Jak zachytit miminko na kameru?

Anonymní
6.5.19 21:56

Jak zachytit miminko?

Ahoj holky, jsem na začátku 27 TT. Pohyby cítím už krásně, dokonce i jde vidět i přes tričko když malej kope ALE snažím se ho zachytit na kameru (abych měla nakou vzpomínku) ale celou dobu se pohybuje a jak mile zapnu telefon přestane :D :( tak by mě zajímalo jak to děláte abych to stihla. jestli třeba máte nějakou fintu, že ho vyprovokujete aby se hýbal nebo tak ????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
45815
6.5.19 21:59

Tak to mne nikdy nenapadlo natáčet si břicho :mrgreen:
A ani to na mým moc teda vidět nebylo pokud si dobre pamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
6.5.19 22:01

Já se o to snažila, malá tam vyváděla, se mi uplně vlnilo břicho ale nikdy se mi to nepovedlo zachytit… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6712
6.5.19 22:03

Tak zachycení mě ani tak netrápí, spíš mě mrzí, že mi kolikrát obrací břicho vzhůru nohama /31tt/ a v setině sekundy, když řeknu teď! A přítel se ihned podívá, tak přestane. Nemusí ani sahat, stačí pohnout očima a břicho umře. Nebo je relativně klid, něco si tam jen šmrdlá (máme navíc placentu vepředu takže ty jemnější záležitosti vidět nejsou), a jen odejde na wc, tak má asi tak půl minuty na to, aby mi z břicha skopnul hrnek/ovladač/telefon, ale samozřejmě jen do chvíle, než by mohl být spatřen v akci. Takže tak nějak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24998
6.5.19 22:04
@veria píše:
Tak to mne nikdy nenapadlo natáčet si břicho :mrgreen:
A ani to na mým moc teda vidět nebylo pokud si dobre pamatuju.

to víš no, musíš mít zarámovaný pozitivní tt, nejlíp všechny, které jsi dělala, v homemade rámečku z těstovin, 150 fotek z utz různě po bytě - zvětšené, natočené pohyby na mobil, sádrový odlitek pupku a koz, čerstvou fotku z porodnice, at te ani nenapadne zakrývat miminu přirození!, a pak suprčupr nastajlovaný poporodní fotky a zprávu o narození oznámit jak jinak než vtipnou smskou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24998
6.5.19 22:05

@ozzian jj, to taky dělá, snaží se prokopat ven a když manžel přiblíží ruku, tak hraje mrtvýho brouka :mrgreen: říkám chlapovi, at si to nebere osobně, ale už začíná pochybovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.19 22:08

@ozzian tak přesně takhle to máme taky :/ proto to chci aspoň zachytit, jelikož přítel je celý den v práci, tak nemá šanci to vidět :( a když už náhodou je doma a malej kope, tak než se otočí tak je to pryč.

• Citovat
  • Upravit
6.5.19 22:09

U prvního se mi to povedlo několikrát, byl to divoch, pořád kopal a kopal, zejména, když jsem zrovna ležela, zato druhého jsem nenatočila. Občas šťouchnul, kopnul, ale že by ho to bavilo víc jak dvakrát, třikrát, to ne, takže jsem neměla šanci ho natočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.19 22:14
@debra.morgan píše:
to víš no, musíš mít zarámovaný pozitivní tt, nejlíp všechny, které jsi dělala, v homemade rámečku z těstovin, 150 fotek z utz různě po bytě - zvětšené, natočené pohyby na mobil, sádrový odlitek pupku a koz, čerstvou fotku z porodnice, at te ani nenapadne zakrývat miminu přirození!, a pak suprčupr nastajlovaný poporodní fotky a zprávu o narození oznámit jak jinak než vtipnou smskou ;)

Tak určitě takhle praštěná nejsem :lol:.Ale jelikož je to první mimčo a ještě po dlouhé době vytoužené a chlap je přes den v práci, tak bych chtěla aspoň aby to viděl na videu, protože kdykoliv je doma a malej se hýbe, tak jak mile se podívá na břicho přestane.

• Citovat
  • Upravit
30206
6.5.19 22:17

Já pustila písničku a mimino pařilo :lol: u každého dítěte jedno krátké video, ale pouštím to teda jen sobě :lol: tatínka už oba nakopali osobně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45815
6.5.19 22:27
@debra.morgan píše:
to víš no, musíš mít zarámovaný pozitivní tt, nejlíp všechny, které jsi dělala, v homemade rámečku z těstovin, 150 fotek z utz různě po bytě - zvětšené, natočené pohyby na mobil, sádrový odlitek pupku a koz, čerstvou fotku z porodnice, at te ani nenapadne zakrývat miminu přirození!, a pak suprčupr nastajlovaný poporodní fotky a zprávu o narození oznámit jak jinak než vtipnou smskou ;)
:mrgreen: :mrgreen:
Rámeček z těstovin je top! Předpokládám ze z domácích těstovin! :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6712
6.5.19 22:40

Jako je mu to lito, to vidim. A nevi jak si to ma vysvetlit (ja taky ne). Zkraje, kdyz sahal jestli neco uciti a necitil, jsem ho chlacholila, ze ma na nej vychovny a uklidnujici vliv a holt kope jeste do polstare, ale ted, kdyz uz nekope a spis se jen kutali do bouli a lamani zeber, uz mi dosly argumenty. Tolik presne nacasovanych nahod x krat za vecer kazdy den? 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
6.5.19 22:57

Já jsem bříško vždycky trošku promačkávala prsty a ona se za chvíli pohnula :) mě se to natočit teda provedlo už kolem 20tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
6.5.19 23:03
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem na začátku 27 TT. Pohyby cítím už krásně, dokonce i jde vidět i přes tričko když malej kope ALE snažím se ho zachytit na kameru (abych měla nakou vzpomínku) ale celou dobu se pohybuje a jak mile zapnu telefon přestane :D :( tak by mě zajímalo jak to děláte abych to stihla. jestli třeba máte nějakou fintu, že ho vyprovokujete aby se hýbal nebo tak ????
Číhat s mobilem hold ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
7.5.19 02:22

Malý dělal přesně to stejné. Jakmile jsem nastavila mobil, byl klid. :lol: Ale nakonec se povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí