Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A co chceš slyšet? To je tvoje volba že sis to nenechala říct, stejně by to nebylo jisté. Ono za těch 6 týdnů se mimčo třeba zas nemusí ukázat a rozhodne to za vás ![]()
@Veronikanik my jsme teda vedet chteli, ale toho pindika by stejne videl i slepej ![]()
@Cheriffka píše:
@Veronikanik my jsme teda vedet chteli, ale toho pindika by stejne videl i slepej
Ve 13 tt, jo? Tak to určitě pindík nebyl.
@Cheriffka vy už ste ve 13tt měli pindika jo?
to este nemaj vyvinuté pohlavní orgány ![]()
@Cheriffka neurčuje se to tak brzy podle sklonu pohlavního hrbolku?
@Veronikanik Přesně jak píše @Rive, v tomto tt se pohlaví dá ODHADNOUT podle sklonu pohlavního hrbolku, ale i pokud je doktor velmi zkušený, tak je to pořád jen odhad.
Ja bych tl zase chtela moc vedet ale nase dite si hraje na fakira a ty nohy tam ma tak zkrouceny ze pohlavi vi vazne jen priroda. Jsem ted 20tt a cekam ze pristi tyden se to konecne rozlouskne ![]()
@Veronikanik no tak to budeš muset vydržet do dalšího ultrazvuku, když jsi to prve odmítla. O čem chceš diskutovat?
Nám v 13+3 řekl na 90% chlapeček a pořád to na kluka vypadá tak uvidíme za pár týdnů
podle mě to ale řekl podle pohlavního hrbolku v té dobe jsem žádného píndoura neviděla, na dalších utz už ano
@histep ano přesně tak, dle pohlavního hrbolku a na dobrém ultrazvuku lze vidět i ve 13 týdnu. ![]()
@Čičorečka nevidím na tom nic špatného se optat zde jiných maminek
a pokud to někomu vadí, tak nemusí určité diskuzní téma navštěvovat, ze
děkuji ![]()
@Venesí já ani neměla v plánu se ptát, jelikož mi to přišlo brzy, ale paní doktorka se sama optala, co si přejeme, ale já jsem se trochu bála, ze je brzy ![]()
Rekli mi na 99 % kluk a byl to kluk. Byli si fakt jisty. Ale u kazdyho je to jiny. ![]()