Jak začít s psaním?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Štofik
26.8.19 09:36

Jak začít s psaním?

Zajímalo by mě, jak se dá v dnešní vydělávat psaním, jaké jsou možnosti? Copywriting? Psát recenze? Články? Mít vlastní blog? Je tu někdo, komu psaní vydělává? A ještě mě zajímá jestli mám prostě napsat do internetových magazínů, novin a nabídnout jim,,své služby"? :mrgreen: :lol: Nevím jak jinak to napsat :roll:
Děkuju :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PaníKadrnožková
26.8.19 10:13

Taky me to zajímá. Co jsem stripkovite zaslechla, tak vydavatelstvi jsou preplnena, reknou ti, ze kniha je pekna, ale edicni plan je plny, proto doporucuji vydani vlastnim nakladem- dost riskantni investice, pokud uz nemas jmeno. Myslim, ze kdo ma opravdu co nabidnout, tak musi mit skveleho agenta. Jinak neustale vychazi snusky trivialnosti od tzv. celebrit, to je tedy druha možnost. A potom je skupina, ktera se proslavila napr. blogem nebo svym kanalem a vlastni knihy jsou prirozenym rozsirenim aktivit. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8624
26.8.19 10:19

Zkus třeba webtrh.cz - poptávky jazykových služeb, tam jsem začínala já a dnes se tím živím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
26.8.19 10:27

Já bych začla nějakým tím blogem, zjistit jestli vůbec budes mít nějaké odběratele, pokud bude úspěšný, dá se použít jako plus když budeš chtít psát pro někoho nebo něco vydat. Nevím co máš třeba za vzdělání, ale pochybuju že jen tak napíšeš někam do novin že chceš psát a oni ti dají třeba sloupek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
26.8.19 11:08

Nemyslím vydat knížku, spíš asi ten copywriting

• Citovat
  • Upravit
8624
26.8.19 11:27
@Lana25 píše:
Nemyslím vydat knížku, spíš asi ten copywriting

na to je ten webtrh ideální, je tam dost poptávek, někdy třeba i jen na jeden článek, nic zavazujícího, na zkoušku ideální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
26.8.19 11:30

@Lana25 Začni na Webtrhu. Jsou tam různé poptávky. Popisky, recenze, články. Dokud nemáš jméno, nečekej zázraky. Ze začátku většinou píšeš za pakatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
26.8.19 11:33
@Amalthea píše:
na to je ten webtrh ideální, je tam dost poptávek, někdy třeba i jen na jeden článek, nic zavazujícího, na zkoušku ideální
@Popeladym píše:
@Lana25 Začni na Webtrhu. Jsou tam různé poptávky. Popisky, recenze, články. Dokud nemáš jméno, nečekej zázraky. Ze začátku většinou píšeš za pakatel.

Dobře, děkuju moc :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová