Kojeni a menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
janibubi
19.7.10 10:09

kojeni a menstruace

Ahoj holky,
chci se zeptat jak to mate pri kojeni s menstruaci.Ja plne kojim a mela sem menstruaci kratce po sestinedeli a az ted mi prisla druha,tak jestli je to normalni,diky :kytka: 

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
xzuzkax
19.7.10 10:34

Já jsem menstruaci dostala až jsem přestala kojit (kojila jsem plně, pak příkrmy) Kojila jsem 16 měsíců. Mezitím jsem brala HA Cerazette, tak nevím jestli na to taky neměla vliv…

• Citovat
  • Upravit
10052
19.7.10 10:36

já plně kojila, a ms přišla asi 8 týdnů po porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
19.7.10 10:44

já plně kojím plus příkrmy, ale MS zatím žádná a máme skoro 9měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
19.7.10 10:55

Znám holky, co kojí a menstruují. Někde jsem četla, že pauzy by neměly být víc jak 6h, ale asi to není pravda. :think: Já tedy také zatím nemenstuuji. Bereš antikoncepci? Někdy to bývá po ní?
Pokud Ti malá sosá, tak neřeš. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
19.7.10 11:07
kozisek píše:
Znám holky, co kojí a menstruují. Někde jsem četla, že pauzy by neměly být víc jak 6h, ale asi to není pravda. :think: Já tedy také zatím nemenstuuji. Bereš antikoncepci? Někdy to bývá po ní?
Pokud Ti malá sosá, tak neřeš. :mrgreen: :mrgreen:

no něco na tom asi bude jelikož klára skoro od narození prospinkala celou noc, někdy teda ne, ale stávalo se mi že jsem někojila dýl než šest hodin, chodila jsem odstříkavat, měla jsem nařízený budík, ale ne jednou se mi stalo že mě nevzbudil, tak třeba to má souvislost s tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
19.7.10 11:29
kozisek píše:

No ja antikoncepci brala 3.mesice ,ale ted uz ji mesic neberu.

• Citovat
  • Upravit
janibubi
19.7.10 11:31
zuzka.mamka píše:
kozisek píše:
no něco na tom asi bude jelikož klára skoro od narození prospinkala celou noc, někdy teda ne, ale stávalo se mi že jsem někojila dýl než šest hodin, chodila jsem odstříkavat, měla jsem nařízený budík, ale ne jednou se mi stalo že mě nevzbudil, tak třeba to má souvislost s tím

No me mala pres den ji casto zhruba po 2,5-3h a v noci spi zhruba 6-7h,ale jak kdy nekdy ji vickrat i v noci.

Ja neodstrikavam ,asi sem leva ,ale nejde mi to:-) :zed: 

• Citovat
  • Upravit
10052
19.7.10 11:34
janibubi píše:
zuzka.mamka píše:
kozisek píše:

No me mala pres den ji casto zhruba po 2,5-3h a v noci spi zhruba 6-7h,ale jak kdy nekdy ji vickrat i v noci.

Ja neodstrikavam ,asi sem leva ,ale nejde mi to:-) :zed:

já jsem si pořídila odsávačku tomme tippee, a je to snadné, odsttříkáváš rovnou do flaštičky, na kteroupak dáš savičku nebo zavíčkuješ a dáš do lednice nebo do mrazáku, neboje ještě možnost do té větší lahvičky dát vložit takové menší kelímky které můžeš pak rovnou šoupnout do mrazáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
19.7.10 11:34

Ahoj já kojila a MS jsem dostala asi 8 týdnů po porodu antikoncepci jsem nebrala a pak jsem Ms měla pravidelně každý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
19.7.10 11:40

Tak já jem MS dostala asi 9týdnů po porodu,pak jsem začala brát antikoncepci a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
19.7.10 11:56

tak ja dostala menstruaci taky hned po sestinedeli a od te doby ji mam nepravidelne tak po 14 dnech, nekdy je to i jenom spineni , kojim plne, ale v noci mi mala spi 6 az 8 hodin, mozna je to tim, jinak antikoncepci zadnou neberu

• Citovat
  • Upravit
6093
19.7.10 11:59

První MS od porodu jsem dostala cca v 15 měsících věku dítěte.
Pak následovala malá pauza, dorazila MS druhá a teď mám zase pauzu.
Kojení asi opravdu ovlivňuje MS, zda přijde nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
19.7.10 12:18

Malé bude teď v pátek rok, kojím a MS nikde. Antiko neberu a nebrala jsem. MS mi nechybí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.7.10 13:03

zavidim vsem co pri kojeni ms nemely..ja po sestinedeli hned dostala…a prichazela mi naprosto pravidelne..snad na hodinu co tri tydny..presto ze jsem plne kojila.
ted uz nekojim..zacla jsem brat zase antikoncepci a uz krvacim 14 dni…a to mi mudra rekla ze muzu i tri mesice v kuse nez si telo zase zvykne na antiko.
to mam za to ze jsem driv mivala MS tak dva dny a skoro zadnou nez sem byla tehotna :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová