Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne jsou většinu prázdnin v zahraničí, tak se mi spíš stýská.
Ano, moc se těším
pracuji ve školní kuchyni, takže sedm týdnů doma dalo docela zabrat ![]()
Já se netěším, mám ráda volný režim o prázdninách. Hrozně to uteklo
Starší nastupuje poprvé do školky. A jo, těším se hrozně.
Spolu s ní.
Jsem učitelka a mám silně rozporuplné pocity. Ale jo, těším se. Sice aktuálně ucim děti ve věku svých dětí - první stupeň, takže pořád to stejné, ale poslední dny prázdnin jsou už náročnější.
Potřebujeme si od sebe vzájemně odpočinout. Děti se už nudí. Potřebují změny, kamarády…
@Lovelytrue
docela jo, ale zase brzké vstávání. Na obědy děti chodí domů ale alespoň dopoledne tady bude ticho a klid. Ticho ne, máme nové štěně a je dost uštěkaná
Nejmladší jde už taky do školy a prý tam půjde se jen podívat ![]()
Kupodivu ne, měli jsme o prázdninách takovej program, že to bylo v součtu jen pár dní nicnedělání, kdy jsme si mohli lézt na nervy
A netěším se na každodenní vymýšlení a dělání dvou svačin a honičku po ránu.
Netěším se na věčný kolotoč vodění do školy, vyzvedávání, kroužků a úkolů.
Netěším se na chystání svačin, kontrolu úkolů a naučení se a vůbec frmol škola kroužky. I když už jsou samoobslužní a dojdou si sami, stejně je potřeba kontrola. Přijde mi, že ty prázdniny moc rychle utekly.
Já se těším až syn půjde do školky, kde už zítra, hurá
on se teda těší víc jak já, zas na kamarády
ne ze by mi vadilo vařit nebo vymyslet program, ale máme doma miminko a sem ráda když má syn dopoledne zábavu ve školce a můžu se věnovat miminku a odpoledne je musím skloubit dohromady ![]()
Ne mám panickou poruchu a nejsem momentálně schopná vyjít z baráku takže jezdit do školy a vyzvedávat bude naprosto šílený utrpení
prosím anonym
Nezmizí, učím doma. Prázdniny u nás v podstatě žádnou změnu neznamenají.
Neteším se. Mám 3 děti.
Zase kolotoč úkolů, učení se s dětmi, příprava na přijímačky, rozvozy na kroužky, atd.
Netěším. Místo prázdninové pohodičky začne stres s pitomou učitelkou, pořád nějaké úkoly, učení, kroužky, svačiny…
Jo školka, to byla pohodička, ale dávno tomu již, dávno. ![]()