem nakoukla do smazaných nicků a uživatelka měla ještě další dva nicky :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
4400
28.7.14 14:58
@ne-silenamatka píše:
Uf, tak sem narazila na tuhle diskuzi (v puvodni jsem zakladatelku obhajovala tusim ja a jeste jedna uzivatelka, jmeno nevim) - nicmene VELMI me prekvapuje, ze ta hlavni „(j)elita“ tady ani nepipne, v dulezitych upozonenich o uzivatelich taky nevidim zadny ban, blokaci - to me s..e, protoze diskuze byla naprosto nechutna, sem cynik, ale tam se mi chtelo brecet.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
28.7.14 15:26
@Hanullka píše:
Holky, kdo chtěl, už se omluvil. Já jsem nakoukla do smazaných nicků a uživatelka měla ještě další dva nicky :nevim:.

Ano, už kdesi bylo zmíněné, že má ještě nějaký starší nick, ale nechtěla to citlivé téma zakládat pod ním. Což nechápu, mohla ho založit anonymně :think: Proto mě překvapilo, že jsou tam dva 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
28.7.14 16:34
@Petule030 píše:
Ano, už kdesi bylo zmíněné, že má ještě nějaký starší nick, ale nechtěla to citlivé téma zakládat pod ním. Což nechápu, mohla ho založit anonymně :think: Proto mě překvapilo, že jsou tam dva 8o

Přesně tak, tři nicky jsou opravdu zvláštní. Zase začínám tápat :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
16986
28.7.14 16:58

@Petule030 @Hanullka pro me je to velmi snadno pochopitelne. Pod jednim nickem nemela problemy, pak to zacalo s pritelem, nechtela zakladat diskuzi anonymne (nejsou brany vazne, stalejsimi zakladatelkami jsou vetsinou ignorovany, jsou pochybne). Kdyz se vyskytl problem se synem, zas nechtela aby ji nekdo spojil. Takovou zdravou internetovou paranoii zcela chapu. Myslim, ze by ji vubec nenahrala posledni zkusenost pri reseni problemoveho rozchodu, ani v budoucnu diteti/detem z rodiny. Spis nechapu, co je na tom nepochopitelneho. I kdyz ano, kdo si o net nepsalil kridla nebo si nejak sam nepohral, nebo nevidi pod poklicku trochu hloubeji, tohle domyslet nemuze - je to pro nej nepochopitelne. Tady nejsem na setkani anonymnich kohokoliv, proste to tak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
28.7.14 17:01

@AniNevim Snad máš pravdu. Problém bude asi v mé nedůvěřivosti.

• Citovat
  • Upravit
rokris
28.7.14 17:05
@AniNevim píše:
@Petule030 @Hanullka pro me je to velmi snadno pochopitelne. Pod jednim nickem nemela problemy, pak to zacalo s pritelem, nechtela zakladat diskuzi anonymne (nejsou brany vazne, stalejsimi zakladatelkami jsou vetsinou ignorovany, jsou pochybne). Kdyz se vyskytl problem se synem, zas nechtela aby ji nekdo spojil. Takovou zdravou internetovou paranoii zcela chapu. Myslim, ze by ji vubec nenahrala posledni zkusenost pri reseni problemoveho rozchodu, ani v budoucnu diteti/detem z rodiny. Spis nechapu, co je na tom nepochopitelneho. I kdyz ano, kdo si o net nepsalil kridla nebo si nejak sam nepohral, nebo nevidi pod poklicku trochu hloubeji, tohle domyslet nemuze - je to pro nej nepochopitelne. Tady nejsem na setkani anonymnich kohokoliv, proste to tak je.

Souhlas. To pro mě není důvod k pochybnostem o pravdivosti diskuze. Žel, ani s novým nickem to tu zrovna nevyhrála. Dospěla jsem k přesvědčení, že pro mě je snesitelněší skočit na nějakou legrácku, než někomu, kdo je v průšvihu ještě naložit. :nevim:

Příspěvek upraven 28.07.14 v 17:11

• Citovat
  • Upravit
9374
28.7.14 17:06

@AniNevim Já jsem chápala, že si založila jiný kvůli zneužití, ale ten třetí (tedy v časovém pořadí druhý) jsem nechápala, protože jsem nevěděla, že řešila další velké problémy. V tomto případě to ale chápu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
28.7.14 17:16

@Petule030 aha, to jsem take nevedela, to psala Hanca v diskuzi o smazanych po tel. rozhovoru s ni :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
28.7.14 17:18

Rada bych prispela se svym pohledem na vec. Vetsina zakladatelek diskuzi zde na emimi hleda nekoho, kdo je vyslechne, polituje, prikyvne- nanejvys pronese myslenku vlastni, od tech jejich neprilis odlisnou. Psychologove se s timle rysem vetsiny lidskych povah setkavaji dnes a denne. Poslouchaji stiznosti a narky.Tady na mem oblibenem emimi hodne diskusi konciva blahosklonnymi odkazy na ruzne clanky atd.Ja jsem za emimi rada v tom pozitivnim slova smyslu.Je dukazem, ze dobry clovek jeste zije..Obdivuji holky, jak se pokousi docela vazne hledat reseni a pokousi se naprosto dobre radit.Do toho jim vlitne holka neznala problemu a diskuse se zmeni v polemiku. Preju hezky den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
28.7.14 17:18
@rokris píše:
Souhlas. To pro mě není důvod k pochybnostem o pravdivosti diskuze. Žel, ani s novým nickem to tu zrovna nevyhrála. Dospěla jsem k přesvědčení, že pro mě je snesitelněší skočit na nějakou legrácku, než někomu, kdo je v průšvihu ještě naložit. :nevim:Příspěvek upraven 28.07.14 v 17:11

No vidíš, taktéž jsem nevěděla, že měla další problémy. Mohla jsi nám to vysvětlit hned, ne čekat a podepsat se pod to, co napsal někdo jiný :nevim:. Ať tak či tak, doufám, že si z toho co nejvíce uživatelek vzalo ponaučení ;). Je to smutné…

• Citovat
  • Upravit
Hanullka
28.7.14 17:19
@AniNevim píše:
@Petule030 aha, to jsem take nevedela, to psala Hanca v diskuzi o smazanych po tel. rozhovoru s ni :-(

Tak já jsem to asi přehlédla. A Hanča je se zakladatelkou stále v kontaktu?

• Citovat
  • Upravit
rokris
28.7.14 17:23
@Hanullka píše:
No vidíš, taktéž jsem nevěděla, že měla další problémy. Mohla jsi nám to vysvětlit hned, ne čekat a podepsat se pod to, co napsal někdo jiný :nevim:. Ať tak či tak, doufám, že si z toho co nejvíce uživatelek vzalo ponaučení ;). Je to smutné…

Nevěděla jsem to. Reagovala jsem na to, že více nicků nemusí být nutně podezřelé.
Něměla jsem použít citaci. Pardon :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Hanullka
28.7.14 17:25
@rokris píše:
Nevěděla jsem to. Reagovala jsem na to, že více nicků nemusí být nutně podezřelé.
Něměla jsem použít citaci. Pardon :kytka:

Já jsem to ale nemyslela zle ;).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová