Nechci pracovat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.8.19 12:02

Nechci pracovat

Ahoj holky, doufám, že tato téma nevyvolá hádky.

Jsem poměrně mladá (29) a v minulosti jsem pracovala jako dělnice nebo v obchodě ale práce mě nikdy nenaplňovala. Už od skončení školy jsem věděla, že nechci mít nad sebou šéfa. Jsem hodně citlivá a nesnesu aby po mě někdo řval a také jsem spíše introvertní. V práci jsem nikdy dlouho nevydržela, po pár měsících jsem odešla. Nikdy jsem nechtěla být jako otrok co ráno vstane a jde do práce kde si odkroutí 8 nebo 12 hodin, pak přijde domů, padne od únavy a jde brzy spát protože zítra ho čeká to samé. Žádný život a jako výplata almužna která stačí jenom na prožití nikoliv na žití. Nikdy jsem nebrala sociální nebo jiné dávky. Dnes jsem OSVČ. A to je v očích mnoha lidí trnem v oku. Věnuji se líčení a kosmetice a taky nechtům. Hodně lidí mě nemůže vystát, prý určitě nepracuji, prý určitě nepracuji s kosmetikou ale dělám prostitutku. Hnusně mi nadávají a já jsem z toho tak smutná a nevím co s tím. Když se dovíte co lidé o vás mluví a přitom to není pravda… Co to v těch lidech proboha je? Proč musí ubližovat a šířit nepravdy? Nadávají že jsem lína normálně dělat a podobně. Jak se mám proti tomu bránit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4380
24.8.19 12:05

Tak hlavně, že se věnuješ nechtům :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910

Tak ty lidi pozvi k sobe do salonu a mas po problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192

Ahoj. Nerozumim dotazu - chces nebo nechces teda pracovat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.19 12:07

@Lisdoonvarna Chtěla jsem tím říct že nechci chodit do normální práce ale chci pracovat sama. A to i dělám ale je to trn v oku.

• Citovat
  • Upravit
30910
24.8.19 12:08

@Lisdoonvarna jo, nazev ma spatne. Evidentně chce pracovat, ale ne byt zamestnana. Coz ma velka vetsina lidi prave naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
24.8.19 12:09

Ahoj mě je 32 let, pracovala jsem 2 roky hned po škole v obchodě, nyní mi po 10 letech skončila mateřská, teď jsem na ÚP, jsem tichá a nemám ráda konflikty. Pracovat se mi taky nechce ale musím si i tak práci hledat… No a nemusím to psát anonymně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.19 12:09

@Cuddy Přesne tak jsem to myslela. Asi jsem to napsala špatně.

• Citovat
  • Upravit
21593
24.8.19 12:11
@Kaileee píše:
Tak hlavně, že se věnuješ nechtům :D

ty mas problemy, fakt. Pani asi neni studovana, kdyz delala delnici, prodavacku a ted tedy kosmeticku. Jak pise slovo nehty by mi bylo jedno, pokud je dokaze hezky udelat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12854
24.8.19 12:13

Asi to bude tím, jak na lidi působíš. Kosmetiček jsou mraky, ale za prostitutky je nikdo nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
24.8.19 12:14

Kašli na to, vůbec bych se tím nevzrušovala, je to jen čistá závist. I kdyby to byla pravda co jím je po tom? Vyhovuje ti to co děláš? Máš se dobře? Náplňuje tě to? Tak vůbec neřeš kdo co povídá, ty pravdu znáš a ten kdo věří pomluvám ať jde k čertu, takové lidi ve svém životě nepotřebuješ. A jak se bránit? Nijak, nech je v tom, stejně i když budeš 100× tvrdit že to není pravda tak takový lidí stejně budou promluvy šířit dál protože to nedělají pro to protože by si opravdu mysleli že děláš prostitutku, ale pro to protože je bavím a dělá jím dobře když vidí že ty se tím trápíš. Takže neřeš a ono je to přestane bavit ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
24.8.19 12:15
@warita píše:
ty mas problemy, fakt. Pani asi neni studovana, kdyz delala delnici, prodavacku a ted tedy kosmeticku. Jak pise slovo nehty by mi bylo jedno, pokud je dokaze hezky udelat.
:-D :-D aha to jsem nevěděla, že člověk musí být studovaný aby věděl, jak napsat slovo nehty když to určitě má každý den před sebou
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
24.8.19 12:16
@Anonymní píše:
@Lisdoonvarna Chtěla jsem tím říct že nechci chodit do normální práce ale chci pracovat sama. A to i dělám ale je to trn v oku.

A kde to zijes, ze lidi nesnesou osvc? Nekde v riti? Lidi si k tomu dovoli, jen to co jim ty dovolis.
A asi mas i male sebevedomi, ze te to tak zranuje.

Ses v tom dobra? Klientky se vraci? Jestli ano, tak reci nekolika ubohych hloupych lidi bych si vubec nebrala. To je jen zavist.

Makej na sobe, chod na kurzy na nove techniky, at nezamrznes ve starych trendech a porostes.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.19 12:16

@Kaileee Vidím že jsi našla něco okolo čeho si můžeš udělat dobře, no tak si udělej :mrgreen: pitvej to dál.

• Citovat
  • Upravit
5913
24.8.19 12:17

Dospěj. Pokud potřebuješ souhlasny názor okoli na svůj život tak si už ve svém věku dost nedospela. Kdyby si člověk měl dělat hlavu z každýho blba co potřebuje vyjádřit názor na život druhého tak nedělá nic jiného. Snad je důležité že ty víš kde je pravda a tečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová