Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Podle me budeš muset přejit na UM a k tomu začít postupně s příkrmama. Nebo odstříkávat ale musela bys mít mlíčka fakt dost, abys to odstříkala a jestli budeš celej den v praci, tak se obavam ze o mlicko postupem casu prijdes. My zacali s prikrama pred 6. mesicem (asi 14 dni) ted je maly 7 mesicu a par dni a papa obed, svacu a vecer kasicku + dokojeni. Dopoledne dvakrat kojim. Zda se mi ze pak uz to jde docela rychle…
Já jsem přešla na UM ve 4 měsíci,ale na mlíčku jsme byli do 6m,pak jsem začala postupně zavádět příkrmy.
HMarketa píše:
Já spíš myslela, že bych malého kojila večer a v noci a ráno a zbytek nechala na příkrmy. Byla by škoda přijít o mlíko, mám takovou radost, že se nám daří. Do práce budu chodit na 9 hod a vracet se kolem 15 hod a tak na 3 dny v týdnu, do konce roku, tak to bychom mohli zvládnout? Nevím, docela mám z toho srach a výčitky už předem
To chapu, ale mela by si zacit postupne prechazet kvuli tomu kojeni, ja se obavam ze kdyby to byl skok ze dne na den tak by se ta tvorba mlicka mohla nejak pokazit nebo zastavit uplne. Nevim, nejsem laktacni poradkyne…
ale urcite to chce postupne
podle mě kojit v 6ti m jen ráno a večer a v noci je málo. ono jednak ti dítě nemusí příkrmy jíst. a hlavně kojené dítě ti nebude jen tak pít jiné tekutiny - počti si pár diskuzí. maminky jsou rády, že jim 8m dítko vypije 100ml čaje za DEN. A to na pokrytí tekutin přes den nestačí. Zkus napsat dotaz na www.kojeni.net paní ti určitě dobře poradí jak na to.
![]()